- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlaar, ben kumbaraya bu aralar para atamadığım için yazamadım. mayış yattı be bitti tabii ki ayrıca spor aleti aldım kendime bir spor aleti aldım. k kartına taksitle 130 tl . eşim akşamları benimle yürümüyor( yorgun oluyor) beni de tek göndermiyor . benden böyle şimdilik.
bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki
motivasyon çok önemli kızlar.Bende önceki kullandığım şampuan pahalıydı. Aynı özelliğe sahip başka şampuan aldım 1 aydır kullanıyorum gayet güzel.Ve aralarında 4 tl fark var. Aylık 4 kutu şampuan bitiren ben ayda 16 tl sırf şampuandan kar edeceğim.Güzel güzel valla güzel.Zaten şampuanların içerikleri genel olarak aynı diye biliyorum :)
Eki Görüntüle 1331894 Gve bunu senini için yükledim..
Arkadasım yapmıs ... Bana attı bugun.. Servis için cok sık ve cok tatlı.. Yapımıda kolay
neee 8 lira mıııı
ya canım bu işin sırrını bize de öğretsene
Cooook datluuuk ama ya.@Mrv5534 canim tesekkur ederim.bak bunuda sana atiyorum bu yastığı ben yaptim.soz yastigimdi :)Eki Görüntüle 1331991
Biz de ilk defa bu ay harcadığımız paraları bir yere yazıyoruz. Ben pazarda dahil haftalık 100-150 civarı harcıyorum. Eşimin o kadar yok. Fakat bu paranın içinde Kaş vs. Gibi kuaför masrafı ve öğle yemeği parası da var.Iyi geceler kızlar bugun kumbaraya para atamadım dışarı çıkmadığım için para harcamadım bozuklukta olmadı doğal olarak. Kızlar birşey soracağım Haftalık ne kadar parayla idare ediyorsunuz? Eşim bazen 100 bazen 50 bırakıyor haftasonu pazarımızı beraber yapıyoruz o harcıyor parayı. Bende gunluk ekmek eksik bişey varsa cocuklara falan harcıyorum haftalığı siz nasıl idare ediyorsunuz?
hadi hayırlısı cnm bitsin borçlaırnda rahata kavuşkredi kartını ödedim. Borcu bitti. Ev kirası,faturalar da ödendi. Alacağımız evin parası ve kredi borcu kaldı.kredi borcunu da yarın yatırırsak elden gelen parayla alacağımız evin parasını öderiz.geriye kalan paranın üstünü ceyrekleri satıp tamamlayıp 1000 tl ye diğer kartın borcunu kaparsam düze cıkıyorum kızlar.Artık ne kadar param varsa onu harcar keyfime bakarım.Düşüneceğim borç dert kalmıyor çok şükür.Alacağımız evin parasını ödediğimiz için para biriktirmeye gerek duymuyorum. ohhh rahata kavuşcam sanırımmm.Birde kızlar kadroya alınmam için dularınızı bekliyorum.işsiz kalırsam çok geriye düşerim