- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
geçmiş olsun canım, para ihtiyaç karşılamak içindirkızlar herkese günaydınnn
ben kumbarama bir şey atmadım hatta kumbaramı tırtıkladım. şu günlerde biraz grip gibiyim yemek yapmakla uğraşmadım sipariş verdim. kapıda kartla ödeme yapılmadığı için kumbaramdan aldım :/ olsun arada yapayım kaçamak di mi :)
günaydınnnnkızlar günaydın
aynen cnm ya arada tırtıklamak gerekkızlar herkese günaydınnn
ben kumbarama bir şey atmadım hatta kumbaramı tırtıkladım. şu günlerde biraz grip gibiyim yemek yapmakla uğraşmadım sipariş verdim. kapıda kartla ödeme yapılmadığı için kumbaramdan aldım :/ olsun arada yapayım kaçamak di mi :)
canım siz mi ev aldınız?aynen cnm ya arada tırtıklamak gerek
afiyet olsun
bende hafta sonu açıcam temizlik malzemeleri almak için malesef bu ay uyamıyoruz kurallara :)
evet tatlım aldık artık dün tapuyuda üstümüze aldıkcanım siz mi ev aldınız?
hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah
geçmiş olsun canım, para ihtiyaç karşılamak içindir
iyi etmişin canım
günaydınnnn
aynen cnm ya arada tırtıklamak gerek
afiyet olsun
bende hafta sonu açıcam temizlik malzemeleri almak için malesef bu ay uyamıyoruz kurallara :)
merhaba kızlar
muhendisiniz çok geçmiş olsun.
bahar616 hayırlı olsun inşallah eviniz. ilk zamanlar sıkışmanız normal belki de. zamanla düzene girer inşallah.
ben de pazartesi 10 tl kaş bıyık için vermiştim. dün para harcamadım. kumbaraya da atamadım bozuk olmadığı için yanımda.
bugün de bakalım ne olacak.
bahar616 .!.:evet tatlım aldık artık dün tapuyuda üstümüze aldık
ama kuruş kalmadı nasıl taşıncaz bilmiyoz bekliyoz bakalım büyükler bu zmana kadar yapmadı bişi şimdi belki yapar diye
saol cnm inşallah sokarız düzenemerhaba kızlar
muhendisiniz çok geçmiş olsun.
bahar616 hayırlı olsun inşallah eviniz. ilk zamanlar sıkışmanız normal belki de. zamanla düzene girer inşallah.
ben de pazartesi 10 tl kaş bıyık için vermiştim. dün para harcamadım. kumbaraya da atamadım bozuk olmadığı için yanımda.
bugün de bakalım ne olacak.
teşekkürler gerçekten kalmıyor geçim derdi zor dertHayirli olsun canim. Sağlıkla huzurla oturun insallah. Büyüklerin yardimci olmasi gerekiyor siz büyük bir adim attiniz kolay değil ki bu zamanda geçinmek. Ben ay sonlarına doğru hep anneme gidiyorum e napayim kalmiyor bise.
saol cnm inşallah sokarız düzene
teşekkürler gerçekten kalmıyor geçim derdi zor dert
geliriniz iyiydir inşallah yoksa az paraylao kadar ödeme yapmak çok zorAllahim büyük skma canini allah Korusun hastalanirsin. Bizim 2 kredimiz var. Benim cektigimden babamin haberi yok 1o bin çektim paramız yetmedi. Esim 1oobin. 17oo TL kredi oduyoruz. Kenarda azcik para,2 ceyrrk ve kumbara var sadece:)
neyse ki bitmiş bir seneniz kalmış ama o sene içinde de sıkışıcaksınız heraldebiz de hem ev hem araba ödüyoruz. 2600. ev seneye ocakta araba da seneye haziranda bitecek. ve o kadar sıkışık durumdayız ki. benim bir görevden aldığım 1100 tl extra gelirim vardı. görevi bıraktım kendi isteğimle. şimdi toparlamayua çalışıyoruz ama toparlanmıyor.
inşallah düzeltirsiniz işlerizor ya bu devirde işsizlikEşimin isleri skintili yil sonu ihale var. Maalesef ekmekleriye maaş yorlar. Çünkü torpil olayları var. Ne yazik ki verdiğin emekle yaptigin isle kiyaslanmiyorsun. Teşkilatta misin. Dayin amcan var mj bunlara bakiliyor. Ve eşimin maasini ay basi değilde ay sonuna doğru veriyorlar. Bu bizi çok skintiya düşürüyor.Esim düzenli alabilse maasini 4.5 ay daha sabredip düzene cikabilicez insallah ama obur ay issizde kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?