• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
motivasyon çok önemli kızlar.Bende önceki kullandığım şampuan pahalıydı. Aynı özelliğe sahip başka şampuan aldım 1 aydır kullanıyorum gayet güzel.Ve aralarında 4 tl fark var. Aylık 4 kutu şampuan bitiren ben ayda 16 tl sırf şampuandan kar edeceğim.Güzel güzel valla güzel.Zaten şampuanların içerikleri genel olarak aynı diye biliyorum :)

image.jpg
Gve bunu senini için yükledim..
Arkadasım yapmıs ... Bana attı bugun.. Servis için cok sık ve cok tatlı.. Yapımıda kolay

Günaydın kızlaar, ben kumbaraya bu aralar para atamadığım için yazamadım. mayış yattı be bitti tabii ki :KK43: ayrıca spor aleti aldım kendime bir spor aleti aldım. k kartına taksitle 130 tl . eşim akşamları benimle yürümüyor( yorgun oluyor) beni de tek göndermiyor . benden böyle şimdilik.

ya ne güzel yapmışsın. ben de hep istemişimdir bi spor aleti olsun diye :/ güle güle kullan :)

bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki :KK43:

canım inşallah en kısa zamanda bebeğini kollarına alırsın. dualarım seninle :KK15:

motivasyon çok önemli kızlar.Bende önceki kullandığım şampuan pahalıydı. Aynı özelliğe sahip başka şampuan aldım 1 aydır kullanıyorum gayet güzel.Ve aralarında 4 tl fark var. Aylık 4 kutu şampuan bitiren ben ayda 16 tl sırf şampuandan kar edeceğim.Güzel güzel valla güzel.Zaten şampuanların içerikleri genel olarak aynı diye biliyorum :)

benim şampuanım da büyük marketlerde 10 liranın üzerinde :/ a101de 10,45 TL dedi çok pahalı dedim bıraktım. gratiste falan kremiyle beraber 12 tl'di. onu alırım diyorum :/
Eki Görüntüle 1331894 Gve bunu senini için yükledim..
Arkadasım yapmıs ... Bana attı bugun.. Servis için cok sık ve cok tatlı.. Yapımıda kolay

bunlara bayıldım gerçekten.... ben de mi yapsam :KK69:

neee 8 lira mıııı
ya canım bu işin sırrını bize de öğretsene

canım ben tek başıma yaşıyorum. aslında daha bile az gelirdi de eve gireli 1 ay oldu. malum ilk girince dip köşe sildim süpürdüm yıkadım her yeri. ama dikkat edetim tabi mesela diş fırçalarken suyu açık bırakmam. ya da termosifondan sıcak su gelene kadar baya bi soğuk su akar onu vileda kovasına doldururum. evimi silerim veya tuvalete dökerim :)

Iyi geceler kızlar bugun kumbaraya para atamadım dışarı çıkmadığım için para harcamadım bozuklukta olmadı doğal olarak. Kızlar birşey soracağım Haftalık ne kadar parayla idare ediyorsunuz? Eşim bazen 100 bazen 50 bırakıyor haftasonu pazarımızı beraber yapıyoruz o harcıyor parayı. Bende gunluk ekmek eksik bişey varsa cocuklara falan harcıyorum haftalığı siz nasıl idare ediyorsunuz?

Iyi geceler kızlar bugun kumbaraya para atamadım dışarı çıkmadığım için para harcamadım bozuklukta olmadı doğal olarak. Kızlar birşey soracağım Haftalık ne kadar parayla idare ediyorsunuz? Eşim bazen 100 bazen 50 bırakıyor haftasonu pazarımızı beraber yapıyoruz o harcıyor parayı. Bende gunluk ekmek eksik bişey varsa cocuklara falan harcıyorum haftalığı siz nasıl idare ediyorsunuz?
Biz de ilk defa bu ay harcadığımız paraları bir yere yazıyoruz. Ben pazarda dahil haftalık 100-150 civarı harcıyorum. Eşimin o kadar yok. Fakat bu paranın içinde Kaş vs. Gibi kuaför masrafı ve öğle yemeği parası da var.

