• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bugün kasap hariç stok alışverişini yaptık sonunda 🥳

Beyim sanki kuyumcuya ya da çok pahalı bir markanın mağazasına götürüyormuş gibi mehteranla götürüyor beni toptancıya 🤣 bu sefer 23 gün bekledim. Keşke 23 gün önce ayırdığımız parayla dolar alsaydık ytd. 😁

Ben en son 29₺den ayçiçek yağı almıştım geçenlerde bitti, bugün 40.50₺den aldım.

Sanırım haftalık alışverişlere destekleyerek en azından ocak ayını atlatırız bu alışverişle. Önümüzdeki hafta için ayırdım 250₺yi, pazardan başlarım.
sizdeki zamlar cidden fena.

Ben bugün 7€ harciyarak 60€ la haftayi kapatiyorum. Kalan 40€ bu ay daha kazim olur, islak bez ve bez stoklarim bitmek üzere.

Sahalara geri dönüşüm 8 TL ile oldu.
Yeni haftaya bismillah diyelim.
Kış hazırlığı bitti çok şükür.
İyi kötü stok da yaptık.Allah sağlıkla bitirmeyi nasip etsin hazırlıklarımızı.

Haftayı 265 TL ile açıyorum ben de, daha sebze de almadım.
Kahvaltılık,yumurta, süt, yoğurt yapmaya süt, biraz meyve, domates, salatalık, pirinç ve dondurma aldım.
Pirinç stok için digereleri ihtiyaç.

Bugünde 30€ harcadim (askinda 35 olcakti, ama kuponlarim vardi)
Etti 60€ bu hafta. Yarin arkadaslarla bulusuyorum birsey almam. Umarim cumarteside gerekmez ve haftayi böyle kapatiriz. Sahi haftasonu be pisircegimide bilmiyorum.

eveeet son harcamalar 24€ tuttdu. Böylece haftayi 84€ la kapatiyoruz.
Haftaya bez ve islak bez indirimde rossmanda. 2 paketim kalmis, gidip iki paket daha alcam. Islak bezde 1-2 paket alirim. Üstüne bide kupon kullaniyorum.

Fiyatlar artmamış uçmuş resmen. Dün icinde yağ, deterjan,et , bakliyat olmayan alışverişe 800 TL verdim. Fişlere tekrar bakmasam hatalı diyeceğim. Pes diyorum artık. Toplu alışveriş harici bile 250 hayal bence. Ya güncel haftalık en az 400 diyeceğiz ya da başlığı dikkate almadan ne harcadık yazacağız.

Fiyatlar artmamış uçmuş resmen. Dün icinde yağ, deterjan,et , bakliyat olmayan alışverişe 800 TL verdim. Fişlere tekrar bakmasam hatalı diyeceğim. Pes diyorum artık. Toplu alışveriş harici bile 250 hayal bence. Ya güncel haftalık en az 400 diyeceğiz ya da başlığı dikkate almadan ne harcadık yazacağız.
Aynen öyle canım.
Bir markete girmeye en az 200 TL harcıyorum ve dikkat ediyorum yan kasalarda da durum hep aynı. Çünkü herşey çok pahalı.
Liste yaptım yarın gideceğim markete ben de, kahvaltılık azaldı.
Harcamali bir gün olacak

kupon sayesinde rossmanda 48€ yerine 37 € ödedim, marketdede 6€ ödedim toplam 43€ etdi. Bu hafta 1-2 paket daha bez ve islak bez alincak kiza, bide yeneklik birseyler gerekir daha.

Back