- 22 Şubat 2014
- 368
- 600
- 103
- 34
Evet canım benim
Sağol canim benim buraya katilmadan önce baslamistim canm simdi buraya aylik ne kadar olduğu karismasin diye onu ana kasa yaptimgeçmiş olsun canım.. ikinci kumbarama derken birinci kumbarana ne oldu
iyi yapmışşın.. seneye inş bende kumbaralarımı sayarım bu birinci bu ikinci falan diye hepsini doldurupSağol canim benim buraya katilmadan önce baslamistim canm simdi buraya aylik ne kadar olduğu karismasin diye onu ana kasa yaptimterfi etti
evlendigim zaman baslamistim benko daha 6-7 ay oluyor hesaplar karismasin diye ikinciyi actim öyle dolduğundan değil :))((iyi yapmışşın.. seneye inş bende kumbaralarımı sayarım bu birinci bu ikinci falan diye hepsini doldurup
ohh ohh benide geçmişin sen doğalgaz da bize 151.92 tl :)nur topu gibi bir doğalgaz faturamız olmuş..tam 165.42 tlbu ayki tolam fatura giderimiz telefonlarda dahil olmak üzere 305 tl
senin kumbiş coşmuşşşş yaaa bende istiyorumhaftasonu kızkardeşimde 40,50 atmıştı.. 150 tlyi geçti diye tahmin ediyorum...
hoşgeldin cnm doğru söylüyorsun şimdi birikim yapın artık batıya gelincede keyfini süresinizMerhaba hanımlar Konunuzu baştan sona okudum zaten hep buralarda geziniyorum birçok konuyu okuyup takip ediyorum ama aktif yazmıyorum. öncelikle konu sahibi inşallah kadroya geçersin Rabbim herkese nasip etsin inşallah banada. Biz zaten birikim konusunda fazla para harcayamıyoruz çünkü harcayacak yer yokVanda yaşıyorum sadece yaklaşık 500 t kira(lojman olduğu için elekterik+su+yakıt+internet+kapıcı dahil)+765 kredi+200 tel fat+aylık ortalama 100 tl benzin sabit ödememiz var ekmeğe suya para vermiyorum saolsun dünyalar tatlısı pamuk kaynanacığım ekmekleri elinde açıyor yazın ışa bana buraya çok rahat oluyor suyuda burda akar su var orda dolduruyoruz hemde şifalıymış güyya yol paramızda yol bn evin arka sokağında eşimde aynı evin bulunduğu yerde çalışıyor öğlen yemekleride iş yerinden yemekçi ablamız var o yüzden sabit giderlerin dışındakileri zaten biriktiriyoruz kumbarama günlük para harcamadığım içinde bozuk para atamıyorum. zaten bişi alcak yerde yok benlik bu kadar inşallah seneye kışa ev alabiliriz bu birikimle
ohh ohh benide geçmişin sen doğalgaz da bize 151.92 tl :)
senin kumbiş coşmuşşşş yaaa bende istiyorum
hoşgeldin cnm doğru söylüyorsun şimdi birikim yapın artık batıya gelincede keyfini süresiniz
kaynanan da ne iyiymiş heee bi bize denk gelmez böyle
ohh ohh benide geçmişin sen doğalgaz da bize 151.92 tl :)
senin kumbiş coşmuşşşş yaaa bende istiyorum
hoşgeldin cnm doğru söylüyorsun şimdi birikim yapın artık batıya gelincede keyfini süresiniz
kaynanan da ne iyiymiş heee bi bize denk gelmez böyle
Şükürler olsun kaynanam 1 tane dünyada bi tek kalmıştı onuda ben buldum saolsun pazar sabahları erken kalkıyorum diye kızar yat zaten hep erken kalkıyorsun der hep benimle bir olur oğlunu dışlarızpamuğum o benim yaaaa biz birlikte yaşıyoruz yemeğimi yapar evimi temizler çamaşır bulaşık yıkamam saolsun allah onu başımdan eksik etmesin
benim kayıonvalidemde öyle canım yaa sağolsun.. yemek temizlik yapar butun ihtiyaçlarımızı organik getirir köyden.. bakliyat yağ zeytin yumurta turşu salça aklına ne geliyorsa baharatları dahi yaptırıp getirir..biz kızım dolayısıyla birlikte yaşıyoruz bir yıldır.. kreş yaşı gelince gitcem diyor ama biz gönderme niyetinde değiliz pekŞükürler olsun kaynanam 1 tane dünyada bi tek kalmıştı onuda ben buldum saolsun pazar sabahları erken kalkıyorum diye kızar yat zaten hep erken kalkıyorsun der hep benimle bir olur oğlunu dışlarızpamuğum o benim yaaaa biz birlikte yaşıyoruz yemeğimi yapar evimi temizler çamaşır bulaşık yıkamam saolsun allah onu başımdan eksik etmesin
Gerçekten öyle birlikte oturmak bnim için çok güzel hem evde ayrı bir ses ve şenlik oluyor ya zaten bnde kalabalık ailede yetiştim karadenizliyim ve bizdede herkes büyükleriyle oturur o yüzden yadırgamadımçocuğun olursa bakıcıda hazır oh ne güzel walla anlaştıktan sonra bir arada oturmanın faydası var hemde çok var
Tskler canm amin inşallahgve bende merakla bekliyorum
bizde de bir kadro söylentisi var ama söylenti olarak kalacak eminim
kahve_kokusu arkadaş hoş geldin ne biriktiriseni doğuda gerçekten orda istesende harcanacak yer yok
askrhpozitif geçmiş olsun başağrın için yeni kumbaranda hayırlı ve bol bereketli olsun
benim kayıonvalidemde öyle canım yaa sağolsun.. yemek temizlik yapar butun ihtiyaçlarımızı organik getirir köyden.. bakliyat yağ zeytin yumurta turşu salça aklına ne geliyorsa baharatları dahi yaptırıp getirir..biz kızım dolayısıyla birlikte yaşıyoruz bir yıldır.. kreş yaşı gelince gitcem diyor ama biz gönderme niyetinde değiliz pek
çok soru soruyorum ama kaç yıllk evlisiniz canımBende diyorum hele bi hamile kalayım dahada gitmek yok diyorum ablamlarda avcunu yalasın otursun diyorum görümcemle annemi bölüşemiyoruzdaikimizde bizde kalsın istiyoruz yakında ihaleye çıkcak annem
çok soru soruyorum ama kaç yıllk evlisiniz canım
estağfurullah cnm 2 yıllık çok şükür
daha yeni sayılırsınız canım yaa hani bebek istiyoruz falan deyince ben daha uzun süreli evlisiniz sanmıştımRabbim hayırlısıylabir evlat nasip eder inş.. bende 2 yıl 3 aylık evliyim ve 18 aylık bir kızım var.. evliliğimin tam 9. ayında doğdu.eşimde bende ilk bebek için beklemek istemedik.. evliliğimizle birlikte büyüsün istedim ben..
olur inş.. stres yapıyorsan o olumsuz etkilyormuş.. her ay olacak diye beklersen olmaz demişti doktor arkadaşıma.. kendini ve düşüncelerini rahat bırak Rabbimin izniyle olur..Evet yeni sayılırız ama olsun bende istiyorum artık yaaa o mutluluğu bende bilmek istiyorum
olur inş.. stres yapıyorsan o olumsuz etkilyormuş.. her ay olacak diye beklersen olmaz demişti doktor arkadaşıma.. kendini ve düşüncelerini rahat bırak Rabbimin izniyle olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?