• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar cebimde biriken paralar ağırlık yapıyordu atıverdim kumbişe :)

Eklentiler

• 20141210_074920.jpg
    20141210_074920.jpg
    178,5 KB · Görüntüleme: 60
güle güle kullan gve gve
kızlar benim eşim kumbarayı bilmiyor. :KK42::KK42:
yaa bende önceden gizli biriktiriyordum sonrada bi ihtiyacı olduğunda çıkarıp veriyordum.. yani gizli birikim yapmanın bir özelliği kalmadı..:-) önceden gereksiz görüyordu ama şimdi bedelli askerlik için para lazım kimsede yok yani anladı birikimin şart olduğunu:-)

günaydınnn kızlar güneşli güzel bir günde nasılsınız bakalım ? :)

İyi geceler kızlar bahsettigim takı yastıgımı az önce yapmıs bulunmaktayım..
Yaptgım takı yastıgını dısarda sordum kadın 22 tl 20 versen yeter dediydi...
Ben bu yastgı sadece 3 tl ye mal ettim..
Yastık kızımdan kalan kullanmadıgım süs yastıgının içi.. Kumas 1 metre kumasın 4 de 1 i yetiyo fazla bile geliyo yakslasık 1.5 tl nar püskül 1 metre 1 tl o kadar bile fazla geliyo işte 2.5 3 tl hadi içi olöasın 5 liraya elyaf al en fazla 8 tl tutuyo...
Bakalım begwnıcekmsınız..
ellerine sağlık harika olmuş :) güle güle kullan. maşallah yeteneğine de ayrıca hayran kaldım.

benim 22 tl geldi su faturası..ortalama oyle geliyor zaten bize..evdede minnak kızımı saymazsan eşim ben ve kayınvalidem yaşıyoruz:-)

ben 25 30 gelir diyordum hihiihsüper oldu bu :)

günaydın kızlar cebimde biriken paralar ağırlık yapıyordu atıverdim kumbişe :)

ooo süper :) bozukluklarıkendim bütünlüyorum :)

kızlar a101de 2 günde 20 kuruş bıraktım. bozuk yokmuş. :/ 7 gün bıraksam ekmek param kalıyor. hayır hani 10 kuruşla fakirleşmem zengin olmam ama birikim yapan hanımlarız şurada di mi ama ? bundan sonra 10 kuruşları da taşıcam yanımda. a101de sorun oluyo :/

gerçekten yaa ben nerde bütünleyeceğim onları.. simdiden 50 tllik bozuk oldu..siz ne yapıyorsunuz bozuk paralarınızı:-)
ben oğluma hergün 2,5 tl harçlık veriyorum ayda 50 tl yapıyor. hoş o da harcamayıp kumbaraya atıyor. ben 50 yi alıyorum kumbaradaki bozuk paraları onun harçlık kutusuna koyuyorum. böylece ona hergün bozuk para çıkıyor.
gerisini de bim de 101 de falan bütünletiyorum.

yaa bende önceden gizli biriktiriyordum sonrada bi ihtiyacı olduğunda çıkarıp veriyordum.. yani gizli birikim yapmanın bir özelliği kalmadı..:-) önceden gereksiz görüyordu ama şimdi bedelli askerlik için para lazım kimsede yok yani anladı birikimin şart olduğunu:-)
biz de bundan 2 sene önce beraber biriktiriyorduk. hatta küçük altın alıyorduk ama ben sonradan farkettim ki bu cebinden harcamamak için sigara parasını kumbaradan aşırıyor:KK12::KK62:
güya cebindeki paradan harcamayacak. sonra bırakmıştık.
şimdi bu sene ben kendim başladım yeniden. geçen ay saydığımda toplam 250 tl vardı.

biz de bundan 2 sene önce beraber biriktiriyorduk. hatta küçük altın alıyorduk ama ben sonradan farkettim ki bu cebinden harcamamak için sigara parasını kumbaradan aşırıyor:KK12::KK62:
güya cebindeki paradan harcamayacak. sonra bırakmıştık.
şimdi bu sene ben kendim başladım yeniden. geçen ay saydığımda toplam 250 tl vardı.

bende mayıstan ekime kadar 2 bin lira biriktirmişim gizli bu konuda çok azimliyim yani:-) ama sonra ne oldu eltime bilezik aldık binlirasıyla Allahtanki o zaman 2 tane aldim beğendim deyip biri yanıma kar kaldı:-)10 ekimden aralık başına kadarda 550 tl biriktirmiştim onuda eşime kaptırdım..400ü bankaya 150 tel tamirine gitti.. birikim konusunda fena sayılmam yani:-)

bende mayıstan ekime kadar 2 bin lira biriktirmişim gizli bu konuda çok azimliyim yani:-) ama sonra ne oldu eltime bilezik aldık binlirasıyla Allahtanki o zaman 2 tane aldim beğendim deyip biri yanıma kar kaldı:-)10 ekimden aralık başına kadarda 550 tl biriktirmiştim onuda eşime kaptırdım..400ü bankaya 150 tel tamirine gitti.. birikim konusunda fena sayılmam yani:-)
ben de geçen yıl biriktirmiştim. öyle tek başıma kardeşim doğum yaptı. bebeğe tam altın aldım. eşim sormadı bile nasıl aldın diye. o derece alakasız adam paraya pula...
sen de tam kirli çıkıymışsın...maşallah...

Günaydın kızlaar, ben kumbaraya bu aralar para atamadığım için yazamadım. mayış yattı be bitti tabii ki :( ayrıca spor aleti aldım kendime bir spor aleti aldım. k kartına taksitle 130 tl . eşim akşamları benimle yürümüyor( yorgun oluyor) beni de tek göndermiyor . benden böyle şimdilik.

ben de geçen yıl biriktirmiştim. öyle tek başıma kardeşim doğum yaptı. bebeğe tam altın aldım. eşim sormadı bile nasıl aldın diye. o derece alakasız adam paraya pula...
sen de tam kirli çıkıymışsın...maşallah...
eşimde bunu bildiği için gayet rahat davranıyor:-) ya ama benim yiyiceklerim kayınvalidemden yani köyden geliyor.. diğer her türlü ihtiyacımı annemler sağolsun alıyorlar..mesala kıyafet falan hiç almam ablam sağolsun.. kızımın ihtiyaclarınıda anneannesi alıyor.. bana sadece bezi kalıyor kızımın aylık.. kayınvalidemde salca yag bakliyat aklına ne gelirse gönderiyor getiriyor köyden.. yoksa çok zor yani:-)

Back