- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
bu ay 20 tl ödedim sırf 400 tl borç kaldı diye. parça parça kapatamıyorum çünkü borcun tamaımını kapatıp eksiye inma olayını kapatıcam. yani olduğu kadar harcama yapıcam fakat dediğin gibi kendimi sıkıp harcama yapmassam bir ay kendiliğinden kapanır. çünkü mmaşım yatacak ve eksiden kurtulunca bende direk kapatcam borcu. teşekkür ederim ezgicik. altınları ocakta bozdurayım garanti olsun o zaman :)
2 günlük 33 TL atildi kumbara ya:)
ooo harika kumbara dolmuş bile :)
doliyor.. nutella şişeli kumbaram :)
benimki de kavanoz :) aklım hep onda. ne kadar var diye meraktan çatlıyorum
günaydın arkadaşlar
sabah ilk elektrik faturamız geldi
54tl şoka girdik çünkü biz yeni evliyiz çalışıyoruz o kadar gelmemeli mümkün değil yeni bağlattık
inceleyince ortaya çıktı 19tl tüketim geri kalan yok bağlama bedeli ki en başta bağlansın diye 180tl epsaşa ödeme yaptık
19 nere 54 nere geri kalanı vergi haram zehir zıkkım olsun
gel hoşgeldin.Ne kadar çoğalırsak O kadar eğlenceli oluyor :)merhaba bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba:)
oooo hayatta dayanamam açarım.Ama bendemi denesem ya bir açıyorsun 1000 tl çıkıyor hayali bile muhteşem :):) benim kocam o şişeden 5 tane dolana kadar açmayalım dediği için bütün merakım gitti :)
bakalım dayanabilcek miyiz.
oooo hayatta dayanamam açarım.Ama bendemi denesem ya bir açıyorsun 1000 tl çıkıyor hayali bile muhteşem :)
aslında biraz biriktirmiştim ama eşimin telefonu bozulunca dün itibariyle sıfırlandı tüm birikimim.. yani şu andan itibaren başlayacağim birikim yapmaya.. hedefim şubat ayına kadar 2 tane çeyrek bir tane 200 liralık tablet.. ablamın çocukları sünnet oldu.. mevlüt okutacak..:)gel hoşgeldin.Ne kadar çoğalırsak O kadar eğlenceli oluyor :)
3 ayda yaklasık 500 tl biriktirmn gerekıyo... Hadı koly gelsn hoşgelgin aramızaKumbara almaya gittim ama almadim..sizin gibi kavanoz yapmaya karar verdim..kumbara parasini is cikisi kavanoza atacagim
benim için farketmez... Gve gelsn okeylerse yılbasında acarız... Ayyyaslında kavanoz dolduktan sonra açmak da mantıklı. havadan para gelmiş gibi hissederim ay öyle mi yapsam. ya da yılbaşında açalım hep beraber yılbaşı hediyesi gibi olur o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?