HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah yardımcınız olsun..borç zormuş valla..benim aylık 40 liralık taksitim var,taksitlendiğim günden beri istisnasız her gece yarın gidip kapatsammı diye düşünüyorum. bide 4 bin olsa kesin tırlatırım ben heralde..

Allah kolaylık versin canım bir yerlerden kısarak başlayabilirsin akmasa da damlar misali
Dışarda yemek yiyorsanız onları azaltmak
Uygun marketleri bulup alışveriş yapmak
Gereksiz seylere fazla para germeyi kesmek
Elektrik faturasını azaltmak
Hiç bir şeyi ısraf etmemek değerlendirmek
Gibi çoğaltabilirsib bunları

Ben elektrik de ütümü hafta bir acıyorum mesela Kazanlı ütü oldugu için gec ısınıyor oYüzden sık sık açmıyorum

Nerde ne uygun onları araştırıyorum...

Teşekkür ederim herhalde önce kredi kartına para yatırıp elime daha az para alıp kart kullanmamakla kapatabilirim ancak. Başka türlü olmayacak gibi...

Teşekkür ederim herhalde önce kredi kartına para yatırıp elime daha az para alıp kart kullanmamakla kapatabilirim ancak. Başka türlü olmayacak gibi...
Koalina Ben kartlarımdan kurtulalı nerdeyse 910 ay falan oldu kart kullanmıyorum. Benim evde biraz birikmişim vardı 3500 kadar ilk o birikmişle 1. kartı kapattım sonra diğer kartı hiç kullanmadım ve onuda hemen ilk maaşta kapattım elimde mutfak alışverişi yapacak para kalmadı 50 tl mi ne vardı oda 15 gün idare edecek diye şartladım kendimi o ayı güç bela atlattım çok şükür sonra param oldukça aldım zaten 12 saat işteyiz çok da sıkıntı olmadı bizim için kartına para yatır ve kullan ma kararlı ol gerçekten paran daha bereketli oluyor

ben bgun atamadım hiç evden çıkmadım ama ctesi ders verdiğim bi talebem kalan bakiyeyi vericek ordan otuz veya 40 atıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…