HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gercekten haksız kazanc cok.. Tüketi bedelinden en Az 20 lira fazla para alıyolar.. Anlamıyorum kı neden.. Bir krslarla mucadele esiyozadam bi yazıyyo taak 20 25 30 dha fazla ıvır zıvır

Reactions: gve
Selam kızlar dun kumbarama birşey atamadım bugun 3 tl atabildim... Kumbaraları yılbaşında açma kararı alınmış ben bu ay sonu açıp zaten surda uç dört gun kaldı altınımı alırım inşallah eğer altın alacak kadar param biriktiyse tabi bir daha da yılbaşına kadar acmam bu ay elektrik faturası 127 tl gelmiş bir turlu düşüremedim şu elektrik faturasını bu ay biraz daha dikkat edeyim bakıyım siz neler yapıyorsunuz elektrik kullanımımiçin tasarruflarınız neler?

sana biraz fazla gelmiş.Ben şöyle yapıyorum.Bulaşık makinesi iyice dolmadan açmıyorum ve 50 derecede açıyorum. Çok uzatmıyor ondan tasarruf oluyor.Çamaşır makinesinide dolunca acıp az kirlilileri 1 saatlik proğrama atıyorum. Saçımı 2 günde bir yıkamaya gayret ediyorum saçım uzun kurutması zaman alıyor çünkü böle :)

2 tl de çantamın dibinde bulduğum bozukluklardan çıktı onu da attım şimdi kumbarama....

Ahh canım yaa hep böyle geliyor 100 tl nın altına düştüğünü görmedim ne zamandır Bu ay daha dikkat edeceğim bakalım ne olacak?

evet canım evde kullanılmayan şişe ve benzeri şeyleri kumbara yaptık kumbaraya vereceğimiz parayı birikim yaptık :)
benim evde ufaklık var 3 tane kumbarası var birinii alırımm oğluştan

127 tl mi

niye o kadar çok geliyorkii

genelde bulaşık makinası ç.makinası ütümü akşamları çalıştırırım

en fazla tost makinası,ütü,saç kurutma ve ketll çok elektrik yaktığını bilirim

mutfağım led aydınlatma kesinlikle tasarrufu çok

bana 50 tl den fazla gelmez

ooo demek bu sefer yılbaşında açıcaz hadi bakalım banada hem yılbaşı hem doğumgünü hediyesi olur :)
3,25 attım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…