evet kesinlikle öyle..benim eşimin kurumunda yemek var cok şükür yaa keşke bizdede olsa diyorum.. hem hergün dısarda ne yiyeceğini düşünmek bile bazen sıkıcı oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kesinlikle öyle..benim eşimin kurumunda yemek var cok şükür yaa keşke bizdede olsa diyorum.. hem hergün dısarda ne yiyeceğini düşünmek bile bazen sıkıcı oluyor..
aynı sorun bende de var evden getirmeye üşeniyorum en fazla sabahları için tostbenim eşimin kurumunda yemek var cok şükür yaa keşke bizdede olsa diyorum.. hem hergün dısarda ne yiyeceğini düşünmek bile bazen sıkıcı oluyor..
aynı sorun bende de var evden getirmeye üşeniyorum en fazla sabahları için tost
birde ısıtması soruın öyle bir imkan da yok zaten
hergün dışardan ne yiycem derdi var ben ki çok severdim artık
bıkkınlık geldi
muhendisiniz benim televizyon yatak odamda. 2 aydır yatak odasından başka oda kullanmıyorum.Uzanarak tv izliyorum. Sadece orası yanıyor.Mutfak yemek buharından ısınıyor. Ocak evet doğalgazla çalışıyor kurufasulye felan yaptım bu ay ondan sanırım :)
zaten bilginiz olsun Doğalgaz şirketi fazla vergi aldığı mahkeme kararıyla belirlendi ve 6 yıl kadar geriye gidip alınan fazla vergileri iade edecek haberlerde çıkı. 6 ay içinde ödemesi lazım. Minareyi kılıfına uydurmazlarsa ödemeleri şart. işallah yani :)ondandır o zaman. bilemedim ben de :) inşallah çok kullanıp az ödersnn indirim gelecek haberleri vardı bi ara
öğlen yemeği gerçekten büyük tasarruf kızlar.Bende akşamdan kalan yemeği küçük cam sakmama kaba koyup getiriyorum.İşterimin arşivi var masava ve sandelye var. buzdalabıda var koyuyorum oraya. 1 saat önce peteğin üstüne yemeği koyuyorum ısınıyor. yanına taze sıktığım meyve suyu yada evde yaptığım yoğurdu getiriyorum.Oh missss.
aynen ya kesinlikle ne güzel.. ben de çay kazanının üzerine koyuyorum ısınsın diye.. ben de sütü sütçüden alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum, sütü de paket almıyorum böylece yoğurdu da..(oğlum çok süt içiyor) en başta sağlık açısından içim rahat ediyor..
ben büyük bir kasap var günlük 100 lt süt satışı oluyor. çğlene kadar bitiyor gerçekten sütü temiz.Ve yoğurt güzel tutuyor.Kesinlikle hijyen çok önemli :)süt aldığın yerin temizliğine güveniyorsan al tabi canım. ama bilmediğin bir yerse çok güvenme derim. her açık süt sağlıklı olmaz çünkü. kutu sütler özellikle bilindik markalarda sağlık konusunda bir sıkıntı yok. katkı sütlerde değil yoğurtlarda olur ((( maalesef)))). hazır yoğurtları savunmuyorum ama sütleri kullanabilirsin. tabi işin maddi boyutunu düşünürsek kutu sütler çok pahalı ve kutu sütler içinde hiçbir mikroorganizma (hem yararlı hem zararlı herhangi mikroorganizma) kalmadığı için maya tutmaz yoğurt olmaz. bu konu uzar da uzar. sıkıntısını çekmek bize düşer kısaca :/ allah hepimize sağlık versin gerisi bir şekilde gelir zaten
kesinlikle çok çok öenmli :) gerisi teferruat :)ben büyük bir kasap var günlük 100 lt süt satışı oluyor. çğlene kadar bitiyor gerçekten sütü temiz.Ve yoğurt güzel tutuyor.Kesinlikle hijyen çok önemli :)
ayyy çok teşekkür ederimmm, utandımhe bu arada sosyalmedya hesabını gördüm çok şirinsiz gerçekten muhendisiniz :)
süt aldığın yerin temizliğine güveniyorsan al tabi canım. ama bilmediğin bir yerse çok güvenme derim. her açık süt sağlıklı olmaz çünkü. kutu sütler özellikle bilindik markalarda sağlık konusunda bir sıkıntı yok. katkı sütlerde değil yoğurtlarda olur ((( maalesef)))). hazır yoğurtları savunmuyorum ama sütleri kullanabilirsin. tabi işin maddi boyutunu düşünürsek kutu sütler çok pahalı ve kutu sütler içinde hiçbir mikroorganizma (hem yararlı hem zararlı herhangi mikroorganizma) kalmadığı için maya tutmaz yoğurt olmaz. bu konu uzar da uzar. sıkıntısını çekmek bize düşer kısaca :/ allah hepimize sağlık versin gerisi bir şekilde gelir zaten
evet canım güveniyorum, yıllardır aldığım yer. paket ürünlerle genel olarak aram yok, faydalarına inanamıyorum veya samimiyetlerine diyeyim.. becerebilsem peynirimi falan da kendim yapacağım... zeytin, salça, tarhana vs vs elimin erdiği herşeyi kendim yapıyorum, paketli-hazır almıyorum. belki sadece kendimi rahatlatıyorum, belki gerçekten paket süt vs de güvenlidir ama dediğim gibi içim rahat etmiyor..
merhabalarr
bizimde işyeri yemeği kendi veriyor,iyi oluyor.birde aylık alışveriş kartı veriyor çok değil ama 85 falan o da bize iyi geliyor.
yarın eşimin doğumgünü dışarı çıkıp biraz para harcamanın zamanı geldi otur otur nereye kadar dimi :)
bildiğim iyi bir sütçü yok ikiü. kere kapıdan geçen abiden aldım oda artıkgelmiyor
yoğurt süt hazır tüketiyoruz
ama tarhanam makarnam falan annem saolsun
öğlen yemeklerim şirketten yemek şirketinden geliyor en iyiysi debu sanırım
hergün ne yicem deridm yok
hafta sonu bisküvi falan aldım kahvaltı olarak da onları getiriyorum
hafta içi para harcamayayım diyorum hadi hayırlısı ama gene harcanıyor