HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben atmadım :) atamıyorum da. kredi kartımdan tek geçtiğim şeyler vardı. hepsini bu ay ödedim. o yüzden biraz sıkıştım. ayırdığım param var cüzdanımda bittikçe oradan alıyorum. artanı ay sonu kumbaraya atıcam :)

Selammm kızlar geçenlerde 10 tl bügünde 2 tl attım her atamıyorum artık yaaaa 10 Kr da olsa her gün atardım birşeyler unutuyorum artık 5 Kr da olsa her gun birşeyler atacağım

Hadi bakalım. Gerçi ben bu kuruşlarla profesyonel fotoğraf makinesini zor alırım ama :/

olsun olsun. nasıl olsa birikir :) akmaz ama damlar derler.

bu arada kızlar instagram kullananlar varsa aranızda ben bazen #kumbara etiketini arıyorum ve bu beni teşvik ediyor siz de bi bakın derim. benm yoğurt kabım pek iç açıcı değil

ben atmadım ama çok harcamıyorum. peynirimi sebzemi ekmeğimi falan alıyorum. az az. israf etmeden o kadar :) haftaya kalan parayı kumbaraya atıcam inş :) tabi kalırsa

ben elimden geldiğince atmaya özen gösteriyorum. bu ay psikolog paramı vereceğimö kumbaradan.
ona da ihtiyacım kalmadı aslında ama bi kere daha gideyim bakayım.

cüzdanımın gizli köşesinden 50 tl çıktı onu kumbaraya attım bi de bozukluklar var. kalanı da attım mı bu ay tamamdır. haftaya olsa da maaş alsak artık

az önce 4,5 tl daha attım. sonra bir baktım cüzdanda eşimden aldığım bir 100lük var, onu da attım, sonra yanımda bulunsun diye kumbaradan 10 tl aldım, 1ine kadar ihtiyacım olursa 5-10 tl daha tırtıklarım.
soru: bebetas şimdi kumbaraya kaç tl atmış oldu

ah ahahahah kağıt kalem olmadan çözülmez o problm

kızlar ben kumbaramı dün açtım, 120 tl aldım, 85 tl de hesapta kalmıştı, hepsine dolar aldım. kumbarada birazcık daha bozuk kaldı ama onları ayın 1ine kadar idare edeceğim, cüzdana dönecekler yani

kızlar günaydın, tatil günümüz mis gibi geçsin hatta çok yavaş geçsin ki tadını çıkaralım :)
temmuz ayında öğrenim kredisi ödemem başlayacak. bugünümü bütçe planlaması ve birikimimin ne yönde seyredeceğini çıkarmayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…