• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ne güzel yazmissiniz imrendim valla :) bu aralar atamiyorum ben kumbarama malum ay sonu geldi biz memurlara :KK43: ama bu ay 500 -600 tl kadar fazla mesai ücreti alcam ordan çıkar kumbisime bişeyler :KK53: ben yalnız yaşadığım için çok fazla mutfak masrafim olmuyo bi tencere yemeği iki gün yiyorum bazen üç gün yediğim de oluyo :KK53:

selam hanımlar..kasım kumbarası zor bende.dün 200 lirasını kapattım borcumun dün...75 tl yada mutfağıma kaymaz halımıdır nedir ondan aldım....200 daha borcum kaldı..bu hızla gidersem ay sonuna kadar bir 200 daha yaparım inşallah.borç tamamen biter..aralık itibariyle artık birikim yapmaya başlarım..dahada taksitmi aman aman...şimdi ben buralarda takılmasaydım 40-40 1 senede öderdim...1 sene ödemesine bardakmı olur yavv

selam hanımlar..kasım kumbarası zor bende.dün 200 lirasını kapattım borcumun dün...75 tl yada mutfağıma kaymaz halımıdır nedir ondan aldım....200 daha borcum kaldı..bu hızla gidersem ay sonuna kadar bir 200 daha yaparım inşallah.borç tamamen biter..aralık itibariyle artık birikim yapmaya başlarım..dahada taksitmi aman aman...şimdi ben buralarda takılmasaydım 40-40 1 senede öderdim...1 sene ödemesine bardakmı olur yavv

Çok haklısın.

Eşim sayesinde bende taksit mantığından uzaklaştım. Kredi kartını dahi tek çekim ve minimum seviyede taksitlerde kullanırız.

Elini kolunu bağlıyor o taksitler. Aralıka az kaldı ben de dört gözle bekliyorum. : )

Çok haklısın.

Eşim sayesinde bende taksit mantığından uzaklaştım. Kredi kartını dahi tek çekim ve minimum seviyede taksitlerde kullanırız.

Elini kolunu bağlıyor o taksitler. Aralıka az kaldı ben de dört gözle bekliyorum. : )

bide ben eşimden saklı aldım,ilk kez bişey yaptım ondan gizli acayip huzursuz oldum.. dayanamadım söyledim zaten..gerçi ben söyledim ama çıkarır verir git kapa der diye söylediydim:)söylemedi:)....en kızdığı şey taksit..üstelikte gerçekten gereksiz bi taksit yani..

Back