iyi haftalar kızlar
ohh danteller keçeler maşallahınız var arkadaşlar özeniyorum ama yapmayınnnn
baharcım ev için hayırlı olsun 70 bin güzel rakam
bugün 1 tl attım kumbaraya
HEDEFİN HAYIRLI OLSUN CNMselam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
teşekkür ederim cnm:)HEDEFİN HAYIRLI OLSUN CNM
ben de haftasonu yaptım bunu:) yumurtam da biraz fazlaydı bayatlarlar diye korktum hemen baharatlı yumurtalı ekmek yapıverdim, aynen bayıla bayıla yedi benimkiler de:)bayat ekmekleri dilimleyip çırpılmış yumurtaya batırıp kızartmakta çok güzel oluyor.Kahvaltıda eşim bayıla bayıla yiyor.Ayyyy aklıma geldi küçük kardeşim sabahları yakama yapışır abla yumurtalı ekmek yapsana diye ısrara ederdi özledim şebeğimi ya
öğlen molasında eşim hadi yemeğe gidelim diye gelmiş. Yok dedim evden getirmiştim zaten. Markete gittik. seramik yumurta tavası aldım. Birde simbonun meyve sıkacağını aldım işallah sorun yaşamam ya. 60 tl değilmi bozulırsa at gitsin dedi eşim. işallah sorun olmaz.
kızlar çalışan annelere devlet bakıcı parası verecekmiş. Hayata geçirilirse çokta ertelemem bebek sahibi olmayı.Çok mutlu oldum. Bende annelik gibi o kutsal duyguyu tadabilirim işallah.
hoşbuldum canım,
hoşbuldum canım,
işte tüm hatlarıyla bir ortaya çıksa ne yapacakları.. örneğin doğum izninde de ödeme yapacaklar mı? veya ücretsiz izin aldım diyelim doğum izninden sonra 6 ay falan, işe tekrar başladığımda ödeme yapacaklar mı? bir dünya ayrıntı var.. dedim ya ben de işte 2. düşünüyorum, netleşse ona göre ayarlayacağım kendimi:)
yani çocuk her türlü yapacağım zaten ama:)
inşallah canım örgü örmeyi biliyorum şimdi örüyorum ama ne ördüğümü inan bende bilmiyorum bakalım sonunda ne olucak :)sende doğumdan sonra katılırsın bize önce miniğimiz gelsin :)
hoşgeldin hayırlı birikimler cnmselam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
HOŞBULDUM CNM, TEŞEKKÜRLER:)hoşgeldin hayırlı birikimler cnm
hahaha bende saç bandı başladım saç bandına kalın atkıya ince geliyor örüyorum bakalım sonunda ne olacak :) flar gibi dolarım artık bende boynuma :)inşallah canım örgü örmeyi biliyorum şimdi örüyorum ama ne ördüğümü inan bende bilmiyorum bakalım sonunda ne olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?