- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
selam kızlar. azminiz daim olsun. tesadüf rasladım konuya, aklıma 3 sene önce sigara bırakma hikayem geldi anlatayım dedim
kızım sürekli baskı yapmaya başlamıştı eşim annem herkes. bende bir anda karar aldım sigarayı bırakıp hergun o parayı kumbaraya atacaktım. başladım kumbaraya sigara parası atmaya. ay sonu geldi bi açtım 150tl birikmişgözlerime inanamadım. way be dedim ben bu parayala kaç zamandır kızım için açtıramadığım birikim poliçesi yaptırayım dedim bari işe yarasın. aradan 3 sene geçti ve tekrar başladım tabi ama bu kumbara meselesi banada çok yaramıştı biriktirdikçe azmimde artmıştı anlatmak istedim. sevgiyle kalın
merhaba kızlaar.. uzun bir süre kumbişe para atamadımtekrardan başlamaya karar verdim. akşam kavanozumu sıkı sıkı bantlayıp, başlıyacağım birikime :)
canım ben daha önce yaptığım kumbaraları açıp, üzerine para da ekleyip bankaya atmıştım :)ooo çok iyi o zaman :) bu konuya tesadüfen rastladıysan bence bu bi işaret olabilir. neden tekrar bırakmayasın ki?? tabi benmki sadece öneri
kumbara dolunca mı sayım yapıyorsun canım
ooo çok iyi o zaman :) bu konuya tesadüfen rastladıysan bence bu bi işaret olabilir. neden tekrar bırakmayasın ki?? tabi benmki sadece öneri
kumbara dolunca mı sayım yapıyorsun canım
canım ben daha önce yaptığım kumbaraları açıp, üzerine para da ekleyip bankaya atmıştım :)
birde kumbişi şu çikolata şişelerinden yapmıştım. açıldığı için öncekiler sıkı sıkı bantlayıp baya bir açmak istemiyorum. hatta akşam fotosunu çekeyim bari gör benim kumbişi :)
hem kumbiş dolunca sayacağım bu sefer artık ne vakite dolarsa
evet aslında fazla koyverdim. bu konuya kendimi hazırlayayım belki vesile olur. çok sağolasın
Ocak Ay'ından beri 605 tl biriktirmişim kumbarada. Bu parayı kuaför psikolog pantolon pijama iç çamaşırı gibi ihtiyaçlara harcadım.
Bu aydan itibaren kenara koyacağım artık.
merhabalar kizlar,benimde bi kumbaram var,epeydir de biriktiriyorum ama dolmasina daha epey var daha...ben de birikimlerimi paylasmak istedim,belki beraber olunca daha güzel biriktirebilirim insallah
Bugün 15 tl attım.
muhendisiniz öğrenim kredisini alırken çok iyi de geri ödemesi zor geliyor insana. Inşallah bir an önce biter.
Ben bundan sonra hatcamıcam kumbaradakileri.
tesekkürler canim,sen de yenisin burda,sen de hos geldinaramıza hoşgeldiniz , birikiminiz bereketli olsun
gerçekten alırken havadan gelmiş gibiydi o para. mecburiyetten almıştım zatenartık paşa paşa ödicem napalım. benim de borcum bu. ben de kumbarada 20 de olsn 50 de olsun kredi için biriktirirm. üstünü tamamlar öyle yatırırm bankaya :)
tesekkürler canim,sen de yenisin burda,sen de hos geldin
Allah kavustursun canim,nerdesin yurtdisindan misin,bilirim gurbetin ne oldugunu,zor.neyse az kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?