- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Hoşgeldin.... Ne iyi ettin... Tabi ki katılabilirsin canımBen de katılabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin.... Ne iyi ettin... Tabi ki katılabilirsin canımBen de katılabilir miyim?
Hoşgeldin.... Ne iyi ettin... Tabi ki katılabilirsin canım
Canım. En o gün eve geldiğim zaman cüzdanımda olan bozukluktan oğlumun harçlığını ayırıyorum onu atıyorum. Bşr de kağıt 5 tl varsa onu atıyorum. Bugün yola çıkarken bşr su aldım. 5 tl verdim. Bu attığım sudan artan para.Hoşbuldummmm
Kumbaramı uzun zamandır doldurmaya çalışıyordum, aslında kitap alacağım diyordum ama vazgeçtim. Çeyrek yapacağım ben onu:)
Ama sizin gibi dolgun atmıyorum ben kumbişe, 2-3 tl ancak atıyorum günde. Çoğaltmam lazım.
Hosgeldin canım.Ben de katılabilir miyim?
Kuzum siz yazin ben liste yapip toplu yazarim olurmu?gve sen liste mi yapıcaksın yoksa buraya mı yazacağız ne kdr birikirim yaptığımızı
buraya yazıyoruz yani olur :) ben şimdiden yazsam olur mu p.tesi parayı vereceğimden para neredeyse sıfırlanıcak o yüzden biriktirdiğim parayı söyleyemem :)Kuzum siz yazin ben liste yapip toplu yazarim olurmu?
Hoşbuldummmm
Kumbaramı uzun zamandır doldurmaya çalışıyordum, aslında kitap alacağım diyordum ama vazgeçtim. Çeyrek yapacağım ben onu:)
Ama sizin gibi dolgun atmıyorum ben kumbişe, 2-3 tl ancak atıyorum günde. Çoğaltmam lazım.
sende gelecek ay alırsın :)bende dün akşam 2 tl attım
kumbaranın içinden para almasa idim şimdi ayın 15inde ufak katlanabilir mutfak masaı alabilirdim.