HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rica ederim :) inş en kısa zamanda halledersin :)

Reactions: gve
Ayrıca bu aksam babalar çok cömert cikti allah razi olsun harclik verdiler 2oo TL.. 3o unu kumbaraya attim himencecikkk

günaydın arkadaşlar

sabah ilk elektrik faturamız geldi

54tl şoka girdik çünkü biz yeni evliyiz çalışıyoruz o kadar gelmemeli mümkün değil yeni bağlattık

inceleyince ortaya çıktı 19tl tüketim geri kalan yok bağlama bedeli ki en başta bağlansın diye 180tl epsaşa ödeme yaptık

19 nere 54 nere geri kalanı vergi haram zehir zıkkım olsun

elektrik kurumuda 6 yıldır taşeron olarak çalışıyorum. Nerede ikamet ettiğini bilmiyorum fakat şunu söylemek isterim. Sistem böle işliyor. Yukardakiler yap diyor çalışanlar uyguluyor.Onlarda aynı şekilde fatura ödüyor. Aradaki fark sadece onlar fatura parasını aylık olarak belli miktar alıyorlar.Ben taşeron olduğumdan almıyorum. Kadroya geçersem ne değişir bilemem.Yinede şuan söyleyeceklerimi sonuna kadar savunurum.Kaçak tüketim Bedeli gibi şimdi saymaya üşendiğim bir sürü vergi var bunu alıyorlar.Kesinlikle haksız kazanç olduğunu düşünüyorum.Zaten bununla alakalı geçenlerde bir kullanıcı elektirik kurumunu dava ediyor ve mahkeme kullanıcıyı haklı görüyor ve parasını geri ödüyor.Ama devlet buna el atıp madem haksız kazanç kimseden alma demiyor.Ve haberde mahkemeye verdiğimiz taktirde bizlerinde bu parayı alabileceğini söylüyor.Yani demek istiyor ki uyanırsan gel al. Geçenlerde kendi gsm operatörüm arıyor tarifenizi değiştirelim diye bende soruyorum faturalarım niye yüksek diye dedikleri cevap aynen şu Hanım efendi faturanızı ödememişsiniz hattınızı aramaya kapatıp açmışız.Bunun karşılığında açma kapama parası 6 tl yansımış. Sanki taş attı kolu yoruldu.Sanki hattımı açmak için ekip gönderdi.Ben zaten geçiktirme faizini ödemişim açma kapama vergisi ne oluyor!!!!! Bankalar mevzusuna girmeyeceğim bile elini verince kolunu kaptırıyorsun.... Bende bu kurumlara hakkımı zerre helal etmiyorummmm. oh beee.

oooo hayatta dayanamam açarım.Ama bendemi denesem ya bir açıyorsun 1000 tl çıkıyor hayali bile muhteşem :)

canım vallahi süpper oluyyy.. aslında tam olarak şöyle dedi. ben koydum önüne kavanozu bunu kumbara yapalım dedim
içerisine biriktirmiş olduğum paralardan birazını koydum. heveslendi ve bu kumbara bebeğimiz için dolsun önce 10 tane olana kadar açmayalım dedi bende 10 çok olur dayanamam dedim
o vakit 5 tane dolana kadar açmayacağız söz dedi... görcez ne zaman açılır açılmaz ..
bu aydan kalan tüm paraları öbür ay maaşı alınınca kumbaraya atacağım hemen yoksa o kalan paralarda gidiyor böyle yapınca da kenara bişeyler atmış oluyoruz

gel hoşgeldin.Ne kadar çoğalırsak O kadar eğlenceli oluyor :)
aslında biraz biriktirmiştim ama eşimin telefonu bozulunca dün itibariyle sıfırlandı tüm birikimim.. yani şu andan itibaren başlayacağim birikim yapmaya.. hedefim şubat ayına kadar 2 tane çeyrek bir tane 200 liralık tablet.. ablamın çocukları sünnet oldu.. mevlüt okutacak..:)

aslında kavanoz dolduktan sonra açmak da mantıklı. havadan para gelmiş gibi hissederim ay öyle mi yapsam. ya da yılbaşında açalım hep beraber yılbaşı hediyesi gibi olur o para

Hayırlı cumalar kızlar...
Kumbarama 1.5 tl attım..
15 krs buldum koltuk altında onuda artım..
10 liram var demiştîm ya onuda attım pazara kadar almassam kumbaranın o para...

B
aslında kavanoz dolduktan sonra açmak da mantıklı. havadan para gelmiş gibi hissederim ay öyle mi yapsam. ya da yılbaşında açalım hep beraber yılbaşı hediyesi gibi olur o para
benim için farketmez... Gve gelsn okeylerse yılbasında acarız... Ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…