HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi olmaya çalışıyorum canım teşekkür ederim. 5 yıllık tazminat hakkım var. en az 7.000 para almam lazım.Aranızda bilgisi olan varmı. Yemek ve yol parası tazminat hakkına dahil mi?
inşallah hakkın olan parayı biran önce alırsın canım, tez zamanda da yeni iş bulman için dua ediyorum

canım öncelikle hayırlı olsun, sonra da Allah kolaylık versin diyorum, ihiyaç kredisini biraz daha fazla çekip masrafları oradan karşılamayı düşünmez misiniz?

Allah yardımcınız olsun canım. zor bir süreç ama eminim allah çıkar yol gösterecektir.

belki epeyce cefalı günler çekeceksiniz bir müddet ama değer ev almışsınız

destek çıkacak birileri yok mu ailede

ev alana yuva kurana ALLAH yardım eder cnm

rabbim yardımcınız olsun
inşallah eder annem bilezik vermek istedi ama almak istemedim kadın ne güçlükle yapıyor onu kayınbabamda kendi bekar oğluna araba alıyo biz burda cefa cekiyoz evlenirken etmedn bari şimdi et be adam
malesef banka da vermedi sanki faiz olarak almıyo geri

arabamız falan yok cnm kayınbabam emekli o kefil olunca artarmış ama evde hissesi oluyormuş sonra ev beim die tutturur valla :) çok saol
gÜNAYDIN HANIMLAR bahar616 HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH RABBİM ÇIKAR YOL GÖSTERİR gve senin kadro işi belli olmadımı canım benim?
günaydın cnm çok saol
canım öncelikle hayırlı olsun, sonra da Allah kolaylık versin diyorum, ihiyaç kredisini biraz daha fazla çekip masrafları oradan karşılamayı düşünmez misiniz?
saol cnm çektik bile o kadar artık kalanınada çekcez büyük ihtimal giderler için 3 sene dişimizi sıkcaz mecburi giderler harici harcamıcaz mecburen
Allah yardımcınız olsun canım. zor bir süreç ama eminim allah çıkar yol gösterecektir.
inşallah teşekkür ederim .

gve cim alırsın umarım hakettiğin parayı
bahar616 hayırlı olsun canım şimdi biraz sıkıntı çekeceksiniz am sonra rahat edeceksiniz inşallah

Bu aksam esimle alis veriş merkezine gittk. Bu 3. Yil basimiz.. Annemiz yok yanimizda.. Onsuz ilk sene.. İçimizde hic bir heves yok. Ben eşime geçen sene yilbasi agacimiz olsaydi demistim.. Unutmamis birtanem. Aldik bu aksam ortaca bir ağaç. Birde toplardan.. Mutlu etti beni Askim.. Cebimde 3 TL kalmisti kumbaraya gitti o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…