Ben 7 yıl önce satmak zorunda kaldm kendim bırıktırıp yapmaya çalısıyorum arkamzda destekçi olan olsaydı eşım satmazdı çok üzülmüstü satnca hala öyle ben birıkım yapıyorum ellemıyo onlar bızım yatırırımz diyo:)Aynennnnnnnnn benimde bilezik cok sevetim dugunumdeki altinlarima da kaynana cadisi el koyunca icimde kaldi
İnsallah yerine koyarsin bileziklerini bakalim bende yapmaya caliscamBen 7 yıl önce satmak zorunda kaldm kendim bırıktırıp yapmaya çalısıyorum arkamzda destekçi olan olsaydı eşım satmazdı çok üzülmüstü satnca hala öyle ben birıkım yapıyorum ellemıyo onlar bızım yatırırımz diyo:)
papatyacigim ben yurtdisinda yasiyorum,burda bozuk paralar icin otomatik makineler var,bankaya gidiyosun,bozukluklari saydiriyosun,kartina transfer ediyo...umarim türkiyede de olur yakin zamanda bu makineden...gercekten cok ise yariyo...gecen sefer 130 euro kadar birikmisti...myangelgabriel hoşgeldğn.
Dün kumbaradaki 10 ve 25 kuruşları saydım. 15 lira etti. Bu parayı ne etsem de bütünletsem sizce. Markete götürsem adamlar bana küfretmez mi
Evet ya bu uygulamayı Amerika'da yaşayan bi arkadaşım da anlatmıştı. Keşke buralarda da olsa. Ama nerde....papatyacigim ben yurtdisinda yasiyorum,burda bozuk paralar icin otomatik makineler var,bankaya gidiyosun,bozukluklari saydiriyosun,kartina transfer ediyo...umarim türkiyede de olur yakin zamanda bu makineden...gercekten cok ise yariyo...gecen sefer 130 euro kadar birikmisti...
a101de bimde filan bütünletebilirsin onların bozuk paraya ihtiyacı oluyor.myangelgabriel hoşgeldğn.
Dün kumbaradaki 10 ve 25 kuruşları saydım. 15 lira etti. Bu parayı ne etsem de bütünletsem sizce. Markete götürsem adamlar bana küfretmez mi
1 lirayı 50 kuruşları bütünleştiriyorum ama ne bileyim 10 ve 25 kuruşu önlerine koymaya utanırım. Gerçi yapacak başka birşey yok.a101de bimde filan bütünletebilirsin onların bozuk paraya ihtiyacı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?