• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayat ekmekleri dilimleyip çırpılmış yumurtaya batırıp kızartmakta çok güzel oluyor.Kahvaltıda eşim bayıla bayıla yiyor.Ayyyy aklıma geldi küçük kardeşim sabahları yakama yapışır abla yumurtalı ekmek yapsana diye ısrara ederdi özledim şebeğimi ya :(

iyi haftalar kızlar
ohh danteller keçeler maşallahınız var arkadaşlar özeniyorum ama yapmayınnnn :63:
baharcım ev için hayırlı olsun 70 bin güzel rakam
bugün 1 tl attım kumbaraya :anneadayı:

selam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
HEDEFİN HAYIRLI OLSUN CNM

bayat ekmekleri dilimleyip çırpılmış yumurtaya batırıp kızartmakta çok güzel oluyor.Kahvaltıda eşim bayıla bayıla yiyor.Ayyyy aklıma geldi küçük kardeşim sabahları yakama yapışır abla yumurtalı ekmek yapsana diye ısrara ederdi özledim şebeğimi ya :KK43:
ben de haftasonu yaptım bunu:) yumurtam da biraz fazlaydı bayatlarlar diye korktum hemen baharatlı yumurtalı ekmek yapıverdim, aynen bayıla bayıla yedi benimkiler de:)

• Beğen
Reactions: gve
öğlen molasında eşim hadi yemeğe gidelim diye gelmiş. Yok dedim evden getirmiştim zaten. Markete gittik. seramik yumurta tavası aldım. Birde simbonun meyve sıkacağını aldım işallah sorun yaşamam ya. 60 tl değilmi bozulırsa at gitsin dedi eşim. işallah sorun olmaz.

Katı meyve sıkacağı var bende de, gayet de güzel, memnunum, güle güle kullanın

kızlar çalışan annelere devlet bakıcı parası verecekmiş. Hayata geçirilirse çokta ertelemem bebek sahibi olmayı.Çok mutlu oldum. Bende annelik gibi o kutsal duyguyu tadabilirim işallah.

ya o bir çıksa ben de 2. düşünüyorum zaten, psikolojik anlamda da baya rahatlayacağım yani, inşallah tez zamanda çıkar da..

• Beğen
Reactions: gve
B bebetas aramıza hoşgeldin. Katı meyve sıkacağını 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel.Devletin annelere vereceği para iyi olur ya borcum çok çalışmam lazım.Ama bebekde isterler yakında bu yüzden çıksa güzel olur.

B bebetas aramıza hoşgeldin. Katı meyve sıkacağını 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel.Devletin annelere vereceği para iyi olur ya borcum çok çalışmam lazım.Ama bebekde isterler yakında bu yüzden çıksa güzel olur.
hoşbuldum canım,

işte tüm hatlarıyla bir ortaya çıksa ne yapacakları.. örneğin doğum izninde de ödeme yapacaklar mı? veya ücretsiz izin aldım diyelim doğum izninden sonra 6 ay falan, işe tekrar başladığımda ödeme yapacaklar mı? bir dünya ayrıntı var.. dedim ya ben de işte 2. düşünüyorum, netleşse ona göre ayarlayacağım kendimi:)
yani çocuk her türlü yapacağım zaten ama:)

hoşbuldum canım,

işte tüm hatlarıyla bir ortaya çıksa ne yapacakları.. örneğin doğum izninde de ödeme yapacaklar mı? veya ücretsiz izin aldım diyelim doğum izninden sonra 6 ay falan, işe tekrar başladığımda ödeme yapacaklar mı? bir dünya ayrıntı var.. dedim ya ben de işte 2. düşünüyorum, netleşse ona göre ayarlayacağım kendimi:)
yani çocuk her türlü yapacağım zaten ama:)

işallah sevindirici haber gelir :)

selam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
hoşgeldin hayırlı birikimler cnm

Back