• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlaar, ben kumbaraya bu aralar para atamadığım için yazamadım. mayış yattı be bitti tabii ki :KK43: ayrıca spor aleti aldım kendime bir spor aleti aldım. k kartına taksitle 130 tl . eşim akşamları benimle yürümüyor( yorgun oluyor) beni de tek göndermiyor . benden böyle şimdilik.

günaydın canım.. güle güle kullan..ne yapacaksın ihtiyaclarını alacaksın tabikide.. yoksa çalışmanın bir anlamı kalmazki..

canım çıkardıkları kıyafetlere ne demeliii
küçücük boyları var türlü türlü huyları var:KK48::KK48::nazar:
bak ben onu tamamen unutmuştum.. geçen gün bir makina sırf onun kıyafetlerini yıkadım.. daha 18 aylık illa ben kendim yiycem diye kaşığa saldırıyor..haliyle günde 3 kere falan kıyafet çıkarıyoruz:-)

bak ben onu tamamen unutmuştum.. geçen gün bir makina sırf onun kıyafetlerini yıkadım.. daha 18 aylık illa ben kendim yiycem diye kaşığa saldırıyor..haliyle günde 3 kere falan kıyafet çıkarıyoruz:-)
aynen canım
benimki daha küçük ama sürekli kusuyor
günde bir sepet çıkıyor
eşimle benimkiler haftada bir yıkanırken, bebişinkiler haftada üç kez yıkanıyor:KK46:

• Beğen
Reactions: gve
gerçekten yaa ben nerde bütünleyeceğim onları.. simdiden 50 tllik bozuk oldu..siz ne yapıyorsunuz bozuk paralarınızı:-)
canım marketler bütünlüyor
ben halk ekmek kulübesinde de bütünletiyorum
sevine sevine alıyorlar:KK66:

kızlar günaydın herkese, dün kumbaraya para atamadım, çünkü hiç para çekmedim ve harcamadım:KK53:
bugün de yine yemekler evden geldi, para çekicem ama mecburi bir hal olmazsa harcamayacağım:KK59::KK45:

yanlız kaş bıyık için kuaföre gitmem gerek, aslında kendim alabiliyorum ama vaktim kalmıyor son zamanlarda hiç onunla uğraşmaya:cry:

aynen canım
benimki daha küçük ama sürekli kusuyor
günde bir sepet çıkıyor
eşimle benimkiler haftada bir yıkanırken, bebişinkiler haftada üç kez yıkanıyor:KK46:

ayyy yerim ben onları yaa valla çok özledim simdiden daha akşama çok var ama:-(

M manizis ben de şimdilik yanındayım
ikinci dönem görevime döneceğimi düşününce kalbim acıyor:KK43:
senin ufaklığa kim bakıyor canım?

yaa bende önceden gizli biriktiriyordum sonrada bi ihtiyacı olduğunda çıkarıp veriyordum.. yani gizli birikim yapmanın bir özelliği kalmadı..:-) önceden gereksiz görüyordu ama şimdi bedelli askerlik için para lazım kimsede yok yani anladı birikimin şart olduğunu:-)
canım erkeklere göre her şey gereksiz
misafire hazırlanmak gereksiz
evi silip süpürmek gereksiz
birikim yapmak gereksiz
ihtiyaçları yedeklemek gereksiz
amaaaa her hangi birinin eksikliğini görünce az da olsa çark ediyorlar
benim eşim de kumbaraya attılarımı ve harçlığımdan kenarı koyduklarımı hep gereksiz görürdü
şimdi yaptığım altınları görünce şoka giriyor
hemen hesap kitap yapmaya başladı
ben de diyorum yoooook öyle yağma, onlar oğluşumunnnn:KK48::KK48:

kısın yürüş yapıp hastalanmakta var soğukta öyle düşün iyi tarafından bakıp mutlu olmalısın bence:-)

bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki :(

bebek istiyoruz tedavi görüyorum ve zayıflamam gerekli bu yüzden alınganlık yapabiliyorum. normalde sıkıntı yapmam ama ne yapayım evde oturarak zayıflayamam ki :KK43:
canım yaa valla iyi yapmişşın almakla her zaman fırsat bulamazsın yürüş için elinin altında olduğu iyi olmuş..inş Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn..

günaydın kızlar ben kumbişe para atamadım
30 tlm vardı elimde onu da avondan krem almıştım ona verdim
limitimi bitirdim iki günlük o yüzden bugünde para bozdurmazsam atamam

• Beğen
canım yaa valla iyi yapmişşın almakla her zaman fırsat bulamazsın yürüş için elinin altında olduğu iyi olmuş..inş Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinn..

Amin canım, çok teşekkür ederim: Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle birlikte.

• Beğen
Back