HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbuldukk :) uzun zmndır takıp ediyordum sizleri :) koca bi kumbara aldım ama doldurmam yıllarımı alcak gibi
babam bunu doldurursan zengin olursun diyo bende o zaman sende yardım et dedim onun bozukluklarına da el koyuyorum bazen

olsun sende hergün ne kadar attığını yazarsın nelerden sohbet ederiz inşallah dolar kumbaran :)

biz varız :) havalar evet biraz kapalı ama sabret yaza az kaldı

iyiki varsınızzz :) eve gider gitmez hemen bilgisayarımı açıp buraya bakıyorum zaten :) yoksa hayatım pek renksiz olurdu :)

bende koca bi kumbara edinip geldim aranıza
ama benimki açılmayanlardan..
yinede benide alır mısınız aranızaa?

tabiki de alırız :) hoşgeldiniz :)

kesinlikle. kitaplar bana kafamdaki karışıklığı unutturuyorlar. :) ah bi de pahalı olmasalar. hep indirimleri bekliyorum. :/

kızlarr 15 inde mi açıyordunuz ben sizin peryoda yetişemediğimden katılamadım bir türlü ya önce ya sonra açıyorum

Reactions: gve
benm kumbaram dolmuş yerinden kalkmıyor c.tesi açtıracağım inşallah avm deki işbankası haftasonlarıda açık oluyor ama çıkan parayla ne yapacağımı bilemedim 160 tl civarı çıkmıştı bir önceki bireysel emeklilik mi yapsam her ay gram alıyorum gram altın mı alsam ona karar veremedim henüz

bireysel emeklilik yaptırabilirsin aslında. 10 yıl sonra toplu olarak paranı alabiliyorsun diye biliyorum :) hem de altın dışında da birikimin olmuş olur.

bireysel emeklilik yaptırabilirsin aslında. 10 yıl sonra toplu olarak paranı alabiliyorsun diye biliyorum :) hem de altın dışında da birikimin olmuş olur.
valla geçen çıkan paraları harcadım ne yapacağıma karar veremedğimden ama bunda bir karar vermem lazım ya da likit olarak biriktireyim diyorum

valla geçen çıkan paraları harcadım ne yapacağıma karar veremedğimden ama bunda bir karar vermem lazım ya da likit olarak biriktireyim diyorum

bende biraz dolar var. nakit olarak duruyor. ben onu nedense bir türlü birikimden saymıorum . tl olanları hemen harcıyorum o yüzden dolar yaptırırım. sende de böyle oluyorsa yaptırabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…