- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
selam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
Teşekkürler cnm, hepimizin bereketli olsun inşallahhoşgeldin aramıza, birikimin bereketli olsun :)
hahaha ne çıkarsa bahtımıza boşver :)hahaha bende saç bandı başladım saç bandına kalın atkıya ince geliyor örüyorum bakalım sonunda ne olacak :) flar gibi dolarım artık bende boynuma :)
hedefin hayırlı olsun canımselam kızlar ben de kendime bir kumbara yaptım bugün, bes ve birikimli vadeli kullanıyorum ama nakit tl biriktirmem gerekiyor biraz da,
bereketli olsun herkesinki..
kendi kredi kartımı kullanmayı da bıraktım bu arada. ayda 100 tl biriktirmeyi hedefliyorum.
keşke benmde öyle olsa 300 tl ayırdım telefon faturasıda içinde değil yanibenm 1 aylık elektrik faturam 37,90 tl gelmiş. termosifon ve ocağım elektrkli olmasına rağmen gayet iyi geldi bana :) 50 olur diyordum. faturalarıma aylık 250 tl ayırıyorum. (doğal gaz, elektrk , su , internet, ceptel) bu gidişle oradan da artacak :) onlar da kumbaramın olmalı
hedefin hayırlı olsun canım
aramıza hoşgeldin
günaydın bayanlar.. dün kumbarama 3,5 tl attım.. gitikkçe düşüyoruz bakalım..normalde 5 tlden aşağı atmayacağım demiştim ama neyse kısmet artık
ben dün 11 tl attım ama her gün bu kadar çok atamam biliyorum. dün 5,50 tl harcadım. akşam ev için biraz alışveriş yaptık tabi iş yerimin verdiği yemek kartı var -malum kart bilirsiniz- onunla.. oğluma da biraz iç çamaşırı almam gerekiyordu, onları da aldım. markette de toplam 46 tl harcadım (malum karttan)
bu arada doğalgaz faturalarınız maşallah bir hayli düşük bazılarınızın. bizim 140 geldi, göbek attık seviçten.. bu ay sonraki ay falan artık 200ü bulur herhalde.. çocuk küçük olunca mecbur yakıyoruz baya.
bugün de yemeklerimi evden getirdim, genelde evden getirmeye çalışırım zaten, en başta hijyenik ve sağlıkla ilgili sebeplerden dolayı..
Kız bnm faturalarda bu ay iç acıcı amma bidahakı ay yükselme olur diye beklıyorum.. Eleyrik 42.15
Su.56 sadece 42 lirası kullanım bedeli dikkatkeri cekerim..
Dogalgaz 90 tl huuuu hhaayyyyttttt
benim doğal gaz 60 geldi 34 ü apartmanın ısınması içinmiş. ama evim 50 m2 ve sadece ısınmaya kullanıyorum. senin ısınma ocak da içindeyse ondan öyle gelmiştir :)sırf dogalgaz 101 tl geldi bana
keşke benmde öyle olsa 300 tl ayırdım telefon faturasıda içinde değil yani
35 su 55 elektrık 25 aidat doğalgazıbekliyorum 150 en az inş daha fala gelmez
günaydın dün kumbişe 5tl gitti
günaydın bayanlar.. dün kumbarama 3,5 tl attım.. gitikkçe düşüyoruz bakalım..normalde 5 tlden aşağı atmayacağım demiştim ama neyse kısmet artık
en iyisi kesinlikle.. eşimi de alıştırmaya çalışıyorum ama zor gibi duruyor:/ aslında dışarıdan yemeyi sevmiyor da evden götürüp getirmeye üşeniyorbende kumbara yapmaya başlayalı evden getiriyorum. daha öncesinde dışardan yiyordum.. böyleliklie hem sağlıklı beslenip hem kumbarama para atıyorum..
benim eşimin kurumunda yemek var cok şükür yaa keşke bizdede olsa diyorum.. hem hergün dısarda ne yiyeceğini düşünmek bile bazen sıkıcı oluyor..en iyisi kesinlikle.. eşimi de alıştırmaya çalışıyorum ama zor gibi duruyor:/ aslında dışarıdan yemeyi sevmiyor da evden götürüp getirmeye üşeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?