tabiki gelebilirsin :) topik herkese açık
kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yokdershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor
Biz genelde,faturalar ve borclari oduyoruz.ne kadar kaldiysa onun hepsini cekip eve koyuyorum.ihtiyac ve mutfak parasini ayirip,geriye Kalani koseye atiyorum.Bazen evde yeterli Stok varsa mutfak butcedinden 50-100ayiriyorum.onun harici alisveris sonrasi bozuklari kumbaraya atiyorum.Kızlar şimdi bişey sorucam
Benim cüzdandaki para bitti
Şimdi napıcam? Bankadan mı çekip cüzdana koyayım?
Sonra biriktirip bankaya mı yatırıcam?
Aynı şey olmayacak mı?
Ay kafam karıştı
Biz genelde,faturalar ve borclari oduyoruz.ne kadar kaldiysa onun hepsini cekip eve koyuyorum.ihtiyac ve mutfak parasini ayirip,geriye Kalani koseye atiyorum.Bazen evde yeterli Stok varsa mutfak butcedinden 50-100ayiriyorum.onun harici alisveris sonrasi bozuklari kumbaraya atiyorum.
Bugun,kumbaraya 2lira 40kurus attim.
Faturalar bitdede otomatik odeniyor.ama biz cok nadir kartla alisveris yapiyoruz.kartla odenince,hesabini sasirabiliyorsun.yani Ben anlamiyorum,cok harcaniyor gibi geliyor.Şimdi bu sistemi kendime nasıl uyarlayabilirim onu düşünüyorum.
Faturalar hep otomatik ödeme
Kredi kartını internetten ödüyorum
Alışverişi de kredi kartı ile yaptığım için alışveriş sonrası bozukluk diye bir şey olmuyor bende.
Mutfak için de kartla alışveriş yapıyorum.
Nasıl yapıcam yahu
Dersanelere pek bel bağlamayın derim... Bende 2014 yılında kpss ye girdim... İki yıllık olduğum için kpss b grubuna girdim kendim çalıştım hep... 71 küsürlü bir puan aldım. Tek sorun şu ki benim bolumumden kontenjan açılmadı. Halkla ilişkiler elemanıyım bentabiki gelebilirsin :) topik herkese açık
kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yokdershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor
Ben de gıda mühendisiyim. Atama yokDersanelere pek bel bağlamayın derim... Bende 2014 yılında kpss ye girdim... İki yıllık olduğum için kpss b grubuna girdim kendim çalıştım hep... 71 küsürlü bir puan aldım. Tek sorun şu ki benim bolumumden kontenjan açılmadı. Halkla ilişkiler elemanıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?