- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 103
- 34
inşallah hakkın olan parayı biran önce alırsın canım, tez zamanda da yeni iş bulman için dua ediyorumiyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim. 5 yıllık tazminat hakkım var. en az 7.000 para almam lazım.Aranızda bilgisi olan varmı. Yemek ve yol parası tazminat hakkına dahil mi?
günaydın kızlar
çok derliyim çok başıma ağrılar giriyr nasıl kalkcaz bu işlerin altından bilmiyom av kredimiztam çıkmamış 60 bin çıkmış üstünü ihtiyaç çektik 17 bin adamın parası hazır ama 800+600: 1400 ödememiz var ve şuan kombi almaya abonelik yaptırmaya taşınmaya para yok
allahım bize bir çıkar yol gösterir inşallah biz tam kredi çıkar die hesap yaptık evdeki hesap uymadı
günaydın kızlar
çok derliyim çok başıma ağrılar giriyr nasıl kalkcaz bu işlerin altından bilmiyom av kredimiztam çıkmamış 60 bin çıkmış üstünü ihtiyaç çektik 17 bin adamın parası hazır ama 800+600: 1400 ödememiz var ve şuan kombi almaya abonelik yaptırmaya taşınmaya para yok
allahım bize bir çıkar yol gösterir inşallah biz tam kredi çıkar die hesap yaptık evdeki hesap uymadı
inşallah eder annem bilezik vermek istedi ama almak istemedim kadın ne güçlükle yapıyor onu kayınbabamda kendi bekar oğluna araba alıyo biz burda cefa cekiyoz evlenirken etmedn bari şimdi et be adambelki epeyce cefalı günler çekeceksiniz bir müddet ama değer ev almışsınız
destek çıkacak birileri yok mu ailede
ev alana yuva kurana ALLAH yardım eder cnm
rabbim yardımcınız olsun
arabamız falan yok cnm kayınbabam emekli o kefil olunca artarmış ama evde hissesi oluyormuş sonra ev beim die tutturur valla :) çok saolslm canım.. kefil göstereceğiniz arabanız falan varsa yada birisi kefil olursa verdikleri kredi miktarı artar.. tapu işlemleride cok masraflı oluyor. biz tapuya 9 bin ödedik tam. sizde 1500 üzeri ödersiniz yok ipotek bedeli falan bayağı çıkıyor masraf.. ama biraz sıkınca olup gidiyor.. Allah yardımcınız olsun canım benim..
günaydın cnm çok saol
saol cnm çektik bile o kadar artık kalanınada çekcez büyük ihtimal giderler için 3 sene dişimizi sıkcaz mecburi giderler harici harcamıcaz mecburencanım öncelikle hayırlı olsun, sonra da Allah kolaylık versin diyorum, ihiyaç kredisini biraz daha fazla çekip masrafları oradan karşılamayı düşünmez misiniz?
inşallah teşekkür ederim .Allah yardımcınız olsun canım. zor bir süreç ama eminim allah çıkar yol gösterecektir.
Kadro işi belli olmadı canım.Bekliyoruz.Dualarınızla beraber işallah hayırlı haberler gelir.
Kadro işi belli olmadı canım.Bekliyoruz.Dualarınızla beraber işallah hayırlı haberler gelir.
günaydın ben artık atamıyorum kumbaraya
toplanma telaşındayım bu hafta temizlik haftaya da taşınma var
zaten para yok :)
sizdoldurun kumbişleri boş bırakmayın
günaydın ben artık atamıyorum kumbaraya
toplanma telaşındayım bu hafta temizlik haftaya da taşınma var
zaten para yok :)
sizdoldurun kumbişleri boş bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?