HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar,benim kumbaram da öyleydi,dolunca acmasi güzel oluyo...esim sasirmisti hatta,nasil bu kadar cokti diye...insan cocuk gibi seviniyo...ben cüzdanimda kalan tüm bozukluklari attim,tavsiye ederim...

merhabalar,benim kumbaram da öyleydi,dolunca acmasi güzel oluyo...esim sasirmisti hatta,nasil bu kadar cokti diye...insan cocuk gibi seviniyo...ben cüzdanimda kalan tüm bozukluklari attim,tavsiye ederim...
açmaya kıyamıyorum ki ama iyi ki açılmayan almışım yoksa çoktan harcamıştım. dün 20 tl daha attım

Ben bu aralar pek atamıyorum. Geçen Ay çıkan 100 lirayı bile bütünlettiremedim daha.

Merhaba arkadaslar ben de az az birikim yapmaya niyet ettim. Maastan elimizde pek birsey kalmiyor ama kalani da hemen harciyoruz. Birikim yapip dara dusunce kullanmak istiyorum. Birseye heves ettigimde almak gibi. Ya da bi luks harcama icin vs. Kenarda hic param olmadi simdiye kadar. Bundan sonra olmali. Anahtarli kumbara mi kullaniyorsunuz. Ben dayanamam acarim harcarim gibi geliyor.

Ilk tecrubem olacak. Oglum bile birikim yapti gecen sene ama ben hic yapmadim. Elime geceni sevdiklerime ve kendime harcadim. Bir de krediler... Desteginizi bekliyorum. 15 eylul itibari ile buradayim. Suan pek param yok.

Merhaba hanımlar ben 1 ay önce biriktirdiğim parayı harcadım. Şimdi bugün yeniden başlıyorum inşallah birde bu topik sessiz kalmış baya

iyi pazarlar hanimlar....benim tavsiyem acilmayan metal kumbaralar var,onlardan kullanin derim...ya da benim yaptigim gibi bi cam kavanozdan agzini bantlayip,disina da tekrardan renkli bi hediye paketiyle kaplayarak kendi kumbaranizi olusturmaniz...nacizane tavsiyemdir,geri dönüsüme katkim olsunbu arada zafer bayramimiz kutlu olsun

selam hatunlar...ben buranin eski elemaniyim..bebisim oldu toparlanma falan derken yine sifiri tukettim..tekrardan basliyorumm.ay sonu acixam..
kumbarami kavanozdan yapmistim..duruyo..kumbaraa vericegim parayida kendim yaptigim kumbarama atarim

selam hatunlar...ben buranin eski elemaniyim..bebisim oldu toparlanma falan derken yine sifiri tukettim..tekrardan basliyorumm.ay sonu acixam..
kumbarami kavanozdan yapmistim..duruyo..kumbaraa vericegim parayida kendim yaptigim kumbarama atarim
gözün aydin olsun,tebrikler...

Merhaba
Ilk kumbarami aldim.
Kapagini acar kullanirim diye acilmayan tenekelerden aldim.
Alir almaz elime gecen 100tlyi attim. Belki uzun zaman atamam dedim. Sonra bi 5 tl ve bozukluklari attim. Belki yaza kadar biriktirecegim. Bakalim ne kadar olacak.

Bol bereketli birikimler olsun canim

Merhaba hanımlar.
Topige katilmak şartları nelerdir?
Ben de aranıza katilmak istiyorum
Bir takım borclarimizi çok şükür bitirdik. 650 tl birikimle ilerde alacağımız evimizin temelini attık
Benim ise baslamama henüz 1 senem var. O yüzden şimdilik eşimin maasiyla birikim yapabilecegiz. Eğer böyle bir Topige katil8rsam benim 8cin bir otokontrol olur.
Beni de alır misiniz

hosgeldin canim aramiza,bu topigi kuran ksi degilim ama bence sessiz kalmasin,kimse katilmazsa kapanir gider degil mi sonucta...birbirimize biraz gaz verelim,sonucta motivasyon önemli

Uzun zamandır kumbarama para atmıyordum. Bugün kumbaradakileri saydım. 100 tl şini yarın bütünlettireceğim. Bi ihtiyacım için kullanacağım. Bundan sonrakileri ise bu şekilde kullanmayıp sürekli biriktireceğim inşallah

kizlar bugün hesapta olmayan harcamalarim cikti,kenarda biriktirdigim paralarimdan kullanmak durumunda kaldim.bir yandan da kenarda param olmasaydi,ne yapardim diye de düsündüm...insanin tasarruf yapmasi ne kadar önemli,bi kez daha anladim...allah kimselere muhtac etmesin,parasiz bu dünya dönmüyo maalesef

Rastgele mi atıyorsunuz kumbaraya ??

Rastgele mi atıyorsunuz kumbaraya ??
Ben aksam eve geldiğimde cğzdanımdaki tüm bozuklukları ve varsa kağıt 5 liraları atıyorum.
Her ayın sonuna da sayıp buraya bildirim yapıyoruz.
Ama yaz döneminde aksadı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…