• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin.... Ne iyi ettin... Tabi ki katılabilirsin canım

Hoşbuldummmm

Kumbaramı uzun zamandır doldurmaya çalışıyordum, aslında kitap alacağım diyordum ama vazgeçtim. Çeyrek yapacağım ben onu:)

Ama sizin gibi dolgun atmıyorum ben kumbişe, 2-3 tl ancak atıyorum günde. Çoğaltmam lazım.

Hoşbuldummmm

Kumbaramı uzun zamandır doldurmaya çalışıyordum, aslında kitap alacağım diyordum ama vazgeçtim. Çeyrek yapacağım ben onu:)

Ama sizin gibi dolgun atmıyorum ben kumbişe, 2-3 tl ancak atıyorum günde. Çoğaltmam lazım.
Canım. En o gün eve geldiğim zaman cüzdanımda olan bozukluktan oğlumun harçlığını ayırıyorum onu atıyorum. Bşr de kağıt 5 tl varsa onu atıyorum. Bugün yola çıkarken bşr su aldım. 5 tl verdim. Bu attığım sudan artan para.
Hem ne kadar attığının önemi yok ki canım. Damlaya damlaya göl oluyor.

gve sen liste mi yapıcaksın yoksa buraya mı yazacağız ne kdr birikirim yaptığımızı

Kuzum siz yazin ben liste yapip toplu yazarim olurmu?
buraya yazıyoruz yani olur :) ben şimdiden yazsam olur mu p.tesi parayı vereceğimden para neredeyse sıfırlanıcak o yüzden biriktirdiğim parayı söyleyemem :)

• Beğen
Reactions: gve
Hoşbuldummmm

10 kr da olsa hergün kenara bişeyler atmayı adet haline getirirsek bence guzel birimler olur hiç yoktan iyidir yani....

Selam kızlar ben gecen gun kumbaramı saydım cuma gunu 1 gram parasını geçmişti dayanamayıp 1 gram yaptım başka biryerlere gitmeden yapıp koydu. Kenara bakalım 15 inde ne kadar çıkacak kumbaramdan...

Dun 6.70 kr attım bugun daha birşey atmadım....

bende dün akşam 2 tl attım
kumbaranın içinden para almasa idim şimdi ayın 15inde ufak katlanabilir mutfak masaı alabilirdim.

Kumbaradaki 10tlyi aldim 6 tl geri koydm esim gelincede koyaez herhalde

• Beğen
Bugün 5 tl ye yemek yedim. Kağıt para vardı onu verdim. Bozukluk çıkmadı yani kumbaraya para yok bugün.

• Beğen
Hesapta olmayan harcamalar çıktı bugün. Yinede 5.25 atabildim

Back