Hayır olsun işallah .iyi akşamlar hanımlar,
bugün bi efkarlıyım nedeninin bilmiyorum. açtım neşet ertaş dinliyorum. bi üzüntü bi keder var hayırdır inşallah
GÜNAYDINLAR
ben gene atamadım çünkü para harcamadım
artık yarın markete gidince harcayacam
o zman kumbişede bişiler kalır bu hafta hiç para harcemadım nerede ise ben ya bi avon parası verdim o kadar
ne kadar güzel ya ama ben hafta içi harcamadığımı hafta sonu harcıyorumgünaydın canımrekor bende ben bu hafta sadece 75 kuruş harcadım eşim tedavi olmam gerektiğni düşünmeye başladı
ne kadar güzel ya ama ben hafta içi harcamadığımı hafta sonu harcıyorum
o kadar da tutamıyorum kendimi malesef
desene senin kumbara yaşadı bütün bütün atarsın artıkhaftasonlarıda benim çok bir harcamam olmuyor. aileler başka bir şehirde o yüzden burda gidecek yada gezecek kimsem yok.. arabamız yok kızım üşür diye dışarıda çok çıkmıyoruz.. yoksa yazın mümkün değil evde durmuyor. haliylede masrafımız yok gibi bişey
desene senin kumbara yaşadı bütün bütün atarsın artık
daha ne istiyorusun 200 tl biriktirsem ben 200 kere takla atarımyok canım yaa öyle çok harcayacak paramız yok zaten..o yüzden anca ay sonuna kadar 200 tl falan biriktirebilirim..
bizde öyle sayılır ayda 4bin tl ödüyoruz evimiz için.. eşim oyüzden kalan paradan bisey kenara ayırma fikrine pek sıcak bakmıyordaha ne istiyorusun 200 tl biriktirsem ben 200 kere takla atarım
şaka bi yana ben maaşımın tamamını kenara koyduğum için kumbaraya pek para kalmıyo
arada bir tl iki tl anca atabiliyorum
GÜNAYDINLAR
ben gene atamadım çünkü para harcamadım
artık yarın markete gidince harcayacam
o zman kumbişede bişiler kalır bu hafta hiç para harcemadım nerede ise ben ya bi avon parası verdim o kadar
günaydın canımrekor bende ben bu hafta sadece 75 kuruş harcadım eşim tedavi olmam gerektiğni düşünmeye başladı
ne kadar güzel ya ama ben hafta içi harcamadığımı hafta sonu harcıyorum
o kadar da tutamıyorum kendimi malesef
haftasonlarıda benim çok bir harcamam olmuyor. aileler başka bir şehirde o yüzden burda gidecek yada gezecek kimsem yok.. arabamız yok kızım üşür diye dışarıda çok çıkmıyoruz.. yoksa yazın mümkün değil evde durmuyor. haliylede masrafımız yok gibi bişey
yok canım yaa öyle çok harcayacak paramız yok zaten..o yüzden anca ay sonuna kadar 200 tl falan biriktirebilirim..
Hayır olsun işallah .
Son 1aydır kumbarama kötü davrandım ama artık toparlanma zamanı. 2 tl ile tekrar baslıyorum.
VALA KIZLAR PARA HARCAMAYINCA bütün atarım diyorum ama oda olmuyo bu sefer kumbişim yetim kalıyor
muhendisiniz sıkma tatlım canını geçer inş sıkıntın kafanı başka şeylere ver hayır olsun inş.
dua oku. canım. Aklına kötü şeyler getirme.Bende aynı durumdayım bu aralar.Alınganlıkm diz boyu. hayat bu aralar siyah sanki.dün a101de 2 tane kitap aldım. biri mevlana ve şemsten içinizi ısıtacak hikayeler biri de kimya hatun. kimya hatunu okumaya başladım ve 50 sayfayı soluksuz okudum. uykum geldiği için bırakmak zorunda kaldım. eve gitsem de okusam diyorum. aklım kitaptaen azından içimdeki sıkıntıyı unutuyorum :/
dua oku. canım. Aklına kötü şeyler getirme.Bende aynı durumdayım bu aralar.Alınganlıkm diz boyu. hayat bu aralar siyah sanki.
biz varız :) havalar evet biraz kapalı ama sabret yaza az kaldıbana da öyle geliyor. yalnız yaşadığım için sanırım biraz da. buraya geleli 2 ay oldu. iş ev iş ev. eve geliyorum yalnızım. işyerim aynı şekilde. tek bayan benim. arkadaşımın da olmadığı bir şehir. sanırım tek başıma olduğum için bunaldım biraz. yağmurlu havadan da oluyor sanırım. güneşli hava olsaydı içimiz açılırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?