• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar, bizim mayış yatmış. cüzdanda kalan son 20 tl yi kumbişe attım. hadi bismillah .)

günaydın kızlar, cumartesi iş yerimden bi arkadaşa 200 tl borç vermiştim bugün hemen verdi :-)

perşembe günü ilk defa internet üzerinden gram altın almıştım. bugün altın yükselince sattım. 2 tl karlıyım :D

hafta bana iyi başladı :-) umarım herkesin iyi başlar ve öyle devam eder.

Sizde durumlar nasıl ??

geçen hafta evdeydim atamadım birşey ama eşimden aldığım 50 tlyi hesabıma aktardım çaktırmadan,bugün de dolara çeviriverdim onu.

yemekten de 3,5 tl kadar arttı yanılmıyorsam, onu da kumbaraya attım. bu ay daha yeni siftah yaptım ya:KK70:
neyse bereketli olsun devamı gelsin inşallah:nazar:

dün 1,5 tl attım.
bugün de yemekten kaç artarsa onu atacağım artık:KK70:
bu hafta nöbetçiyim evden getiremedim yemeklerimi, zarardayım:KK53:

4.10 tl attım yemekten sonra. 20 tl kaldı cüzdanda bu hafta için. inşallah biraz daha atarım bu hafta.
ondan sonra önümüzdeki hafta tekrar atmaya başlarım herhalde;)

hayirli ramazanlar kizlar:110:bugün 4,15 attim ben de...arada atiyorum iki üc günde bir...kumbaram dolmadan acmak istemiyorum ama coook da merak ediyorum...bir iki liralik attim genelde...kücük paralar toplamda pek bisey olmuyo...sabirsizlaniyorum,dolsa da acsam artik

kızlarmrb :-) benm arkadaşlarm geldi gezdik dolaştık falan derken benm paracıklar epey gtti.

bugün patron herkese market alışveriş çeki dağıttı. 100tllik tek seferlik alışveriş çeki :) ben yalnız yaşadığım için ne 100 tllik tek seferde alabilirim ne de alsam bile taşıyabilirim. bu yüzden patron bana 100 tl nakit verdi :rolleyes: o direk kumbaramın hakkı :KK8:

selam kizlar,, kizimin okul gezisine gidememesi nedeniyle ögretmeni parayi yollamis geri...50 lik birikime gitti,ay sonu geldi,bekliyorum maasi dört gözle...hadi bakalim iyi birikimler...
:21:

Bu topik çok sessiz kalmış. Bu ay kumbaramdan 90 tl çıktı. Üstüne 10 daha koyup bütünlettireceğim.
Daha önceleri biriktirdiğim parayı kuaför kıyafet vs gibi özel ihtiyaçlarıma harcıyordum.
Şimdi mutfak be salon balkonuma dolap yaptırmak istiyorum. Onun için biriktireceğim.

kizlarrr iyi geceler...benim bu ayki birikimim 200 lira,kumbarayi acmadim daha,simdilik benden bu kadar...
:anneadayı:

selamm kizlarrrrr...kimsecikler yokkk muuu....kumbarami actim nihayet,135 lira olmus,cok mutluyum,haber vereyim dedim:110::KK49::KK66:

Bir ara ne güzel bu topiğe yazıyordum her gün attıklarımı kenara baya da biriktirmiştim 700 tl falan cocuklarımın yaz kursunu karşıladım, bide zekâtımızı verdim bu parayla şimdi de cocuklar evde olduğu için hiç bozuk para atamıyorum cocuklar okula başlasın yine yazacağım bu topiğe....

Bir ara ne güzel bu topiğe yazıyordum her gün attıklarımı kenara baya da biriktirmiştim 700 tl falan cocuklarımın yaz kursunu karşıladım, bide zekâtımızı verdim bu parayla şimdi de cocuklar evde olduğu için hiç bozuk para atamıyorum cocuklar okula başlasın yine yazacağım bu topiğe....
kumbaraya ataraktan mi biriktirdin canim,valla ben en fazla 135 biriktirdim...o para coktan yerini buldu ama birikim yapmak bi aliskanlik oldu bende...ben tekrardan basladim bakalim,bozukluklar icin yaptim bu kumbara isini,onun disinda da insallah birikime devam

kumbaraya ataraktan mi biriktirdin canim,valla ben en fazla 135 biriktirdim...o para coktan yerini buldu ama birikim yapmak bi aliskanlik oldu bende...ben tekrardan basladim bakalim,bozukluklar icin yaptim bu kumbara isini,onun disinda da insallah birikime devam

Evet canım kumbaraya atarak ama çokmkısa bir zamanda degil aylık olarak çıkan parayla her ay ya bir çeyrek çeyreğe yetmeSe gram Yaptım attım kenara öyle birike birike o kadar oldu Eylül de yine başlayacağım biriktirmeye...

anladim canimm,ben de bu sene iyi birikimler yaptim ama hep biseyler cikti,yedi yüz kadar mart ayinda vardi,kardesim evlendi,tekraradan biriktirdim,bes yüz kadar,tatilde yarisi gitti...canimiz sagolsun naapalim hep bi sebep cikiyo...simdi de üc yüz elli yaptim...önümüzdeki ay insallah tam gaz birikime devam...

merhaba ben de biriktiriyorum ama açılmayan kumbara benimki. Ne kadar biriktirdim bi fikrim yok, ilk yarım altın atarak başlamıştım sonra devamı pek gelmedi. şimdi yeniden başladım. gram altın veya 100 tl atayım bu ay diyorum..

Back