büyük bir memnuniyetle hoşgeldinizbende koca bi kumbara edinip geldim aranıza
ama benimki açılmayanlardan..
yinede benide alır mısınız aranızaa?
hosbuldukk :) uzun zmndır takıp ediyordum sizleri :) koca bi kumbara aldım ama doldurmam yıllarımı alcak gibi@mandaliina hoşgeldn
olsun sende hergün ne kadar attığını yazarsın nelerden sohbet ederiz inşallah dolar kumbaran :)hosbuldukk :) uzun zmndır takıp ediyordum sizleri :) koca bi kumbara aldım ama doldurmam yıllarımı alcak gibi
babam bunu doldurursan zengin olursun diyobende o zaman sende yardım et dedim onun bozukluklarına da el koyuyorum bazen
biz varız :) havalar evet biraz kapalı ama sabret yaza az kaldı
bende koca bi kumbara edinip geldim aranıza
ama benimki açılmayanlardan..
yinede benide alır mısınız aranızaa?
merhabalarr
bende harcama yapmadığım için para atamıyorum,olsun bu da bi nevi tutumluluk :)
@mandaliina hoşgeldin hayırlı birikimler
muhendisiniz kitaplarını güle güle oku cnm,en güzel arkadaş sana onlar
hosbuldukk :) uzun zmndır takıp ediyordum sizleri :) koca bi kumbara aldım ama doldurmam yıllarımı alcak gibi
babam bunu doldurursan zengin olursun diyobende o zaman sende yardım et dedim onun bozukluklarına da el koyuyorum bazen
bu ay yılbaşında açalım dedik canım :)kızlarr 15 inde mi açıyordunuz ben sizin peryoda yetişemediğimden katılamadım bir türlü ya önce ya sonra açıyorum
benm kumbaram dolmuş yerinden kalkmıyorc.tesi açtıracağım inşallah avm deki işbankası haftasonlarıda açık oluyor ama çıkan parayla ne yapacağımı bilemedim 160 tl civarı çıkmıştı bir önceki bireysel emeklilik mi yapsam her ay gram alıyorum gram altın mı alsam ona karar veremedim henüz
hahahaaa gene tutmadı benm açtırmam lazım doldu çünkü 5 kr ble almaz yanibu ay yılbaşında açalım dedik canım :)
valla geçen çıkan paraları harcadım ne yapacağıma karar veremedğimden ama bunda bir karar vermem lazım ya da likit olarak biriktireyim diyorumbireysel emeklilik yaptırabilirsin aslında. 10 yıl sonra toplu olarak paranı alabiliyorsun diye biliyorum :) hem de altın dışında da birikimin olmuş olur.
hahahaaa gene tutmadı benm açtırmam lazım doldu çünkü 5 kr ble almaz yani
valla geçen çıkan paraları harcadım ne yapacağıma karar veremedğimden ama bunda bir karar vermem lazım ya da likit olarak biriktireyim diyorum
bence 200 civarı 170 üstüolsun madem çok da önemli değil zaten :) bakalım ne kadar çıkacak :)
teşekkürler hoşbuldukkkHoş geldin canım aramıza...bol birikimler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?