- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
günaydın hanımlarrrrrr :) hava karanlık ama benim içim aydınlık. şu zamanlar kötü rüyalar görüyorum ama inşallah gerçekleşmez. hayırlısı diyip allaha bırakıyorum.
bugün işler yoğun gibi ama ben buralarda full time bulunacağım :)
ben kumbarama yılbaşına kadar bir şey atamıcam. ekmek ve su paramı ayırdım cüzdanıma koydm idare etmeye çalışıcam. akşamları bilgisayarımı açıp hem nette takılıp hem tv izliyorum bazen ikisinin de çalışması bana o kadar çok batıyo ki anlatamam. şu an elektriik faturam hızlı yükselişe geçti diye düşünüyorum. sanırım çok cimri oldum
ay ne kadar çok yazdım. dolmuşum herhalde :)
gve iyi haberlerini bekliyoruz canım :) şu an bile çok çok heyecanlıyım. dualarım seninle.
bugün işler yoğun gibi ama ben buralarda full time bulunacağım :)
ben kumbarama yılbaşına kadar bir şey atamıcam. ekmek ve su paramı ayırdım cüzdanıma koydm idare etmeye çalışıcam. akşamları bilgisayarımı açıp hem nette takılıp hem tv izliyorum bazen ikisinin de çalışması bana o kadar çok batıyo ki anlatamam. şu an elektriik faturam hızlı yükselişe geçti diye düşünüyorum. sanırım çok cimri oldum
ay ne kadar çok yazdım. dolmuşum herhalde :)
gve iyi haberlerini bekliyoruz canım :) şu an bile çok çok heyecanlıyım. dualarım seninle.