• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm hatunlar.. Garantisi olmayan kumbarama attıgım 10 liram artık kumbara ait... Beteketli olsun.. Yılbasında acıcaz he.. Cok güzel..
Hadi bakalım..

ARESER elektrik faturam bnmde 56 lira
Tim bedeli 42. Tl gerisi o bu bedeli.. 14 lirayı bn kumbarama atatdım ahh ahh

Slm hatunlar.. Garantisi olmayan kumbarama attıgım 10 liram artık kumbara ait... Beteketli olsun.. Yılbasında acıcaz he.. Cok güzel..
Hadi bakalım..

ARESER elektrik faturam bnmde 56 lira
Tim bedeli 42. Tl gerisi o bu bedeli.. 14 lirayı bn kumbarama atatdım ahh ahh

10 tl çok iyi bence. kısa günün süper karı olmuş :)

Merhaba ablalarııım :) bende aranıza katılmak istiyorum. Ama hiç dışarı çıkmadığım için ve bu sene evde olduğum için harçlık alma gibi bir durumum yok. Öyle para isteyebilen bi yapıya da sahip değilim o nedenle sizler gibi büyük çaplı olmasada ufak ufak biriktirmeye başlayacağım. Arkadaşımın hediye ettiği sevimli bir kumbaram var, birikime onunla başlayacağım ve ben kumbarayı oturma odasına koydum herkes görsün diye annemle babama da dedim bu burda dursun arada sizde atarsınız diye.. Bakalım damlaya damlaya ne kadar göl olacak. Hepinize güzel birikimler :)
Hosgeldin ;)

Nasıl gidiyor hafta sonu kizlar.disari cikmadim para harcamadim. Kumbarayada bozukluklari atti eşim. Gunlerdir para atamiyordum. Şöyle bir tasarruf yaptim bu gun. Bir ara çarşıda orguden bozuk para yapmislar pahali bir butikte 10 tl ye satiliyordu. Modeli kafama kaziyim 1 tl ye ip alip kendim ordum.arada 9 tl karim var. Ve gecenlerde yine baska bir kozmetik magazasinda ped koymak icin küçük canta satiliyordu.oda 10 tl idi.onu da 1 liralik iple oruverip susledim.cok kârlı oldu :)

Nasıl gidiyor hafta sonu kizlar.disari cikmadim para harcamadim. Kumbarayada bozukluklari atti eşim. Gunlerdir para atamiyordum. Şöyle bir tasarruf yaptim bu gun. Bir ara çarşıda orguden bozuk para yapmislar pahali bir butikte 10 tl ye satiliyordu. Modeli kafama kaziyim 1 tl ye ip alip kendim ordum.arada 9 tl karim var. Ve gecenlerde yine baska bir kozmetik magazasinda ped koymak icin küçük canta satiliyordu.oda 10 tl idi.onu da 1 liralik iple oruverip susledim.cok kârlı oldu :)

ben de çok severim öyle işlerle uğraşmayı. fotoğrafını paylaşır mısın ? çok merak ettim de :oops: pedlikler 10 tl çok pahalı yaa :KK20:. ben de istiyordm. acıyorum o paraya her seferinde elimden bırakıyorum.

ben de çok severim öyle işlerle uğraşmayı. fotoğrafını paylaşır mısın ? çok merak ettim de :oops: pedlikler 10 tl çok pahalı yaa :KK20:. ben de istiyordm. acıyorum o paraya her seferinde elimden bırakıyorum.j

Ped koyma kilifi ni yarin gostereyim

Eklentiler

• 20141129_182231.jpg
    20141129_182231.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 109
  • IMG-20141123-WA0010.jpeg
    IMG-20141123-WA0010.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20141123-WA0007.jpeg
    IMG-20141123-WA0007.jpeg
    1,7 MB · Görüntüleme: 102
bende 2 tl attım bugün dışarı çıkmadım parada harcamadım,çantada kalan bozukları atıverdim.eşim gelince bozukları olur inşallah onlarıda kaparım :)

Bugün ben de atmadım. Dışarı çıkmadım.

Kızlar ceyrek alsam zararmı olur karmı ...

Herkes kumbarasini yilbasinda mi açacak ama ben daha yeni basladim..hic bisey birikmezki yilbasina kadar...bende eşime söyledim sende birşeyler koy tamam mi DİE..

hayırlı pazarlarrr
gve gve bereket versin cnm kumbara bayram yapmış
Bademli Cikolata Bademli Cikolata bende bir kitaba başladım mı hemen bitirmek istiyorum ama bu ara okuyamıyorum
bugün 5 tl attım kumbaraya kızlar

gve gve oooo kumbarana yılbaşı gelmiş bile :)
M manizis olsun canım 1 ay var daha. bereketli olur inş :) hem zaten birikim yapmaya başlamış olmak bile büyük bir şey.

ben de bugün para atamadım. misafirim vsrdı bir şeyler aldım :/ cüzdanımda 3 tlcik kaldı. bu haftaki ekmek param :) bütün 50 tlyi zorunda kalmadıkça bozdurmam. evimde şimdilik her şey var :)

• Beğen
Reactions: gve
Back