• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
telefon faturamı ve kredi kartımı annecim yatırmış. canlarım yaaa artık çalışıyorum yatırmayın desem de olsun sen düzene girene kadar yatıralım bari diyo :) çok çok çok seviyorum onları. canlarım. kumbaramda birikenlerle onlara bir şeyler alıcam :) :)

Merhabalar
Bende aranıza katılmak istiyorum. :)
Henüz kumbaram yok ama biraz ayırınca buraya belirteceğim miktarı.
Bu arada benim birikimim euro cünkü yurtdısında yaşıyorum.
Sevgilerimle :)
hoş geldin canım
birikimlerin bereketli olsun, hayırlı yerlerde kullanırsın inşallah:nazar:

Kızlar buraya sadece birikmileri degil yaptıhımız tasarrufşarıda yazalaım..
Mesela faturalar bi dahaki ay düşük gelmesi için neyapaşım.. Gerçi su için bi azalma olmaz bende ama dogalgaz elektirk.. Market su bu...
Mesela bana yardım edin dogumdan sonra gelenler için buzluga ne atayım.. Hem ekoumik hem pratik
Bugun bimden aldıgım nohutu hasşadım ğosetlere koydum atım dolana.. Kuru fasulye ıslattım aksamadan poşetleyip attım buzluga.. Yemek içn iyi olur ...ama ikramlık ne olsun canlar akıl verin hadi bana

Mesela faturalar bi dahaki ay düşük gelmesi için neyapaşım.. Gerçi su için bi azalma olmaz bende ama dogalgaz elektirk.. Market su bu...
Mesela bana yardım edin dogumdan sonra gelenler için buzluga ne atayım.. Hem ekoumik hem pratik
Bugun bimden aldıgım nohutu hasşadım ğosetlere koydum atım dolana.. Kuru fasulye ıslattım aksamadan poşetleyip attım buzluga.. Yemek içn iyi olur ...ama ikramlık ne olsun canlar akıl verin hadi bana

ben her tür kurabiyeyi, poğaçayı, hazır yufkadan sarılmış böreği buzluğa atıyorum
her zaman elimin altında ikramlıklar hazır oluyor

Merhabalar
Bende aranıza katılmak istiyorum. :)
Henüz kumbaram yok ama biraz ayırınca buraya belirteceğim miktarı.
Bu arada benim birikimim euro cünkü yurtdısında yaşıyorum.
Sevgilerimle :)
aramıza hoşgeldin. paranın çeşidi önemli değil amaç birbirimizi teşvik ederek biriktirmek. :KK5:
birikimine kumbara almayarak başlarabilirsin. kumbaraya vereceğin parayı evinde kavanoz veya kutu gibi birikim yapacağın şeye koyabilirsin :KK51:

canım börek- poğaça yapıp buzluğa atabilirsin. misafirlerin gelince çıkarır ısıtırsın 5 dk fırında bekletmen yeterli olur :) zaten doğum yaptığın için eli boş gelmez kimse. senden böyle bir şey de beklemezler canını sakın sıkma böyle bir şeye :KK19:

aramıza hoşgeldin. paranın çeşidi önemli değil amaç birbirimizi teşvik ederek biriktirmek. :KK5:
birikimine kumbara almayarak başlarabilirsin. kumbaraya vereceğin parayı evinde kavanoz veya kutu gibi birikim yapacağın şeye koyabilirsin :KK51:

hosbuldum :KK54:

kücüklükten beri kumbaralara sempatim vardir..
almazsam aklimda kalir :) hem dahada tesvik eder beni :KK49:

Back