HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese günaydınnn

ben kumbarama bir şey atmadım hatta kumbaramı tırtıkladım. şu günlerde biraz grip gibiyim yemek yapmakla uğraşmadım sipariş verdim. kapıda kartla ödeme yapılmadığı için kumbaramdan aldım :/ olsun arada yapayım kaçamak di mi :)

geçmiş olsun canım, para ihtiyaç karşılamak içindir
iyi etmişin canım

kızlar günaydın
günaydınnnn

aynen cnm ya arada tırtıklamak gerek
afiyet olsun
bende hafta sonu açıcam temizlik malzemeleri almak için malesef bu ay uyamıyoruz kurallara :)

geçmiş olsun canım, para ihtiyaç karşılamak içindir
iyi etmişin canım

günaydınnnn

Teşekkür ederim canım. aynen öyle :) zor zamanda harcamıcaz da napıcaz di mi :)

aynen cnm ya arada tırtıklamak gerek
afiyet olsun
bende hafta sonu açıcam temizlik malzemeleri almak için malesef bu ay uyamıyoruz kurallara :)

ihihih bu ay saldım ben de kendimi valla :) yılbaşında da tırtıklarım belki. onda da bahanem hazır. yalnız giricem kendimi mutlu edeyim diye pasta falan alırım diyorum

temizlik malzemelerini bim ve a101den alabilirsin canım orada gerçekten uygun ve iyi temizliyorlar.

merhaba kızlar
muhendisiniz çok geçmiş olsun.
bahar616 hayırlı olsun inşallah eviniz. ilk zamanlar sıkışmanız normal belki de. zamanla düzene girer inşallah.
ben de pazartesi 10 tl kaş bıyık için vermiştim. dün para harcamadım. kumbaraya da atamadım bozuk olmadığı için yanımda.
bugün de bakalım ne olacak.

teşekkür ederim canım :)

Gunaydin kizlar, evde olup uyumak bi saate kadar ne kadar guzelmisss.. E tabii uyuyosam bu kadar aksam nobetim olduğu içindir
Herkese iyi gunleeer.

bahar616 .!.:
evet tatlım aldık artık dün tapuyuda üstümüze aldık
ama kuruş kalmadı nasıl taşıncaz bilmiyoz bekliyoz bakalım büyükler bu zmana kadar yapmadı bişi şimdi belki yapar diye

Hayirli olsun canim. Sağlıkla huzurla oturun insallah. Büyüklerin yardimci olmasi gerekiyor siz büyük bir adim attiniz kolay değil ki bu zamanda geçinmek. Ben ay sonlarına doğru hep anneme gidiyorum e napayim kalmiyor bise.

saol cnm inşallah sokarız düzene
teşekkürler gerçekten kalmıyor geçim derdi zor dert

saol cnm inşallah sokarız düzene

teşekkürler gerçekten kalmıyor geçim derdi zor dert

Allahim büyük skma canini allah Korusun hastalanirsin. Bizim 2 kredimiz var. Benim cektigimden babamin haberi yok 1o bin çektim paramız yetmedi. Esim 1oobin. 17oo TL kredi oduyoruz. Kenarda azcik para,2 ceyrrk ve kumbara var sadece:)

Allahim büyük skma canini allah Korusun hastalanirsin. Bizim 2 kredimiz var. Benim cektigimden babamin haberi yok 1o bin çektim paramız yetmedi. Esim 1oobin. 17oo TL kredi oduyoruz. Kenarda azcik para,2 ceyrrk ve kumbara var sadece:)
geliriniz iyiydir inşallah yoksa az paraylao kadar ödeme yapmak çok zor
bizde 1400 ödicez ama giderler için bi kredi daha çekmemeiz laızm kayınbaba ma dedim bi kredi daha çekersek ödeyemeyiz
ortada kalırız diye ortada bırakmayız dyo ama yardım ederim demiyo
napalım ondan bundan isticemize skcaz iyice galiba

["bahar616, post: 38488937, member: 352894"]geliriniz iyiydir inşallah yoksa az paraylao kadar ödeme yapmak çok zor
bizde 1400 ödicez ama giderler için bi kredi daha çekmemeiz laızm kayınbaba ma dedim bi kredi daha çekersek ödeyemeyiz
ortada kalırız diye ortada bırakmayız dyo ama yardım ederim demiyo
napalım ondan bundan isticemize skcaz iyice galiba
[/QUOTE]

Eşimin isleri skintili yil sonu ihale var. Maalesef ekmekleriye oynuyorlar. Çünkü torpil olayları var. Ne yazik ki verdiğin emekle yaptigin isle kiyaslanmiyorsun. Teşkilatta misin. Dayin amcan var mj bunlara bakiliyor. Ve eşimin maasini ay basi değilde ay sonuna doğru veriyorlar. Bu bizi çok skintiya düşürüyor.Esim düzenli alabilse maasini 4.5 ay daha sabredip düzene cikabilicez insallah ama obur ay issizde kalabilir

biz de hem ev hem araba ödüyoruz. 2600. ev seneye ocakta araba da seneye haziranda bitecek. ve o kadar sıkışık durumdayız ki. benim bir görevden aldığım 1100 tl extra gelirim vardı. görevi bıraktım kendi isteğimle. şimdi toparlamayua çalışıyoruz ama toparlanmıyor.

Eşimin isleri skintili yil sonu ihale var. Maalesef ekmekleriye oynuyorlar. Çünkü torpil olayları var. Ne yazik ki verdiğin emekle yaptigin isle kiyaslanmiyorsun. Teşkilatta misin. Dayin amcan var mj bunlara bakiliyor. Ve eşimin maasini ay basi değilde ay sonuna doğru veriyorlar. Bu bizi çok skintiya düşürüyor.Esim düzenli alabilse maasini 4.5 ay daha sabredip düzene cikabilicez insallah ama obur ay issizde kalabilir[/QUOTE]
inşallah düzeltirsiniz işlerizor ya bu devirde işsizlik
sen dua et olmasın öyle bişey şu aralar herkes işsizlikten dert yanıyor.

neyse ki bitmiş bir seneniz kalmış ama o sene içinde de sıkışıcaksınız heralde
herkesin br derdi var herkes zor durumda bazen çok güzel geçinenlere hayret ediyorum nasıl yapıyorlar
annemler babamlar nasıl yapmış bir yerde tosnarız diye ben çok korkuyorum

inşallah düzeltirsiniz işlerizor ya bu devirde işsizlik
sen dua et olmasın öyle bişey şu aralar herkes işsizlikten dert yanıyor.
[/QUOTE]
İnsallah canim ya mulakat vR haftaya..insallah olur da devam eder.. Allah hepimize yardim etsin.. Babam tek maas 2 cocuk ne guzel geciniyorduk. Simdi hayat cok pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…