HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu takip ediyorum fakat yazmıyordum. Durumunuza çok uzuldum, bende özel sektör ve taşeron mağduruyum. Mesleğinizi bilmiyorum ama umarım çok daha iyi bir fırsat çıkar. İşsizlik sigortasına başvurabilirsiniz bu surecte

Canim çok üzüldüm.. Ne yazik ki memleketim de isler boyle işliyor.. Bu düzene karsi gelemiyoruz. Azinlik oluyoruz bas kaldirdigimizda. Oysa ki bizler ekmegimizin peşindeyiz . ne diyeyim ki bu devran böyle gitmez.. Onlarinda var olacak çoluğu cocuklari.. Canin sağolsun.. İse hemen baslamayacaksan kafani dinlemeye calis, dinlen..

Canim , uzuldun

Kızlar günaydın, 3,5 tl attım kumbaraya.
dünden beri çok keyifsizim ve sinirliyim nedense

gezince geçeeer benim bu hafta gezmemem lazım. her hafta dışarıdayım mutlaka da para harcanıyo. geçen hafta hiç yok yerden 50 tl harcadım ve değecek bi şey değildi. evimde yatıcam :)

Evet ya dışarı çıkınca kesin harcanıyor hele ki çocukları durdurabilmek mümkün değil, resmen 4 gözle haftasonunu bekliyorlar birşey aldırmak için, bizim en frenlemekte zorlandığımız harcama, saatlerce dil dökmek zorunda kalıyorum ve genelde de ikna olmuyor, almayınca küsüyor vs..

aslında bu tip şeyler olmasa milletin karnını doyurup, çantama da atıştırmalık bişeyler+ su falan atıp öyle çıkıyorum hep dışarı, ama mesela arkadaşlarla falan buluşunca illa ki harcanıyor, şurada bir tatlı yiyelim, şurada kahve içelim bilmem ne derken bir bakmışsın 100-150 liraya aolan olmuş. çok pişman oluyorum böyle harcamaların sonrasında ya.. kılık kıyafet bişey alsan aylarca yıllarca kullanıyorsun hiç olmazsa, böyle sağda solda yenen paralar havaya uçup gidiyor walla

ayyyy ne yazdım yaa car car car

çocuklarla öyledir tabi. çocuk olmasa bile benm lisede 2 kardeşim var çıkmışken hadi yemek yiyelim diyolar beraber yemek yiyoruz geziyoruz. ee kahve içelim derken oluyor gerçekten. bazen yemek yiyelm dediklerinde hazır pizzalardan alalım evde yapalım ya yoruldum diyorum o şekilde günü kurtarıyorum

gve moralini bozma canım..
mübarek cuma günündeyiz bol bol dua et..
bende senin için dua edicem

merhaba bayanlar daha yeni geldim işe.. kumbarama bişey atmadım.. 100 tl harcadım kızıma 3 paket bez 6 tane ıslak mendil aldımm biz bu ayda kartı kapatamıycazz anlaşılan

valla ben ayın 2 sinde maaaş alıp kıyıdaki köşedeki tüm arayla kartları kapattım 5.500 kadar falandı bıktım artık onun hesap kesimini düşün bunun ödemesini düşün die şimdilik çok iyi gidiyoruz karta gerek duymuyoruz darısı size inşallah

canım yaa o dertten bende çok muzdaribim.. işe başladığım sene eşimin 5 tane kredi kartı ve 7 bin tl borcu vardı bu kartlarda..hepsini kapattım çift maaş aldım 2013 ocakta..şimdi 1 tane kartımız var.. ondada çok bişey birikmiyor bu ay 1290 olmuş yaptığımız harcamalar..biz 4bin ev borcu ödüyoruz o yüzden karta ihtiyac duyuyoruz.. ben hep nakit harcayalım istiyorum..

cnm bizde ev için birikim yapmak istiyoruz işte kart olunca bir şekilde harcanıyor ama elinde para olunca baktın para yetmiyor çokda gerekli olmayan bi ihtiyacında vazgeçiyorsun. Denendi onaylandı aylık marketime 300 tl ayırıyorum eğer ondan kalırsa kalır kalmazsa bi dahaki aya kadar idare ediyoruz zaten çok bi harcama yapcak yerde yok burda. Sanki nakit para daha bereketli biliyr musun yetiyor çünkü şükürler olsun bizde aylık 4000 tl biriktirirsek inşallah kışa bi ev almayı düşünüyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…