Darısı bana ekim gelmeden kumbarasina parası gelmişEkim ayi kumbarama 12 tl attim
Kızlar selam, link vermişsiniz bir bakayım dedim:)
Benim ciddi bir kredi kartı borcum var. Onu kapatırsam öyle rahatlayacağım ki...Ancak bir türlü kapatamıyorum ve birikim de yapamıyorum.4-5 ay içinde 4 bin civarı borç nasıl ödenir ya
En düşük benimki çıkmış. Oldu öğrenci halimle bunu biriktirebildiğime şükür :)
En düşük benimki çıkmış. Oldu öğrenci halimle bunu biriktirebildiğime şükür :)
kızlaaarrr ben geç başlamıştım hatırlarsanız, önceki biriktirdiklerimle beraber kumbaramdan 52 tl cıktı üç lira da bgun ekledim yarım gramck altın aldım bendeeee :):):):):):):)
Kızlar selam, link vermişsiniz bir bakayım dedim:)
Benim ciddi bir kredi kartı borcum var. Onu kapatırsam öyle rahatlayacağım ki...Ancak bir türlü kapatamıyorum ve birikim de yapamıyorum.4-5 ay içinde 4 bin civarı borç nasıl ödenir ya
Teşekkür ederim herhalde önce kredi kartına para yatırıp elime daha az para alıp kart kullanmamakla kapatabilirim ancak. Başka türlü olmayacak gibi...Allah kolaylık versin canım bir yerlerden kısarak başlayabilirsin akmasa da damlar misali
Dışarda yemek yiyorsanız onları azaltmak
Uygun marketleri bulup alışveriş yapmak
Gereksiz seylere fazla para germeyi kesmek
Elektrik faturasını azaltmak
Hiç bir şeyi ısraf etmemek değerlendirmek
Gibi çoğaltabilirsib bunları
Ben elektrik de ütümü hafta bir acıyorum mesela Kazanlı ütü oldugu için gec ısınıyor oYüzden sık sık açmıyorum
Nerde ne uygun onları araştırıyorum...
Teşekkür ederim herhalde önce kredi kartına para yatırıp elime daha az para alıp kart kullanmamakla kapatabilirim ancak. Başka türlü olmayacak gibi...
Yarım gram varmıydı bende ondan yapıyım bari en azından harcanmaz kolay kolay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?