- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Yooo o bana alacak bende ona :) keçe ürünleri güzel olur ayraç iyi fikirmis grtcekten hemen yapmaliyim başka neler yapıyor canim .tühhh gitti yeni kombinler desene :) keçeden ablam bbek ayakkabıları kitap ayraçları yapar :) çok güzel oluyor gerçekten
Yooo o bana alacak bende ona :) keçe ürünleri güzel olur ayraç iyi fikirmis grtcekten hemen yapmaliyim başka neler yapıyor canim .
Eki Görüntüle 1327838 Eki Görüntüle 1327841 Eki Görüntüle 1327848 Bunlar yaptgım elişiler en sondajını görüldügü üzere şeker pembesi yapıyoru.. Pike takımı olcak birtek yorganagzı denilen yer kaldı ama bnde dermena kalmadıXz
İnş bitiricem.. Daha ilk motıfı bitiremesemde...;D yapcaam yapcaaam
günaydın canımgünaydın herkese benim de bugün amacım hiç para harcamamak, haftasonu marketten ihtiyaçlarımı aldım. ekmekleri tost ekmeği olarak alıp buzdolabında saklıyorum. tek başımayken bitmiyor, çöpe atmak istemiyorum en azından böyle tost makinesinde ısıtır yerim.
günaydın canım
biz de ekmeği halk ekmek alıyoruz, eğer kaldıysa dilimleyip dondurucuda saklıyoruz
yemekten 15 dk kadar önce çıkarınca, pamuk gibi oluyor
çöpteki bütün bütün küflenmiş ekmekleri görünce içim sızlıyor
hemen rahmetli babannem aklıma geliyor, oyyy allah ekmek veriyor da biz de yiyoruz derdi
kalmaz demiştim dimi :) sağlık olsun kısmet bu işler.Bu arada ev hayırlı olsun baharcım.Kendi evin olsun tek göz olsun.Allahım olmayanlarada nasip eder işallah :)günaydın kızlar ohhh gezmeler aktiviteler
bende haftasonu para harcadım tost makinesi almaya gittim malesef kalmamış
sonra bende abur cubur aldım yumuşatıcım falan yoktu onları aldım knt attırdım 75 tl markete ödedim çktım .
temizlik yaptım bu hafta sonu hiç gezmeye gtimedim pazar günü arkadaşlarım geldi sarma sardık yedik içtik falan
evi de anlaştık 70 bine daha fazla inmemiş mütahit öyle işte 10 tl de kumbişe attım bu ay pek atmadım zaten
canım dilimleyip dondurucuya atınca, bu risk ortadan kalkıyorben de çok üzülüyorum. atmayı hiç istemem ama 1 somun ekmek alıyorum 2 günde anca yarısını yiyorum. 3. gün çok bayat 4. gün küf başlamış oluyo
aynen sağlık olsun saol tatlım aminkalmaz demiştim dimi :) sağlık olsun kısmet bu işler.Bu arada ev hayırlı olsun baharcım.Kendi evin olsun tek göz olsun.Allahım olmayanlarada nasip eder işallah :)
canımcım ben evde ekmek kalınca fırında kurutup robottan cekiyorum.Köfte yapacağımda hazır oluyor.Bazende yumurtaları çırpıp bu kırıntaıları içine karıştırıp omlet yapıyorm oda süper oluyor.Son olarakta galete unu niyetine kullanıyorum.İsraf olmuyor hemde işimi görüyor :)maalesef bizim evde de bazen atılıyor ekmek. ben ekmek yemiyorum. oğlum da pek yemez. eşim bazen bilemiyor. fazlaca alıyor. atıldığı zaman nasıl içim gidiyor. ama bir süredir dikkat ediyorum. buzdolabında saklıyorum ekmeği.
ben de yaptım bir kaç kere. rondodan geçirdim. hattaşimdi onları kullanıyorum. ama ekmek yemediğim için ekmek sepetine bakmak rutin bi iş değil benim içn. bazen küflenmiş oluyor. ama son zamanlarda dikkat eder oldum.canımcım ben evde ekmek kalınca fırında kurutup robottan cekiyorum.Köfte yapacağımda hazır oluyor.Bazende yumurtaları çırpıp bu kırıntaıları içine karıştırıp omlet yapıyorm oda süper oluyor.Son olarakta galete unu niyetine kullanıyorum.İsraf olmuyor hemde işimi görüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?