HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDINLAR
ben gene atamadım çünkü para harcamadım
artık yarın markete gidince harcayacam
o zman kumbişede bişiler kalır bu hafta hiç para harcemadım nerede ise ben ya bi avon parası verdim o kadar

günaydın canım rekor bende ben bu hafta sadece 75 kuruş harcadım eşim tedavi olmam gerektiğni düşünmeye başladı

ne kadar güzel ya ama ben hafta içi harcamadığımı hafta sonu harcıyorum
o kadar da tutamıyorum kendimi malesef

haftasonlarıda benim çok bir harcamam olmuyor. aileler başka bir şehirde o yüzden burda gidecek yada gezecek kimsem yok.. arabamız yok kızım üşür diye dışarıda çok çıkmıyoruz.. yoksa yazın mümkün değil evde durmuyor. haliylede masrafımız yok gibi bişey

desene senin kumbara yaşadı bütün bütün atarsın artık

yok canım yaa öyle çok harcayacak paramız yok zaten..o yüzden anca ay sonuna kadar 200 tl falan biriktirebilirim..
daha ne istiyorusun 200 tl biriktirsem ben 200 kere takla atarım
şaka bi yana ben maaşımın tamamını kenara koyduğum için kumbaraya pek para kalmıyo
arada bir tl iki tl anca atabiliyorum

daha ne istiyorusun 200 tl biriktirsem ben 200 kere takla atarım
şaka bi yana ben maaşımın tamamını kenara koyduğum için kumbaraya pek para kalmıyo
arada bir tl iki tl anca atabiliyorum
bizde öyle sayılır ayda 4bin tl ödüyoruz evimiz için.. eşim oyüzden kalan paradan bisey kenara ayırma fikrine pek sıcak bakmıyor

GÜNAYDINLAR
ben gene atamadım çünkü para harcamadım
artık yarın markete gidince harcayacam
o zman kumbişede bişiler kalır bu hafta hiç para harcemadım nerede ise ben ya bi avon parası verdim o kadar

Oh ne güzel, harcamamak daha iyi aslında

günaydın canım rekor bende ben bu hafta sadece 75 kuruş harcadım eşim tedavi olmam gerektiğni düşünmeye başladı

hahaha, boşver napcan, 4bin kredi taksidi kolayla ödenmez tabi:)

ne kadar güzel ya ama ben hafta içi harcamadığımı hafta sonu harcıyorum
o kadar da tutamıyorum kendimi malesef

ah o haftasonları... bizde de var o dert

yazın bizim de aynen öyle çocuk sürekli dışarı çıkmak istiyor, e biz de öyle.. yemeği, çayı, dondurması derken... bizde bir de kv kp ziyareti oluyor yazın, arabayla 10 saatlik mesafe düşün artık gisiş dönüş giden yakıtı.. e orada da mecbur harcıyoruz, evlerine alıyoruz birşeyler falan.. baya da kalabalık oluyoruz. bizi en çok bu yaz ziyareti sarsıyor maddi anlamda.. ek ders ücreti vs de olmuyor yazın malum

yok canım yaa öyle çok harcayacak paramız yok zaten..o yüzden anca ay sonuna kadar 200 tl falan biriktirebilirim..

kız 200 az mı maşallah sana, hem borcu ödüyorsun hem de o kadar koyabiliyorsan kenara

herkese günaydın, dün para harcamadım, kumbaraya da birşey atmadım haliyle. bugün yarın yapacağım pazar alışverişi için 50 tl çekeceğim, ondan artırabilirsem onu atarım işte kumbaraya, gerçi bir 10 tl de yanımda var ama o da yanımda dursun artık.

hafta sonu eşim yanımda olacağından kendime öyle fazladan para çekmiyorum. lazım olursa o harcasın

dün a101de 2 tane kitap aldım. biri mevlana ve şemsten içinizi ısıtacak hikayeler biri de kimya hatun. kimya hatunu okumaya başladım ve 50 sayfayı soluksuz okudum. uykum geldiği için bırakmak zorunda kaldım. eve gitsem de okusam diyorum. aklım kitapta en azından içimdeki sıkıntıyı unutuyorum :/

dua oku. canım. Aklına kötü şeyler getirme.Bende aynı durumdayım bu aralar.Alınganlıkm diz boyu. hayat bu aralar siyah sanki.

dua oku. canım. Aklına kötü şeyler getirme.Bende aynı durumdayım bu aralar.Alınganlıkm diz boyu. hayat bu aralar siyah sanki.

bana da öyle geliyor. yalnız yaşadığım için sanırım biraz da. buraya geleli 2 ay oldu. iş ev iş ev. eve geliyorum yalnızım. işyerim aynı şekilde. tek bayan benim. arkadaşımın da olmadığı bir şehir. sanırım tek başıma olduğum için bunaldım biraz. yağmurlu havadan da oluyor sanırım. güneşli hava olsaydı içimiz açılırdı.

biz varız :) havalar evet biraz kapalı ama sabret yaza az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…