Ben yemek kartıma yatırılan 220 tl yi aylık olarak market alış verişinde kullanıyorum.Toptan alıp kilere atıyorum.Herşeyi büyük boy alıyorum daha ekonomik oluyor. Deterjan, kuru bakliyat, sebze,kahvaltılık vs. Onun dışında günlük ihtiyaçlar çıkınca alıyorum. Hiç hesap yapmadım. Ama çok gitmiyordur diye düşünüyorum. Mesela marketlerde deneme boyu deterjanlar buldum 1 tl. 3 kez çamaaşır yıkıyorum onunla. 7 tane felan aldım.Bayadır kullanıyorum. Çok ekonomik oldu.Biliyorsunuz deterjanlar 30 tl felan. ben 7 tl lik deterjanı 1,5 aydır kullanıyorum. Duş olayınıda 2 günde 1 yapmaya başladım. hadi hayırlısı :)

günaydın kızlar bende dün ve bugün para harcamadım kumbaraya gitmedi o yüzden 0.30 krş buldum eşimn cebinde onu attım sadece harcamamam iyi kredi kartı borcumu ödeyecem bu hafta
kızlar bende bu ay 340 tl harclık aldım aylık bakalım yetcek mi tabi içinde kart borcumuda ödeyecem 84 tl eşimn ondan haberi yok da :)

kredi kartını ödedim. Borcu bitti. Ev kirası,faturalar da ödendi. Alacağımız evin parası ve kredi borcu kaldı.kredi borcunu da yarın yatırırsak elden gelen parayla alacağımız evin parasını öderiz.geriye kalan paranın üstünü ceyrekleri satıp tamamlayıp 1000 tl ye diğer kartın borcunu kaparsam düze cıkıyorum kızlar.Artık ne kadar param varsa onu harcar keyfime bakarım.Düşüneceğim borç dert kalmıyor çok şükür.Alacağımız evin parasını ödediğimiz için para biriktirmeye gerek duymuyorum. ohhh rahata kavuşcam sanırımmm.Birde kızlar kadroya alınmam için dularınızı bekliyorum.işsiz kalırsam çok geriye düşerim :(

kredi kartını ödedim. Borcu bitti. Ev kirası,faturalar da ödendi. Alacağımız evin parası ve kredi borcu kaldı.kredi borcunu da yarın yatırırsak elden gelen parayla alacağımız evin parasını öderiz.geriye kalan paranın üstünü ceyrekleri satıp tamamlayıp 1000 tl ye diğer kartın borcunu kaparsam düze cıkıyorum kızlar.Artık ne kadar param varsa onu harcar keyfime bakarım.Düşüneceğim borç dert kalmıyor çok şükür.Alacağımız evin parasını ödediğimiz için para biriktirmeye gerek duymuyorum. ohhh rahata kavuşcam sanırımmm.Birde kızlar kadroya alınmam için dularınızı bekliyorum.işsiz kalırsam çok geriye düşerim :KK43:
hadi hayırlısı cnm bitsin borçlaırnda rahata kavuş
inşallah kadroyada geçersin dualarımız sennle

• Beğen
Reactions: gve
kızlar günaydın. dün ve bugün işlerim yoğun arada kaçamak yapıp buraya bakmaya çalışıyorum :)

ben de pzar gününden beri para atmıyorum. ama para da harcamıyorum. sadece marketten peynir ve ekmek aldım. internet bankacılığı daha önceden kullanmazdım. gidip faturalarımı günü geçmeden tek tek öderdim. ama haftaiçi gidip ödeyemediğim için pazar gününe kalırdı. ve fatura ödeme merkezler nereden baksanız 2 3 tl fazla komisyon alıyorlar. öyle olacağına otomatik ödemeye koyarım hem zamandan kazanırım hem de kumbaramın hakkı olan 2 3 tl de hesabımda kalmış olur :) bundan sonra sadece aylık muftak masrafımı hesabımdan çekicem. kumbaramda birikenlerle de apartman aidatımı veya doğal gaz faturamı (ikisdi de apartman görevlisine ödeniyor) öderim diye düşündüm :)

gve gve inşallah geçersin canım. dualarım seninle :)

Back