valla canım minnakların su sarfiyatları sanki daha fazla
say onu sen say
yazın su ile oynamasına izin veriyordum da şimdi soğuk diye suya çok yaklaştırmıyorum yani..yoksa şıpşıp yapacakmış hergün havuzunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım minnakların su sarfiyatları sanki daha fazla
say onu sen say
Günaydın kızlaar, ben kumbaraya bu aralar para atamadığım için yazamadım. mayış yattı be bitti tabii ki ayrıca spor aleti aldım kendime bir spor aleti aldım. k kartına taksitle 130 tl . eşim akşamları benimle yürümüyor( yorgun oluyor) beni de tek göndermiyor . benden böyle şimdilik.
canım çıkardıkları kıyafetlere ne demeliiiyazın su ile oynamasına izin veriyordum da şimdi soğuk diye suya çok yaklaştırmıyorum yani..yoksa şıpşıp yapacakmış hergün havuzunda
bak ben onu tamamen unutmuştum.. geçen gün bir makina sırf onun kıyafetlerini yıkadım.. daha 18 aylık illa ben kendim yiycem diye kaşığa saldırıyor..haliyle günde 3 kere falan kıyafet çıkarıyoruzcanım çıkardıkları kıyafetlere ne demeliii
küçücük boyları var türlü türlü huyları var
aynen canımbak ben onu tamamen unutmuştum.. geçen gün bir makina sırf onun kıyafetlerini yıkadım.. daha 18 aylık illa ben kendim yiycem diye kaşığa saldırıyor..haliyle günde 3 kere falan kıyafet çıkarıyoruz
canım marketler bütünlüyorgerçekten yaa ben nerde bütünleyeceğim onları.. simdiden 50 tllik bozuk oldu..siz ne yapıyorsunuz bozuk paralarınızı
aynen canım
benimki daha küçük ama sürekli kusuyor
günde bir sepet çıkıyor
eşimle benimkiler haftada bir yıkanırken, bebişinkiler haftada üç kez yıkanıyor
günaydın canım.. güle güle kullan..ne yapacaksın ihtiyaclarını alacaksın tabikide.. yoksa çalışmanın bir anlamı kalmazki..
canım erkeklere göre her şey gereksizyaa bende önceden gizli biriktiriyordum sonrada bi ihtiyacı olduğunda çıkarıp veriyordum.. yani gizli birikim yapmanın bir özelliği kalmadı.. önceden gereksiz görüyordu ama şimdi bedelli askerlik için para lazım kimsede yok yani anladı birikimin şart olduğunu
kısın yürüş yapıp hastalanmakta var soğukta öyle düşün iyi tarafından bakıp mutlu olmalısın benceteşekkür ederim canım:) aslında yürüyüş yapmak varken bunu almak zor geldi biraz bana.
kısın yürüş yapıp hastalanmakta var soğukta öyle düşün iyi tarafından bakıp mutlu olmalısın bence
ALLAH muradınızı naisp etsin hayırlısıyla işallah canım.bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki
canım yaa valla iyi yapmişşın almakla her zaman fırsat bulamazsın yürüş için elinin altında olduğu iyi olmuş..inş Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn..bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki
canım yaa valla iyi yapmişşın almakla her zaman fırsat bulamazsın yürüş için elinin altında olduğu iyi olmuş..inş Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn..
ALLAH muradınızı naisp etsin hayırlısıyla işallah canım.