- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
kredi kartını ödedim. Borcu bitti. Ev kirası,faturalar da ödendi. Alacağımız evin parası ve kredi borcu kaldı.kredi borcunu da yarın yatırırsak elden gelen parayla alacağımız evin parasını öderiz.geriye kalan paranın üstünü ceyrekleri satıp tamamlayıp 1000 tl ye diğer kartın borcunu kaparsam düze cıkıyorum kızlar.Artık ne kadar param varsa onu harcar keyfime bakarım.Düşüneceğim borç dert kalmıyor çok şükür.Alacağımız evin parasını ödediğimiz için para biriktirmeye gerek duymuyorum. ohhh rahata kavuşcam sanırımmm.Birde kızlar kadroya alınmam için dularınızı bekliyorum.işsiz kalırsam çok geriye düşerim
Günaydınnnnn canlarımm...
Bn anca toparladım bana daha yeni gün aydın oldu yani.. Gece uyku yok gündüz mööööl möööl geziyorum..
Ohhh ohhh bereketli olsun tl ler kuruslar.. Aksama atıcammı bakalım bililer.. Şimdilk sıfırım.. Ama olsun aksam dedım bnmkine dedım ceyrek alıcam kumbaramdaki parayla ksik kalırsa tamamlarsın tamam dedi.. Hhihi...
Gve cim canım borclarınızdan tek tek arınmana cok sevindim.. İnş sen dahil burdaki bütün arkadaslarım hepimiz düze cıkarız.. Azda olsa ıfak tefek hepimizin borcu var..
Dualarına içten kocaman i amiiin diyorum.. Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlısını eylesin .. İnş ataman olur rahat olur emeklerinini karslıgını alırsın canım bnm..
Yalnız parabiriktirmek yok falan deme.. Üç bel atak kenara gaz verelim.. Be acayip gaza geliyom sanırsam bnm motor gazla calısıyo..
Bıarada bizde ev borcu ödüzyoz.. Daha 3 senemiz var.. Aidat var her ay .. Allaha şükür öle sags sola cook borcumuz yok.. Tek sıkıntım bazen kp der köyd ev yaptırıyo biz 4 Allah agız tadı bereketi versin bütün yuvalara gerisi öle böle oluyo hamdolsun
Hiççç sorma kız...canım sen bebek olunca vazgecersin herseyden.. yavrucuğun tüm vaktini alır aklına bile gelmez kumbaran
Bu kez yilbasinda saycaz kumbarayi :)Kızlar kusura bakmayın internet paketim yoktu. Hâlâ tasarruftayım :) 15ine az kaldı maaşım yatınca birikim kartıma yatırcam para :)
rabbim onların kısmetını dunyays gelmeden berıyo... Beteket oluyo gercekten ...benim kızım 18 aylık canım bende sadece bu zamana kadar bez aldım başka hiçbir masrafı olmadı çok şükür.. aksine doğumda takılan çeyrekleri vardı eşim ve babam doğum hediyesi 20ser gram bilezik almışlardı hepsini bozdurup evimizin tapu masrafını karşıladık.. öyle az bir rakamda değildi tapu tutarı 8 küsürdü..
kıyafet desen tonla gelmiş akrabalardan konu komşudan daha bir tek çorap dahi almadım.. yoksa ayda 4bin asla ödeyemezdik..
aynen canım yaa valla çok şükür sadece anne sütüyle besledim sayılır yavrumu maşallah gelişimide cok çok iyi..yani bereket eşler arasınadki muhabbetede bağlı bencerabbim onların kısmetını dunyays gelmeden berıyo... Beteket oluyo gercekten ...
Gecenlerde yıne duygusal bi an yasadım .. Sabah kalkınca sütyenimin ıslanıgın farkettım actım sütyeni gögsümün ucundan ilk sütüm sarı sıvı gelmeye baslamıs.. Agladım ;(
Dedim Allahım sen ne büyüksün oglum dünyaya gelmeden sen rızkını veriyosun.. Sütüm hazırda beklıyo bu bile sulretmeye yetiyo anlayana bence
Tabiki manizis... Esler arasındaki muhabbet saygı uzun ömürlü bi sevgiye dönüşür..rabbim evli olan tüm arkadaslarıma agız tadı versin.. En önmlisi o...aynen canım yaa valla çok şükür sadece anne sütüyle besledim sayılır yavrumu maşallah gelişimide cok çok iyi..yani bereket eşler arasınadki muhabbetede bağlı bence
amin canım benim..Rabbim bizim sevgimizde daim etsin..Tabiki manizis... Esler arasındaki muhabbet saygı uzun ömürlü bi sevgiye dönüşür..rabbim evli olan tüm arkadaslarıma agız tadı versin.. En önmlisi o...
kredi kartını ödedim. Borcu bitti. Ev kirası,faturalar da ödendi. Alacağımız evin parası ve kredi borcu kaldı.kredi borcunu da yarın yatırırsak elden gelen parayla alacağımız evin parasını öderiz.geriye kalan paranın üstünü ceyrekleri satıp tamamlayıp 1000 tl ye diğer kartın borcunu kaparsam düze cıkıyorum kızlar.Artık ne kadar param varsa onu harcar keyfime bakarım.Düşüneceğim borç dert kalmıyor çok şükür.Alacağımız evin parasını ödediğimiz için para biriktirmeye gerek duymuyorum. ohhh rahata kavuşcam sanırımmm.Birde kızlar kadroya alınmam için dularınızı bekliyorum.işsiz kalırsam çok geriye düşerim
Canım gelmem mi zaten burası vazgeçilmez gibibbişi oldu..geçen eşim diyoki yazıyon ya diyo sukadar attım bu kadar gitti kumbaraya ızlenmiş gibi oluyon farkındayım bi krs harcayamıyon diyo gülüyo am a nasıl anlatamam.... Yoksa gercekten ben birikim yapardım ama kısa vadeli olurdu onu harcardım... Buraya yine ugratım sizleri cok sevdim hem..@Mrv5534 canim birikime devam son gaz.tapu masrafi vs olcak sonucta.bebegin icin kiyafet degistirmek cok iyi.bebek bu sonuçta. Üzeri sürekli kirlenecek.mama dokulecek kusacak.bir iki tane heveslik giyim dursun kenarda dedigin gibi. Sen ne zaman istersen bildirim yap.ben listeye eklerim seni.bu arada dogumdan sonrada gel unutma bizi unutma bebisten zaman kaldikca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?