HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar en son aranıza katılabilir miyim diye sormuştum ondan sonra kk ya hiç giremedim çok fazla hastayım da ama bugün 2.25 kuruş attım kumbaraya inşallah devamı gelecek

Geçmiş olsun canım. Birikimde hiç bir şey yapmasak bile ben arkadaşlarıma bu iyi günlerin kotu günleri de var diyorum ve birikim yapmalarına isterim. :)

Geçmiş olsun canım. Birikimde hiç bir şey yapmasak bile ben arkadaşlarıma bu iyi günlerin kotu günleri de var diyorum ve birikim yapmalarına isterim. :)
çokkk teşekkür ederim ben çok fazla harcayan tiplerdenim ve bu halimden sıkıldım artık o yüzden birazda biriktirmek istiyorum birikim yapmayı öğrenmeliyim artık

Bugün evde olduğum için para harcamadım. Kumbaraya birşey de atmadım. Areser ben de balkonuma dolap yaptıracağım. Belki ona harcarım.

bugün 5 tl attım önceden attığım paraları alır harcardım direk o bozukluklar o kumbaraya hiç girmezdi ama neden se şimdi 5 kuruş 10 kuruş dinlemeden atasım geliyor :)

bugün 5 tl attım önceden attığım paraları alır harcardım direk o bozukluklar o kumbaraya hiç girmezdi ama neden se şimdi 5 kuruş 10 kuruş dinlemeden atasım geliyor :)
Ben de tuhaf bi şekilde alışveriş yaparken para üstü olarak bozuk para verdikleri zaman mutlu oluyorum.

Merhaba bacılar bende aranıza yeni katıldım ben para biriktirip hemen çarçur edenlerden im bunu engellemek için elimde para tutmuyorum hemen kuyumcuya kosuyorum çeyrek alıyorum 10 çeyrek yaptım şimdiye kadar .yeni fikrim de kredi kartim VR bunla her ay 2 çeyrek alıp 4 taksitle odesem diye düşündüm..kendimi borclandirip birikim yapsam yani çünkü fazlasıyla eli açık biriyim sizce nasıl olurki..en son hedefim ise ceyrekleri bozdrup bilezik yapıcam

Bence de yap insan sıkışmayınca birikim yapamiyor iyi dusunmussun kredi kartim olsa bende oyle yapardim

benıde kenarda bıraz param var altın bilezık yapmak ıstiyorum ama zarar edermym acaba

Bende oyle bilezik dusunuyorum altin fiyati dusunce alcam yoksa ceyrek falan olunca bozdurup harciyoruz

Hic bilmiyorum canim umarim duser yoksa ceyrek falan alinca biraz sıkışınca esim bozduralim diyo ama bileziklerime dokunamiyor insallah duser canim

insallah düşer ya bilezıkte merağam var ya takmak ıstıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…