HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :)

Cat
Diyosun valla bak saycam şimdi heee
catlıcammm şimdiii waryaaa... Ama neden böle yapıyorsun.. Ruyalarıma gırer.. Kumbarada böle para gördummu saymm şazım.. O yısden bnm kavanoxu kapladıydım

ay ne güzel anlatmışsın canım, içim ısındı okurken, maaşallah, Allah ağzınızın tadını daim etsin

2.ler daha masrafsız oluyor değil mi benim de oğlumun küçülenleri, hamileliklerim, lohusalıklarım hep yepyeni duruyor, bebek arabamız dağıldı gibi bir tek, onun dışında herşey var. haaa 2. yok daha bir tek
inşallah o da olur artık

Bize de tahsilatı 1 torba parayla yapıyorlar (kantinciler falan yani) geçen gün tamirci gelmişti para poşetlerini dolabın arkasına düşürmüş. poşetler yırtılmış tüm para yerdeydi. hepsini tek tek topladım. 500 tl ye yakın para vardı. hepsini 100er 50 şer ayırdım, poşetledim. benim kumbara da öyle olsa nolurdu sanki

[QUOTE="

2.ler daha masrafsız oluyor değil mi benim de oğlumun küçülenleri, hamileliklerim, lohusalıklarım hep yepyeni duruyor, bebek arabamız dağıldı gibi bir tek, onun dışında herşey var. haaa 2. yok daha bir tek
inşallah o da olur artık[/QUOTE]
benim bir tane kızım var canım.. daha ilk bebek yani

benim bir tane kızım var canım.. daha ilk bebek yani[/QUOTE]

Desene senin ilki de masrafsız olmuş

maşallah canım, Allah bağışlasın

Reactions: gve
merhaba hanımlar kumbaraya 6.90 attım çok fazla atamıcam sanırım para kalmadı elimde :)
gve cim ne güzel borçlar toplarlanıyor,inşallah kadroya da geçersin cnm
@Mrv5534 canım bende hep ablamın kızının kıyafetlerini falan aldım,üstüne bebek arabası,beşik,battaniyeler aklına ne geliosa hatta oyun halısı mama sandalyesi herşeyini verdi ablam sağolsun,annemde en az bi 500 lük alışveriş yapmış kıyafet bebek çantası flan.bana da bitek bebek bezi falan almak düştü :) ablama diyorum ki ben beğendiğim şeyleri sana söylim sen kızına onları al nasıl olsa senden bana geri gelecek

günlük hiç hesap etmedim
pazar parası ayda 150 TL ayırıyoruz ama genelde artıyor
haftalık 30-35 arası tutuyor
markete de ayda ortalama 250-300 gidiyor
her hafta aynı olmuyor ki, bazen az, bazen çok harcanıyor
marketlerde indirim yakalayınca yedeklenecek şeyleri hemen alıyorum
duruma göre değişiyor yani

iyi akşamlar hanımlar,

bugün bi efkarlıyım nedeninin bilmiyorum. açtım neşet ertaş dinliyorum. bi üzüntü bi keder var hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…