HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu akşam atıcam ben de :) pazartesinden beri evin genel ihtiyaçları dışında bir şeye para vermedm.

bu haftasonu pazara gitmeyi düşünüyorum (üşenmezsem). haftasonu bir kaç sebzeyi ocakta çevirip buzluğa atıcam. çalışırken yemek yapmak çok zor oluyor. akşam 6 buçuk 7 arası evde oluyorum. duşa mı gireyim yemek mi yapayım evi mi süpüreyim yoksa ayaklarımı mı uzatıp oturayım şaşırıyorum. genelde akşam yaptığım yemekler ertesi günün yemeği oluyor

günaydın hanımlar..geleyimmi bende,müsade varmıdır

tabiki gelebilirsin :) topik herkese açık

kpssye yeniden hazırlanaym dedim. arkadaşm dershane ile görüşecekmiş. onun işteki çalışma saatleri benimkinden daha az olduğu için zaman sıkıntısı yok. benim de dershaneyi aklıma soktu ama benm zamanım yok dershaneleri aradım her yerde sadece gk alınabiliyor. bu şehirde yok yok yok çok kızdım sabah sabah. dershaneler istikbalimle oynuyor

geldim o zaman
40 lirayla açılışı yapıyorum.
daha önce yine böyle biriktirmiştim ,gr dolar falan almıştım.son sene harcadım hepsini birikim falan yapmadım.arkadaş çevresi etkiliyo sanırım benim mali durumumu
2 gr altın,32 dolarım kalmış sadece.hedef aldıklarımı geri koymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…