HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nerdeyse bi haftadır para harcamıyorum. Kumbaraya da hiç bir şey atamadım.

1 lirayı 50 kuruşları bütünleştiriyorum ama ne bileyim 10 ve 25 kuruşu önlerine koymaya utanırım. Gerçi yapacak başka birşey yok.
10 ve 25 kuruşları çokca birikmeden de butunletebilirsin. Ben bazen öyle yapıyorum arada 1 2 lira çıkartıyorum anneme veriyorum ondan alıyorum butun. 5 10 lira çıkarıyorum bimde filan butunletiyorum. Fazla oluşmadan onları eritmeye bakıyorum yani :)

Aslında iyi fikir. Benim şimdi 15 lira olmuş. Bir sürü para ediyor bu da. Nasıl götüreceğim bilmiyorum. Ya da ben onları küçük bi cğzdanım var ona koysam. Simit ekmek falan aldığımda kendim harcasam da olur. Öyle bi demeyeyim. Bundan sonra da fazla bekletmeden bütünlettirdim en iyisi.

Merhaba arkadaşlar..bendede 50 lira kadar 1 lik var. Ben günlük alışverişimi onunla yapmayı düşünüyorum. Alışveriş paramıda kumbaraya atarım. pazarda harcamak daha kolay aslında ama pazar uzak bana. Marketteki kızlar rahatsız oluyolar,bellide ediyolar bunu bütünlermisiniz deyince

Ben oğluma hergün 2.5 lira harçlık veriyorum. Aylık 50 lira. Kumbaradaki para 50 lira olunca onu başka kutuya koyuyorum. Hergün oradan harçlığını alıyor. Ben de büyün 50 lirayı başka yere ayırıyorum. Bozuk parayı hem bütünlemiş oluyorum hem de oğlumun parası hazır oluyor. Öbür türlü bazen bozuk para olmuyor evde. Harçlık krizi yaşanıyor.

ben de kagit paralari aslinda ayiriyordum ama elimin altinda olursa bi sekilde harcandigini farkettim,gecen ay kumbaraya attim rahatladim...büyük kagit paralari atmiyorum nasilsa bozdurmasi zor oluyo diye...

selam kızceleeerrr :)

arkadaşlar biz ne zman topladığımız paraları altına cevirecektik ?? aklım karıştı ya altın da cok yükseldi siz ne yapmayı düşünüyosunuz ?? secimden sonra dolar ve euro düşecek altın da belli olmaz deniyor. ne yapmak lazım ? çok kafam karıştı. kafamda deli sorular :):):):)

Ben 5 lira attım bugün. Ayın sonunda yani yarın parayı sayıp bildirim yapmamız gerek.

Dün 3 tl 60 kr attım kumbarama aaaa bugun para sayma günü dimi ben hemen sayıp yazıyım gerçi benim tam bir aylık degil ama olsun bakalım damlaya damlaya ne kadar birikmiş.....

Ben bir ceyrek parası ya da bir gram parası olunca altına çevireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…