HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar. azminiz daim olsun. tesadüf rasladım konuya, aklıma 3 sene önce sigara bırakma hikayem geldi anlatayım dedim
kızım sürekli baskı yapmaya başlamıştı eşim annem herkes. bende bir anda karar aldım sigarayı bırakıp hergun o parayı kumbaraya atacaktım. başladım kumbaraya sigara parası atmaya. ay sonu geldi bi açtım 150tl birikmiş gözlerime inanamadım. way be dedim ben bu parayala kaç zamandır kızım için açtıramadığım birikim poliçesi yaptırayım dedim bari işe yarasın. aradan 3 sene geçti ve tekrar başladım tabi ama bu kumbara meselesi banada çok yaramıştı biriktirdikçe azmimde artmıştı anlatmak istedim. sevgiyle kalın

ooo çok iyi o zaman :) bu konuya tesadüfen rastladıysan bence bu bi işaret olabilir. neden tekrar bırakmayasın ki?? tabi benmki sadece öneri

merhaba kızlaar.. uzun bir süre kumbişe para atamadım tekrardan başlamaya karar verdim. akşam kavanozumu sıkı sıkı bantlayıp, başlıyacağım birikime :)

kumbara dolunca mı sayım yapıyorsun canım

ooo çok iyi o zaman :) bu konuya tesadüfen rastladıysan bence bu bi işaret olabilir. neden tekrar bırakmayasın ki?? tabi benmki sadece öneri

canım ben daha önce yaptığım kumbaraları açıp, üzerine para da ekleyip bankaya atmıştım :)
birde kumbişi şu çikolata şişelerinden yapmıştım. açıldığı için öncekiler sıkı sıkı bantlayıp baya bir açmak istemiyorum. hatta akşam fotosunu çekeyim bari gör benim kumbişi :)
hem kumbiş dolunca sayacağım bu sefer artık ne vakite dolarsa

evet aslında fazla koyverdim. bu konuya kendimi hazırlayayım belki vesile olur. çok sağolasın

Ocak Ay'ından beri 605 tl biriktirmişim kumbarada. Bu parayı kuaför psikolog pantolon pijama iç çamaşırı gibi ihtiyaçlara harcadım.
Bu aydan itibaren kenara koyacağım artık.

bekiyoruz o zaman. benimki peynir kabı mesela hani şu tek kalıplık plaktikler varya ondan

evet aslında fazla koyverdim. bu konuya kendimi hazırlayayım belki vesile olur. çok sağolasın

bence bize katılsan güzel olur hem biz de senin tasarruf yöntemlerinden faydalanmış oluruz

Ocak Ay'ından beri 605 tl biriktirmişim kumbarada. Bu parayı kuaför psikolog pantolon pijama iç çamaşırı gibi ihtiyaçlara harcadım.
Bu aydan itibaren kenara koyacağım artık.

ben de hemen bakıcam ocak ayından beri ne kadar biriktirdiğime. benm her ay değişti harcadığım yer. ama diyorum ki keşke kenara atsaymışım. çünkü temmuzde öğrenim kredisi ödemem başlayacak. ayda 267 tl alırken ne güzeldi ödemesi zor geliyor.

merhabalar kizlar,benimde bi kumbaram var,epeydir de biriktiriyorum ama dolmasina daha epey var daha...ben de birikimlerimi paylasmak istedim,belki beraber olunca daha güzel biriktirebilirim insallah

Bugün 15 tl attım.
muhendisiniz öğrenim kredisini alırken çok iyi de geri ödemesi zor geliyor insana. Inşallah bir an önce biter.
Ben bundan sonra hatcamıcam kumbaradakileri.

merhabalar kizlar,benimde bi kumbaram var,epeydir de biriktiriyorum ama dolmasina daha epey var daha...ben de birikimlerimi paylasmak istedim,belki beraber olunca daha güzel biriktirebilirim insallah

aramıza hoşgeldiniz , birikiminiz bereketli olsun
Bugün 15 tl attım.
muhendisiniz öğrenim kredisini alırken çok iyi de geri ödemesi zor geliyor insana. Inşallah bir an önce biter.
Ben bundan sonra hatcamıcam kumbaradakileri.

gerçekten alırken havadan gelmiş gibiydi o para. mecburiyetten almıştım zaten artık paşa paşa ödicem napalım. benim de borcum bu. ben de kumbarada 20 de olsn 50 de olsun kredi için biriktirirm. üstünü tamamlar öyle yatırırm bankaya :)

tesekkürler canim,sen de yenisin burda,sen de hos geldin

bugün biraz ağlamaklıyım. kardeşlerimi çok özledm hepsi burnumda tütüyor valla neredeyse 9 ay oldu yüzlerini göremedm. allahım sabır versin. bayramda görücem inş

Allah kavustursun canim,nerdesin yurtdisindan misin,bilirim gurbetin ne oldugunu,zor.neyse az kalmis

teşekkür ederim canım inş çabuk geçer

ben işim nedeniyle farklı bi şehre taşınmak zorunda kaldım. onların okulu benim işim derken görüşemedik. ablam ve kardeşlerim burnumda tütüyor. özlem çok zor. annecimle babacım ara sıra geliyorlar çok şükür. onların da özlemi eklenseydi iyice üzerdi beni.

bu arada herkese günaydın. bu ay sıkışık bir ay. ödemelerim oldukça fazla. bayram da geliyor yeni bi şeyler alsam fena olmaz henüz maaşımı almadığım için kumbarama bir şey atamadım. ama ayın 1'inden beri hiç harcamadım. bugün ekmek ve su alıcam o kadar

kizlar bugün ev temizligi tam gaz devam,insallah cogu bitti azi kaldiben bu ay bulasik makinesi almak zorundayim,durduk yere bir de bu cikti.hayirlisi bakalim..

günaydın hanımlar, bugün yataktan çıkasım gelmedi. pazar gününü iple çekiyorum. dışarı bile çıkmayı düşünmüyorum çok yoğun ve yorucu bir haftaydı, en tatlı yanı bugün maaşımı alacak olmam o kadar. tabi hemen ödemelere gidecek kısmını tatlı taraftan saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…