bereketli olsunSelam kızlar dun kumbarama birşey atamadım bugun 3 tl atabildim... Kumbaraları yılbaşında açma kararı alınmış ben bu ay sonu açıp zaten surda uç dört gun kaldı altınımı alırım inşallah eğer altın alacak kadar param biriktiyse tabi bir daha da yılbaşına kadar acmam bu ay elektrik faturası 127 tl gelmiş bir turlu düşüremedim şu elektrik faturasını bu ay biraz daha dikkat edeyim bakıyım siz neler yapıyorsunuz elektrik kullanımımiçin tasarruflarınız neler?
Bigunden bişey olmaz ne olcak ki :)
Bu ay kunbarayi yılbaşında acıyoruz bilgin olsun papatyaKumbaraya 5 tl gitti. Ek hesaptan para harcayıp kumbaraya para atıyorum. Benimki de ayrı bi manyaklık işte n
Aaaa bilmiyordum. Geçen 2 ayda 250 tl birikmişti. Yılbaşına kadar birikenlerle belki 150 Euro alabilirim.Bu ay kunbarayi yılbaşında acıyoruz bilgin olsun papatya
Tesekkur ederim..inş hepimizunki bereketli olur..
Merhaba ablalarııım :) bende aranıza katılmak istiyorum. Ama hiç dışarı çıkmadığım için ve bu sene evde olduğum için harçlık alma gibi bir durumum yok. Öyle para isteyebilen bi yapıya da sahip değilim o nedenle sizler gibi büyük çaplı olmasada ufak ufak biriktirmeye başlayacağım. Arkadaşımın hediye ettiği sevimli bir kumbaram var, birikime onunla başlayacağım ve ben kumbarayı oturma odasına koydum herkes görsün diye annemle babama da dedim bu burda dursun arada sizde atarsınız diye.. Bakalım damlaya damlaya ne kadar göl olacak. Hepinize güzel birikimler :)
Hoşbulduuum:) Teşekkürler :)göz önüne koyduğun iyi olmuş. anneler babalar dayanamaz mutlaka atarlar. aramıza hoşgeldin :)
hoşgeldinn arada hatırlat sizinkilere kumbarayı 3-5 kar kardır :)Merhaba ablalarııım :) bende aranıza katılmak istiyorum. Ama hiç dışarı çıkmadığım için ve bu sene evde olduğum için harçlık alma gibi bir durumum yok. Öyle para isteyebilen bi yapıya da sahip değilim o nedenle sizler gibi büyük çaplı olmasada ufak ufak biriktirmeye başlayacağım. Arkadaşımın hediye ettiği sevimli bir kumbaram var, birikime onunla başlayacağım ve ben kumbarayı oturma odasına koydum herkes görsün diye annemle babama da dedim bu burda dursun arada sizde atarsınız diye.. Bakalım damlaya damlaya ne kadar göl olacak. Hepinize güzel birikimler :)
Hoşbuldum, teşekkürler :) Evet aynen bende öyle düşünüyorum zaten kumbarada oldukça görünür bir yerde :)hoşgeldinn arada hatırlat sizinkilere kumbarayı 3-5 kar kardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?