HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bereketli olsun

elektrik faturası için su ısıtıcı, elektrikli tost makinesi kullanmayarak faturamı 65 TL den, 50 TL'ye düşürmeyi başardım
tostu ocak üstü mekanik tost makinesiyle hallediyorum
doğal gaz elektiriğe göre daha ucuz, çok gerekli olmadıkça ısıtıcı kullanmıyorum
ütümü tek parça için açmıyorum, haftalık toptan yapıyorum
aynı şekilde ç.makinesi ve b.makinesini de dolmadan ve ekonomik programlarda açıyorum:)

ayrıca salonum ve mutfağımda led aydınlatma var

ayın 30 u doğum günüm gve cim :) bir gün öncesi,dayanamamışım daha fazla

Kumbaraya 5 tl gitti. Ek hesaptan para harcayıp kumbaraya para atıyorum. Benimki de ayrı bi manyaklık işte n

olley herkes yılbaşında açacakmış kumbarayı hepimize güzel bir yılbaşı hediyesi olacağından eminim.

ben bugün para atmadım ama yarın market alışverişinden sonra atmayı düşünüyorum

Aksam aksam markete gittik anlamadim ki öyle çok birseyde almadik.. 8o TL tuttu.. Ne kadar pahalanmis herbisi yaa

Merhaba ablalarııım :) bende aranıza katılmak istiyorum. Ama hiç dışarı çıkmadığım için ve bu sene evde olduğum için harçlık alma gibi bir durumum yok. Öyle para isteyebilen bi yapıya da sahip değilim o nedenle sizler gibi büyük çaplı olmasada ufak ufak biriktirmeye başlayacağım. Arkadaşımın hediye ettiği sevimli bir kumbaram var, birikime onunla başlayacağım ve ben kumbarayı oturma odasına koydum herkes görsün diye annemle babama da dedim bu burda dursun arada sizde atarsınız diye.. Bakalım damlaya damlaya ne kadar göl olacak. Hepinize güzel birikimler :)

göz önüne koyduğun iyi olmuş. anneler babalar dayanamaz mutlaka atarlar. aramıza hoşgeldin :)

hoşgeldinn arada hatırlat sizinkilere kumbarayı 3-5 kar kardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…