kızlar günaydın. Sonuç olumsuz.çıkışımı verdiler.4 kişinin arasından birimizi geri alıcaklar.Fakat o ben değilim.Bunu çok iyi biliyorum.Çünkü bizim baş müdürümüz diğer arkadaşın kendi müdürü. Bu yüzden onu alacaklarına hepimiz biliyoruz.Onu alacaklar herkes bunu söylüyor.Kısacası iş arıyorum. Yeni gireceğim iş düşük maaş vercek buna eminim.Ve cumartesi çalışmaya yeniden başlayacağım.üzgünüm...
teşekkür edeirm.Sinirlerim çok yıprandı.Miydeme ağrılar giriyor. kötüyüm.Allah yardıcın olsun allahım bu mübarek günde diğer işinden daha iyi olan bir iş kapısı açsın sana cnm benim
üzülme rabbim gecenin en zifir karanlığında güneşi veriyor bizlere rabbim büyüktür sıkma canınıteşekkür edeirm.Sinirlerim çok yıprandı.Miydeme ağrılar giriyor. kötüyüm.
kızlar günaydın. Sonuç olumsuz.çıkışımı verdiler.4 kişinin arasından birimizi geri alıcaklar.Fakat o ben değilim.Bunu çok iyi biliyorum.Çünkü bizim baş müdürümüz diğer arkadaşın kendi müdürü. Bu yüzden onu alacaklarına hepimiz biliyoruz.Onu alacaklar herkes bunu söylüyor.Kısacası iş arıyorum. Yeni gireceğim iş düşük maaş vercek buna eminim.Ve cumartesi çalışmaya yeniden başlayacağım.üzgünüm...
KEŞKE İMKANIM OLSADA DAHA FAZLA YARDIM ETSEM CNM BNM YAAlışıcam elbet bir çıkış yolu mutlaka bulacağım. Rabbim yardım etsin....Zor yazıyorum kızlar.Hepinize çok teşekkür ederim.Yanımda olduğunuzu bilmek rahatlatıyor.Yanlız değilim sayenizde...
çok üzülüdm allah yardımcınz olsun bir kapı kapanır diğeri açılır inşaşşah allah gönlüne göre verirkızlar günaydın. Sonuç olumsuz.çıkışımı verdiler.4 kişinin arasından birimizi geri alıcaklar.Fakat o ben değilim.Bunu çok iyi biliyorum.Çünkü bizim baş müdürümüz diğer arkadaşın kendi müdürü. Bu yüzden onu alacaklarına hepimiz biliyoruz.Onu alacaklar herkes bunu söylüyor.Kısacası iş arıyorum. Yeni gireceğim iş düşük maaş vercek buna eminim.Ve cumartesi çalışmaya yeniden başlayacağım.üzgünüm...
Merhaba hanımlar Konunuzu baştan sona okudum zaten hep buralarda geziniyorum birçok konuyu okuyup takip ediyorum ama aktif yazmıyorum. öncelikle konu sahibi inşallah kadroya geçersin Rabbim herkese nasip etsin inşallah banada. Biz zaten birikim konusunda fazla para harcayamıyoruz çünkü harcayacak yer yokVanda yaşıyorum sadece yaklaşık 500 t kira(lojman olduğu için elekterik+su+yakıt+internet+kapıcı dahil)+765 kredi+200 tel fat+aylık ortalama 100 tl benzin sabit ödememiz var ekmeğe suya para vermiyorum saolsun dünyalar tatlısı pamuk kaynanacığım ekmekleri elinde açıyor yazın ışa bana buraya çok rahat oluyor suyuda burda akar su var orda dolduruyoruz hemde şifalıymış güyya yol paramızda yol bn evin arka sokağında eşimde aynı evin bulunduğu yerde çalışıyor öğlen yemekleride iş yerinden yemekçi ablamız var o yüzden sabit giderlerin dışındakileri zaten biriktiriyoruz kumbarama günlük para harcamadığım içinde bozuk para atamıyorum. zaten bişi alcak yerde yok benlik bu kadar inşallah seneye kışa ev alabiliriz bu birikimle
Alışıcam elbet bir çıkış yolu mutlaka bulacağım. Rabbim yardım etsin....Zor yazıyorum kızlar.Hepinize çok teşekkür ederim.Yanımda olduğunuzu bilmek rahatlatıyor.Yanlız değilim sayenizde...
öncelikle aramıza hoşgeldin :) herşeyi ne güzel anlatmışsın. umarım en kısa zamanla istediğiniz evi alırsınız :)
gve sen miydin eşine isme özel kart vizitlik ve kalem alan nerden aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?