HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim iki kumbaram var
birine 5-10-25 kuruşları atıyorum, diğerine de 50krş ve 1 TL
bugün çok küçük paraları attığımı açtım ve saydım, 3 ayda 75 TL olmuş
hemen belediye ekmek kulübesine verdim, bütünlettim
aynı yerde de ulaşım kartıma para yüklettim
her üç ayda yapıyorum bunu, ulaşım kartlarım beni aylarca idare edecek kadar doldu

vee bugün asıl kumbaraya 6 TL gitti
diğerine sadece atıyorum, kaç lira attım hiç bakmıyorum

Allah bereket versin. 75 tl harika 5 10 kuruşlarla :)

benm iş yerine servisim var. kahvaltı ve öğle yemeğim de iş yerime ait. hatta iş uzayınca akşam yemeğim bile ordan oluyor bir de 6 gün çalışıyorum yani benm eve veya başka bir şeye çok para harcadığım söylenemez :) ailem de yanıma gelince ben istememe rağmen maşallah dolduruyorlar dolapları o yüzden pek para harcamıyorum doğal olarak bozuk para da çıkmıyor. kumbaradaki bir avuç paramla ne yapabilirim bilmiyorum.

canım benim kumbaralarım girişteki dolabın üzerinde duruyor
illa ki birilerinin gözüne takılıyor
k.pederimle babam hiç boş geçmiyor yaniii
sen de bütün para at canım

canım benim kumbaralarım girişteki dolabın üzerinde duruyor
illa ki birilerinin gözüne takılıyor
k.pederimle babam hiç boş geçmiyor yaniii
sen de bütün para at canım

keşke ailemde yanımda olsa da atsalar. babam kesinlikle dayanamaz atardı 3 5 bir şey.
azı çoğu geçtim gereksiz harcamıyorum. maaşımın yarısı olmasa bile 3te 1 ine denk gelen kısmı kenara koyabiliyorum. hatta yarın kendime ödül sinema verdim,kaç zamandır gitmemiştim birazcık da alışveriş yaparım. o kadar lüksüm olsun di mi ?

tabi ki canım arada kendimizi ve sevdiklerimizi şımartmalıyız
para amaç değildir araçtır neticede

selam kızlar nasılsınız :)
bugün çılgınlar gibi gezdim 2 alışveriş merkezine gittim ve para harcadım tabiki :) ama pişman değilim

10 tl el kartıma yüklettim. tramvaya binmem gerekiyordu.
12,5 tl çeyrek bilet aldım. hayallerim bile çeyrek
6 tl kuzenime 2 tane kitap aldım. 100 temel eserden. yılbaşı hediyesi olsun diye.
7,5 tl yemek yedim tek üzüldüğüm kısım bu. kahvaltıdan sonra gitmiştim ama çok çok gezdim ve acıktım.
6,5 tlye pentiden çorap aldım. pantolonun altına giymek için
75 apartman aidatı verdim
60 doğal gaz ödedim.
5 tlye toka aldım.
8 tlde markette harcadım.
35 tl de minik kuzenime doğum günü hediyesi aldım. ama taksit yaptırdım. kredi kartımdan yaptığım tek alışveriş bu. pek kart kullanma taraftrı değilim.

kendime kıyafet beğenemedim bir türlü. üretimde çalıştığım için şık şeyler almıyorum. beğenemedim bir türlü işte. bir de hırkalar 70 tlden aşağı değildi şok oldum yahu. çok pahalı. sanırım sokak arası butik bulmam lazım

ohh sefan olsun canım
canım sokak arası butiklerde gerçekten çok uyguna kıyafetler oluyor
hele hele tek kaldıysa yarı yarıya iniyor fiyat
70 TL bana da fazla geldi

ohh sefan olsun canım
canım sokak arası butiklerde gerçekten çok uyguna kıyafetler oluyor
hele hele tek kaldıysa yarı yarıya iniyor fiyat
70 TL bana da fazla geldi

kotonda baktım hırkalara 69,90 biri de 79,90 dı. belki sezon sonunda iner o beğendiklerim ama kesinlikle bu kışı geçirmek için butik bulmalıyım. bu şehirde yeni olduğum için keşif gezisi yapmam lazım sanırım :)

Bende haftasonu gezdim hobi malzemeleri aldim. 7 tl ye esimle 2 tane cigkofte yedik o kadar arada kafa dagitmak gerekiyor. Bu arada esimin bana 1 gomlek 1 hırka borcu var :) piştide yenmistim onu alirsa diger kiyafetlerle konbin yaparak kişi çıkarırım. Napim yenilmeseymis :) yenerim umuduyla birde 2 kez oynamasaymis :)

kafa dağıtmak iyi geliyor cidden :) hobi malzemesi neler aldın bakalım ? :)

eşin de yenilmeseymiş di mi hihihi hemen aldırmalısın yoksa unutur

kafa dağıtmak iyi geliyor cidden :) hobi malzemesi neler aldın bakalım ? :)

eşin de yenilmeseymiş di mi hihihi hemen aldırmalısın yoksa unutur
Canim ya ben eşimi yeneli 1 ay oldu. Az önce hatirlatttim bida oynayalim dedi bu seferde o beni yendi pantolon borclandik. Ama yilbasi hediyesi olsun bari :) hobi malzemelerini mahmut pasadan aldim. Keçe ve Güpür aldim.

Canim ya ben eşimi yeneli 1 ay oldu. Az önce hatirlatttim bida oynayalim dedi bu seferde o beni yendi pantolon borclandik. Ama yilbasi hediyesi olsun bari :) hobi malzemelerini mahmut pasadan aldim. Keçe ve Güpür aldim.

tühhh gitti yeni kombinler desene :) keçeden ablam bbek ayakkabıları kitap ayraçları yapar :) çok güzel oluyor gerçekten

Reactions: gve
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…