Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıarada bizde ev borcu ödüzyoz.. Daha 3 senemiz var.. Aidat var her ay .. Allaha şükür öle sags sola cook borcumuz yok.. Tek sıkıntım bazen kp der köyd ev yaptırıyo biz 4 kardeş cekılen kreninin borcunu ödüyoruz.. Oda lazım diyorum napalım... Birde ev yaptırıyoruz diyebilirm yani.. Aha birde kuzum olcak.. Ama rabbim onun rızkını veriyo..
Eşim alnının akıyla helalınden kazanıyo , ben elimden geleni yapıyorum.. Şülürler olsun rızkı veren rabbim ama bizde calısyoruz istiyoruz rabbimden.. Cocugum daha dogmadan birsürü kıyafeti oldu.. Bn kızımn küçklerini bi arkadasıma verdüm o oglunun kklerini bana.. Bir gardrop camasor yıkadım ütüledim.. 3 cocuk büyütür ben ark duasını aldım oda bnm..
Beşigi kızımn beşigi onada anneannesi aldı.. Ana kıcagı hediye geldi.. Bebek arabamızı eşimin müdür almıstı cok güsel ve kalıteli bişi.. Oglumada onu kullanıcam..
Yani bn ogluma su zamana kadar 100 tl harcadım harcamadım.. İlk giyilcekleri yeni aldım heves oda. Yoksa gerek yok..
Ne olursa olsun rabbime cooook sükrediyorum.. Eşim bugun pazar alıswerişine cıkıcak.. Dün evde öle sebze fala kalmadı .. Yagımda bitmiş elime dedim.. Zaten yemek yapıcak halde yoktu.. O geldi bi çay suyu koyduk.. Kahvaltılık ne varda koydum.. Oda bi yumurta pişirdi sucuklu en güzel yaptıgı şeydir hep o yapar... Kızım ben eşim güle oynata yedik .. Ölede doyduk bölede...
Allah agız tadı bereketi versin bütün yuvalara gerisi öle böle oluyo hamdolsun
Kumbaramı saymak için sabırsızlanıyorum bugun kumbaraya 4 tl
Eki Görüntüle 1332618
beni gaza getirdiii :) akşam unutmazsam ben de koyarım :)
Arada bir kumbara fotolarını da paylaşmak gerek dimi ama
VAY BEEE baya var orada ohh ohhh benm kumbaram kapalı kedili içi gözükmüyorKumbaramı saymak için sabırsızlanıyorum bugun kumbaraya 4 tl
Eki Görüntüle 1332618
92.85 tl var.....Kumbaramı saymak için sabırsızlanıyorum bugun kumbaraya 4 tl
Eki Görüntüle 1332618
Tahmin
92.85 tl var.....
catlıcammm şimdiii waryaaa... Ama neden böle yapıyorsun.. Ruyalarıma gırer.. Kumbarada böle para gördummu saymm şazım.. O yısden bnm kavanoxu kapladıydımDiyosun valla bak saycam şimdi heee
Bıarada bizde ev borcu ödüzyoz.. Daha 3 senemiz var.. Aidat var her ay .. Allaha şükür öle sags sola cook borcumuz yok.. Tek sıkıntım bazen kp der köyd ev yaptırıyo biz 4 kardeş cekılen kreninin borcunu ödüyoruz.. Oda lazım diyorum napalım... Birde ev yaptırıyoruz diyebilirm yani.. Aha birde kuzum olcak.. Ama rabbim onun rızkını veriyo..
Eşim alnının akıyla helalınden kazanıyo , ben elimden geleni yapıyorum.. Şülürler olsun rızkı veren rabbim ama bizde calısyoruz istiyoruz rabbimden.. Cocugum daha dogmadan birsürü kıyafeti oldu.. Bn kızımn küçklerini bi arkadasıma verdüm o oglunun kklerini bana.. Bir gardrop camasor yıkadım ütüledim.. 3 cocuk büyütür ben ark duasını aldım oda bnm..
Beşigi kızımn beşigi onada anneannesi aldı.. Ana kıcagı hediye geldi.. Bebek arabamızı eşimin müdür almıstı cok güsel ve kalıteli bişi.. Oglumada onu kullanıcam..
Yani bn ogluma su zamana kadar 100 tl harcadım harcamadım.. İlk giyilcekleri yeni aldım heves oda. Yoksa gerek yok..
Ne olursa olsun rabbime cooook sükrediyorum.. Eşim bugun pazar alıswerişine cıkıcak.. Dün evde öle sebze fala kalmadı .. Yagımda bitmiş elime dedim.. Zaten yemek yapıcak halde yoktu.. O geldi bi çay suyu koyduk.. Kahvaltılık ne varda koydum.. Oda bi yumurta pişirdi sucuklu en güzel yaptıgı şeydir hep o yapar... Kızım ben eşim güle oynata yedik .. Ölede doyduk bölede...
Allah agız tadı bereketi versin bütün yuvalara gerisi öle böle oluyo hamdolsun
benim kızım 18 aylık canım bende sadece bu zamana kadar bez aldım başka hiçbir masrafı olmadı çok şükür.. aksine doğumda takılan çeyrekleri vardı eşim ve babam doğum hediyesi 20ser gram bilezik almışlardı hepsini bozdurup evimizin tapu masrafını karşıladık.. öyle az bir rakamda değildi tapu tutarı 8 küsürdü..
kıyafet desen tonla gelmiş akrabalardan konu komşudan daha bir tek çorap dahi almadım.. yoksa ayda 4bin asla ödeyemezdik..
Oo tamam daha da iyi :)Bu kez yilbasinda saycaz kumbarayi :)
benim bir tane kızım var canım.. daha ilk bebek yani[/QUOTE][QUOTE="
2.ler daha masrafsız oluyor değil mi benim de oğlumun küçülenleri, hamileliklerim, lohusalıklarım hep yepyeni duruyor, bebek arabamız dağıldı gibi bir tek, onun dışında herşey var. haaa 2. yok daha bir tek
inşallah o da olur artık
benim bir tane kızım var canım.. daha ilk bebek yani
günlük hiç hesap etmedimIyi geceler kızlar bugun kumbaraya para atamadım dışarı çıkmadığım için para harcamadım bozuklukta olmadı doğal olarak. Kızlar birşey soracağım Haftalık ne kadar parayla idare ediyorsunuz? Eşim bazen 100 bazen 50 bırakıyor haftasonu pazarımızı beraber yapıyoruz o harcıyor parayı. Bende gunluk ekmek eksik bişey varsa cocuklara falan harcıyorum haftalığı siz nasıl idare ediyorsunuz?