HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynennnnnnnnn benimde bilezik cok sevetim dugunumdeki altinlarima da kaynana cadisi el koyunca icimde kaldi
Ben 7 yıl önce satmak zorunda kaldm kendim bırıktırıp yapmaya çalısıyorum arkamzda destekçi olan olsaydı eşım satmazdı çok üzülmüstü satnca hala öyle ben birıkım yapıyorum ellemıyo onlar bızım yatırırımz diyo:)

İnsallah yerine koyarsin bileziklerini bakalim bende yapmaya caliscam

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz :)
yaklaşık 8 aydır çalışmıyorum eşimin getirdiğiyle geçiniyoruz çok şükür. ben de kendimce azıcık da olsa kenara atmak istiyorum bunun için uğraşıyorum. ileride bebek olursa eşime yardımcı olmak ıstiyorum. beni de kabul ederseniz birbirimize destek oluruz daha saglam ilerleriz inşallah :)) hepimize bereketli helal birikimler nasip olsun .

Sevgiler hepinize.:)

myangelgabriel hoşgeldğn.
Dün kumbaradaki 10 ve 25 kuruşları saydım. 15 lira etti. Bu parayı ne etsem de bütünletsem sizce. Markete götürsem adamlar bana küfretmez mi

myangelgabriel hoşgeldğn.
Dün kumbaradaki 10 ve 25 kuruşları saydım. 15 lira etti. Bu parayı ne etsem de bütünletsem sizce. Markete götürsem adamlar bana küfretmez mi
papatyacigim ben yurtdisinda yasiyorum,burda bozuk paralar icin otomatik makineler var,bankaya gidiyosun,bozukluklari saydiriyosun,kartina transfer ediyo...umarim türkiyede de olur yakin zamanda bu makineden...gercekten cok ise yariyo...gecen sefer 130 euro kadar birikmisti...

Evet ya bu uygulamayı Amerika'da yaşayan bi arkadaşım da anlatmıştı. Keşke buralarda da olsa. Ama nerde....
Ben 1 lira ve 50 kuruşları markette bütünletiyorum. Ama bu 10 kuruş ve 25 kuruşları ne yapsam bilemedim.
Bu arada nerede yaşıyorsun.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) Geçen ay kendime ayakkabı kutusundan kumbara yaptım. Eşim de ben de elimize geçen bozuklukları oraya atıyoruz. Hatta ben bazen sırf kumbara da para biriksin diye para bozduruyorum :) Gelecek sene haziran sonuna kadar hedefim 3.000 tl. Az önce dayanamadım açıp saydım 1 ayda 233 tl birikmiş. Artık sadece bozukluk değil oğluma verilen harçlıkları market alışverişi sonrası elimde kalan parayı vs. kumbaraya atıyım diyorum. yoksa 3000 lira zor denkleşecek. Ama çok fena hırs yaptım keyfi harcamaları kıstım. Abur cuburu çok sevmeme rağmen hiç almıyorum. Bu yönden de iyi oldu:)

hosgeldinnn...bugün de benden bi beslik.insallah yakinda doldurabilirim kizlar,zira icindekileri cok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…