- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
merhabalar en son aranıza katılabilir miyim diye sormuştum ondan sonra kk ya hiç giremedim çok fazla hastayım da ama bugün 2.25 kuruş attım kumbaraya inşallah devamı gelecek
çokkk teşekkür ederim ben çok fazla harcayan tiplerdenim ve bu halimden sıkıldım artık o yüzden birazda biriktirmek istiyorum birikim yapmayı öğrenmeliyim artıkGeçmiş olsun canım. Birikimde hiç bir şey yapmasak bile ben arkadaşlarıma bu iyi günlerin kotu günleri de var diyorum ve birikim yapmalarına isterim. :)
Ben de tuhaf bi şekilde alışveriş yaparken para üstü olarak bozuk para verdikleri zaman mutlu oluyorum.bugün 5 tl attım önceden attığım paraları alır harcardım direk o bozukluklar o kumbaraya hiç girmezdi ama neden se şimdi 5 kuruş 10 kuruş dinlemeden atasım geliyor :)
Ben de tuhaf bi şekilde alışveriş yaparken para üstü olarak bozuk para verdikleri zaman mutlu oluyorum.
Bence de yap insan sıkışmayınca birikim yapamiyor iyi dusunmussun kredi kartim olsa bende oyle yapardimMerhaba bacılarbende aranıza yeni katıldım ben para biriktirip hemen çarçur edenlerden im bunu engellemek için elimde para tutmuyorum hemen kuyumcuya kosuyorum çeyrek alıyorum 10 çeyrek yaptım şimdiye kadar .yeni fikrim de kredi kartim VR bunla her ay 2 çeyrek alıp 4 taksitle odesem diye düşündüm..kendimi borclandirip birikim yapsam yani çünkü fazlasıyla eli açık biriyim sizce nasıl olurki..en son hedefim ise ceyrekleri bozdrup bilezik yapıcam
Sızce altının fiyatı düşermı?Bende oyle bilezik dusunuyorum altin fiyati dusunce alcam yoksa ceyrek falan olunca bozdurup harciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?