• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese günaydın.

kumbaramı beslemek için ödemelerime limit koyuyorum. mesela elektrik faturası 60 diyorum kafamdan. eğer 55 gelirse 5 tl kumbaraya gidiyor. sanki 60 tl ödemişim gibi. öğrenim kredisi yatırıyorum her ay. 267 tl aylık ama ben 270 tl çekiyorum bankadan kalan 3 tlyi ya sonraki ay bakiyesinden düşüyüroum ya da 3 tlmi alıp kumbaraya atıyorum.

bu tür şeylerden de 20-30 biriktiriyorum. az gibi görünse de 1 aylık ekmek param bu benim. az görünmemeye başladı :KK76:

kızlar herkese günaydın.

kumbaramı beslemek için ödemelerime limit koyuyorum. mesela elektrik faturası 60 diyorum kafamdan. eğer 55 gelirse 5 tl kumbaraya gidiyor. sanki 60 tl ödemişim gibi. öğrenim kredisi yatırıyorum her ay. 267 tl aylık ama ben 270 tl çekiyorum bankadan kalan 3 tlyi ya sonraki ay bakiyesinden düşüyüroum ya da 3 tlmi alıp kumbaraya atıyorum.

bu tür şeylerden de 20-30 biriktiriyorum. az gibi görünse de 1 aylık ekmek param bu benim. az görünmemeye başladı :KK76:
Tabi yapabilirsin cok mantıklı ordan ordan bir bakmıştı. Ufak ufak birikmiş....

Kızlarrr nerdesiniz yahuuuu bu ay birikim yok mu? Ben de bugun düşündüm taşındım normalde her gün bir paket sigara alırım bugun almadım ama onun parasını kumbaracıgıma attım 8 tl.....

Tabi yapabilirsin cok mantıklı ordan ordan bir bakmıştı. Ufak ufak birikmiş....

aynen işe yarıyor en azından :) ufak görünse de aslında iyi birikiyor.

Kızlarrr nerdesiniz yahuuuu bu ay birikim yok mu? Ben de bugun düşündüm taşındım normalde her gün bir paket sigara alırım bugun almadım ama onun parasını kumbaracıgıma attım 8 tl.....

sigaraya giden paraya üzülüyorum o_O cebini geçtim sağlığına yazık :mad:

ama cebini de düşünürsek 30x8=240tl. bu 240 tl ile neler neler yaparsın öyle düşün :KK19:

kumbarama 100 tl koydum :) ay sonuna kadar bozukları atıp üzerine eklicem :)

ya insan gaza geliyor burda bu topiği açan sağolsun:KK200:
ben yıllardır biriktiririm ama genelde kumbaramı açar ekmek parası dolmuş parası çocuklara harçlık tırtıklar dururdum.
ama bu sefer parasızlıktan öldük açmadım:KK48::KK48:
eee şimdi karlıyım:KK76::KK76:
şimdi sabırsızlıkla öbür ayı bekliyorum:KK51::KK51:

Şehir dışından ailem geldi. Bozuk para kumbaram salonda duruyor, bir baktım babam gelip geçerken bozukluk atıyor içine. Bu aya ekstra masraflarla girmiş olsak da bir yandan kar ediyoruz yine de. :KK45:

Back