• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar... Bn su güne kadar 5 krs atamadım.. Kumbaraya.. Ama almadımda içinden. Buda bişi yani dimi..
Haftasonu kardeşmn ögretmeninin dogum günü onun için pasta yapıcam .. Malzemeyi falan herseyi alcak kardeşim bnde 25 tl alıcam bakalım.. Hava soguk kardeşim gelebilirse nasipse... İnş yaparım kızlar bari 25 tl atayım su kuöbaraya.. Böle züğürtlük olmaz;)
Ama o para bu ay olmassa bidahaki ay birikecek arkadeş..
Pikeme basladım.. Onuda iki haftaya bitirsem keske.. Kadına haber vereyimde kalan paramı hazırlasın bn yapana kadar bnde gaza gelir yapar bitiririm.. Allahım birde kurdela var.. Halim olsa varyaaaaa.. Kızlar şeker hamurlu pasta yediniz mi hiç tadı nasıl güzelmi.. Öle bili yapmayı düşünüyorumda

• Beğen
Reactions: gve
Slm kızlar... Bn su güne kadar 5 krs atamadım.. Kumbaraya.. Ama almadımda içinden. Buda bişi yani dimi..
Haftasonu kardeşmn ögretmeninin dogum günü onun için pasta yapıcam .. Malzemeyi falan herseyi alcak kardeşim bnde 25 tl alıcam bakalım.. Hava soguk kardeşim gelebilirse nasipse... İnş yaparım kızlar bari 25 tl atayım su kuöbaraya.. Böle züğürtlük olmaz:KK66:
Ama o para bu ay olmassa bidahaki ay birikecek arkadeş..
Pikeme basladım.. Onuda iki haftaya bitirsem keske.. Kadına haber vereyimde kalan paramı hazırlasın bn yapana kadar bnde gaza gelir yapar bitiririm.. Allahım birde kurdela var.. Halim olsa varyaaaaa.. Kızlar şeker hamurlu pasta yediniz mi hiç tadı nasıl güzelmi.. Öle bili yapmayı düşünüyorumda
Şeker hamurlu yedim görünüm çok güzel hamurunu yiyememiştim
kolay gelsin becerekli hatun

5 krs buldum ... Attım kulbarama...
:) hadi gülün gülün.. Wallahı kızmıcwm bende gülüyom..

Selam kızlar yaklasık bir aydır israflıktan kaçış yolları arayıp denemeye calışarak ayrıyeten de kumbarama da para biriktirmeye başladım...
Annem duysa beni agzı acık kalır,bugün carsıda baktım baktım hiçbirsey almadım ama kendimi çok iyi hissediyorumm...ne zaman bildirim yapıyorsunuz?

Selam kızlar yaklasık bir aydır israflıktan kaçış yolları arayıp denemeye calışarak ayrıyeten de kumbarama da para biriktirmeye başladım...
Annem duysa beni agzı acık kalır,bugün carsıda baktım baktım hiçbirsey almadım ama kendimi çok iyi hissediyorumm...ne zaman bildirim yapıyorsunuz?
Ayın 15inde :)

Günayddııınnn kızlar....
Kumbara saymaya az kaldı.. Anam birayda kac tl biriktircem acaba.. 3 krs 5 krslarla.. Elimde 10 tl var.. Pazara kadar harcamassam atcem kumbaraya

ayın 15 i bildirim yapıyoruz :)

kızlar bir sorum olucak. banka kartımda eksi 1058 deyim. bu yüzden faiz ödüyorum. bir an önce kapatmam gerek elimde sadece 600 tl lik altın var.onu bozdurayım diyorum. ama 450 yine açık kalıyor. maaşımdan kalan 450 tl var gelsin üstünü tamalarım fakat bu seferde kiraya para kalmaz. aklına bir yol gel varsa paylaşabilirmi benle :)

kızlar bir sorum olucak. banka kartımda eksi 1058 deyim. bu yüzden faiz ödüyorum. bir an önce kapatmam gerek elimde sadece 600 tl lik altın var.onu bozdurayım diyorum. ama 450 yine açık kalıyor. maaşımdan kalan 450 tl var gelsin üstünü tamalarım fakat bu seferde kiraya para kalmaz. aklına bir yol gel varsa paylaşabilirmi benle :)

altınlarını bozdurmayı düşünüyorsan 1 Aralık 'a kadar bekle istersen. az önce bir gazetenin sitesinde 30 kasımdan sonra altının yükseleceği yazıyordu. ne olur ne biter bilmiyorum ama 600 tl olacağına 650 olur. sana biraz daha katkı sağlar diye düşünüyorum. kiraya para kalmıcaksa geri kalan 450 yi de 2 veya 3 ayda kapatamaz mısın :/ faiz çok mu yüksek oluyor ki ? :/

altınlarını bozdurmayı düşünüyorsan 1 Aralık 'a kadar bekle istersen. az önce bir gazetenin sitesinde 30 kasımdan sonra altının yükseleceği yazıyordu. ne olur ne biter bilmiyorum ama 600 tl olacağına 650 olur. sana biraz daha katkı sağlar diye düşünüyorum. kiraya para kalmıcaksa geri kalan 450 yi de 2 veya 3 ayda kapatamaz mısın :/ faiz çok mu yüksek oluyor ki ? :/
bu ay 20 tl ödedim sırf 400 tl borç kaldı diye. parça parça kapatamıyorum çünkü borcun tamaımını kapatıp eksiye inma olayını kapatıcam. yani olduğu kadar harcama yapıcam fakat dediğin gibi kendimi sıkıp harcama yapmassam bir ay kendiliğinden kapanır. çünkü mmaşım yatacak ve eksiden kurtulunca bende direk kapatcam borcu. teşekkür ederim ezgicik. altınları ocakta bozdurayım garanti olsun o zaman :)

Back