• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maaşım çok dengesiz yatıyor. bir maaş alacağım olduğu halde cebimde tek kuruş para yok. bu sebepten kumbaraya para atamıyorum. ALLAHIM yardım et...

merhaba bnde katılabilirmiyim
evde sadece banka tarafından açılabilen işbank kumbaram var
her ay maaşıma kadar artan bozuklukları atacam ve maaşımı aldığım gün kumbarımı açacam eksiği varsa maaşımla tamamlayıp en az 1 çeyrek alacam inşallah
bu ay başladım maaşıma az kaldı ne çıkacak merakla bekliyorum :)

merhaba bnde katılabilirmiyim
evde sadece banka tarafından açılabilen işbank kumbaram var
her ay maaşıma kadar artan bozuklukları atacam ve maaşımı aldığım gün kumbarımı açacam eksiği varsa maaşımla tamamlayıp en az 1 çeyrek alacam inşallah
bu ay başladım maaşıma az kaldı ne çıkacak merakla bekliyorum :)
hoşgeldiniz. güzel bir kumbaraymış o :)

bugün daha atmadım eşim gelsin ondan alayım bari bozuklarını :)

kızlar maşallah hepinize . ben biriktiriyorum ama kıyafete gidiyor para.takıya parfüme filan bunu fark ettim . bu ayda harcadım hep elimde para yok denilicek kadar az . şimdi bozuk paralarla kağıt paraları ayrı biriktiriyorum. bozuk paralar kumbaraya gidiyor.kumbara dolana kadar ona dokunmayacağım . kağıt paraları harcamaya devam :D ( aslında har vurup harman savunmak değil ben çok zayıftım 10 kilo aldım haliyle hiç bir kıyafetim olmuyor o yüzden kıyafet alıyorum)

Kızlar artık 15inde maaş aldığım gibi 100 tl çekip birikim yaptığım kartıma koyucam. :) Yani her gün azar azar atamıcam. Ayda 100 tl biriktirmiş oluyorum stajyerlikle bu kadar :)
Hepiniz süpersiniz sizinle beraber biriktirdikçe daha da moral buluyorum En Büyük KK:KK37:

Back