• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ben tatili bitirdim ve yeni yıla bomba gibi girdim :KK73:

umarım herkes iyidir ve yıla süper başlamıştır.

geçen ayın kumbarasını bir kaç gn erken açmıştım. ona biraz bozukluk attım gitmeden. fakat kardeşim ben yokken oradan yemek parası tırtıklamış :KK70: şıngırdattım 3-5 bir şey var gibi. dün 1,5 tl attım. maaşımı bu haftasonuna doğru alacağım. bu ayki maaştan birikim biraz daha fazla olacak çünkü doğal gazı ayın 29 unda ödedim (hem ay başı hem aysonuödemiş oldum)

herşeye zam gelmiş aidat.. elektrik.. ben bir süredir elektrik için ışık açık bırakma gibi ya da pc yi fişten çekmeme gibi bir salmışlık yaşamıştım. bu zam beni kendime getirdi :KK34:

o halde sana da bana da bu ay masrafsiz gecsin insallah,dikkat etmek lazim,hayirlisiyla subatta gün sirasi da bende...düzene girer hersey Allahin izniyle

muhendisiniz muhendisiniz Hoşgeldin. :confused:

S selim cey bu ay ben de maaşı alınca 100 tl kumbaraya ayırdım. 50 tl cüzdanımın gizli bölmesinde. Bu ay masraflarımız çok olacak sağlık masrafları da var içinde çünkü.
Ben de çok dikkatli olmalıyım.

hoşbuldum :KK19:

kumbaraya 7-8 tl civarı bozuk gitti :KK51:

Günaydın kızlar.

Biz karı koca dişlerimize yatırım yapıyoruz bu ay. O sebeple kumbaraya çok para atamıyorum. Sağlık en büyük yatırımdır o sebeple çok mutluyum. Hepinize mutlu , huzurlu günler diliyorum. :)

birikimler zaten zor günler için lazım, sağlık herşeyden önemli çok şükür bu halimize:nazar: :KK51:

listeye ben de katılabilir miyim :KK68:
Üniversite öğrencisiyim kyk kredimi her ay tümden harcamak istemiyorum kredim ve harçlıklarımdan 100-150 arttırıp biriktirmeye başlayacağım kykdan başka bi gelir kaynağım yok bir şey olursa kenarda param olsun inşallah bi sorun sıkıntı olmazsa da okul bittiğinde belki araba alırım :KK55:

listeye ben de katılabilir miyim :KK68:
Üniversite öğrencisiyim kyk kredimi her ay tümden harcamak istemiyorum kredim ve harçlıklarımdan 100-150 arttırıp biriktirmeye başlayacağım kykdan başka bi gelir kaynağım yok bir şey olursa kenarda param olsun inşallah bi sorun sıkıntı olmazsa da okul bittiğinde belki araba alırım :KK55:
Şimdiden hoşgeldin. Bende öğrenciyim yalnız değilsin :) hem damlaya damlaya göl olur o konuda hiç kafanı yorma bir gün 5 kuruş atarız kumbaraya bir gün 50 kuruş. Maksat para biriktirebilmek :)

Şimdiden hoşgeldin. Bende öğrenciyim yalnız değilsin :) hem damlaya damlaya göl olur o konuda hiç kafanı yorma bir gün 5 kuruş atarız kumbaraya bir gün 50 kuruş. Maksat para biriktirebilmek :)
Hoşbuldumm :KK68:
Evet çok koyamasam da kesinlikle her ay bi miktari ayırmak istiyorum birikim yapmayınca kalan paramı çok boş yerlere harcıyorum :KK64:en iyisi biriktirip daha güzel şeylere harcamaak

Yeni gelenler hoş geldi.

Motivasyona çok ihtiyacımız oluyor birikim yaparken. Az çok önemli değil akmasa da damlar diyeceğiz ve birikime devam edeceğiz.
Fotoğraf makinası alacağım ben sanırım yarı parası olmuştur. kalanla klima almayı düşünüyorum. En azından bir kısmını karşılar.
Bozuk kavanozum Mart ayında dolar. Yaz aylarındaki düğün ve doğumlar için çeyrek alacağım. Sonrasında daha büyük bir kavanozla devam edicem yaz sonu eşimin ablasının düğünü olacak onun takısı için birikim olacak. Dolayısıyla o zaman ki rutinimiz hiiiç bozulmayacak. Niyetlerimiz güzel olsun. Allah yardım eder.

Onun dışında olan tüm birikimler bebek için olacak nasipse.

Back