Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bereketli olsun :)Günaydın.
22 lira attım kumbarama.
Maşallah bereketli olsun :)
Ben maalesef bikaç gündür kumbaralarımızı ihmal ediyorum çünkü bozuğum yok, para harcamadım, bu hem iyi hem kötü bişey:)
muhendisiniz Hoşgeldin.
S selim cey bu ay ben de maaşı alınca 100 tl kumbaraya ayırdım. 50 tl cüzdanımın gizli bölmesinde. Bu ay masraflarımız çok olacak sağlık masrafları da var içinde çünkü.
Ben de çok dikkatli olmalıyım.
cok dogru ilk once saglikGünaydın kızlar.
Biz karı koca dişlerimize yatırım yapıyoruz bu ay. O sebeple kumbaraya çok para atamıyorum. Sağlık en büyük yatırımdır o sebeple çok mutluyum. Hepinize mutlu , huzurlu günler diliyorum. :)
Günaydın kızlar.
Biz karı koca dişlerimize yatırım yapıyoruz bu ay. O sebeple kumbaraya çok para atamıyorum. Sağlık en büyük yatırımdır o sebeple çok mutluyum. Hepinize mutlu , huzurlu günler diliyorum. :)
Şimdiden hoşgeldin. Bende öğrenciyim yalnız değilsin :) hem damlaya damlaya göl olur o konuda hiç kafanı yorma bir gün 5 kuruş atarız kumbaraya bir gün 50 kuruş. Maksat para biriktirebilmek :)listeye ben de katılabilir miyim
Üniversite öğrencisiyim kyk kredimi her ay tümden harcamak istemiyorum kredim ve harçlıklarımdan 100-150 arttırıp biriktirmeye başlayacağım kykdan başka bi gelir kaynağım yok bir şey olursa kenarda param olsun inşallah bi sorun sıkıntı olmazsa da okul bittiğinde belki araba alırım
HoşbuldummŞimdiden hoşgeldin. Bende öğrenciyim yalnız değilsin :) hem damlaya damlaya göl olur o konuda hiç kafanı yorma bir gün 5 kuruş atarız kumbaraya bir gün 50 kuruş. Maksat para biriktirebilmek :)