• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar, kumbaraya baya para attım bugün, yani 5tlden fazladır baya dediğim de:) bozukları ertittim işte.. hoş nakitim de kalmadı ama:/

bahar616 bahar616 valla ben de rahatım. tabi gelen giden olmazsa :(

benim kumbaraya şubata kadar para gitmez artık. fazla fazla atıp kendimi sıkıştırdım. diyetteyim diye çikolata almıyorum. canım çikolata isteyince bi portakal yiyorum :D

merhaba kızlar, ben bu ara hiç para atamıyorum.. hatta dışarıdan borç almaya başladık ki ben hiç sevmiyorum borçlanmayı :( 1000 tl bir arkadaşından kp verdi eşim. 200 euroda başka bir arkadaşından aldı.. bazı şeyler zoruma gidiyor ama yutuyorum hepsini :(

merhaba kızlar, ben bu ara hiç para atamıyorum.. hatta dışarıdan borç almaya başladık ki ben hiç sevmiyorum borçlanmayı :KK43: 1000 tl bir arkadaşından kp verdi eşim. 200 euroda başka bir arkadaşından aldı.. bazı şeyler zoruma gidiyor ama yutuyorum hepsini :KK43:
neden aldı ki zor durumda mısınız
olur bazen öyle çok takma zoruna gidicek bişi yokki
borç yiyen kesesinden yer diye bi söz var
bizimde elden borçlerimiz var ama takmıyorum elbet ödeyecez daha yeni aldık zaten
inş en kısa sürede ödemeyi nasip eder allah herkese

kayınpederime verdi eşim 1000 tl başkasından borç alarak , diğer parayıda kredi kartının asgarisini ödeyebilmek için aldı.
ek hesaptan da eksideyiz. birikimimiz vardı çeyrekleri bozdurup düşük kredimizi kapatıp gerisini bankaya atmıştık. kv vefatında 6 binlara kayınpederime vermiştik masraflar için ki kv için helal hoş olsun..
sonrasında biz ev borcuna girdik o vakit kp bunlar hiç para biriktirmemişler mi demişti çok zoruma gitmişti. eşim 25 bin kredi çekip düğün masraflarını ev eşyalarını almıştı mobilyalar, beyaz eşyalarınıda düşük krediyle ödüyorduk. ve kiradaydık
o vakit kimseden yardım almıyordum edilmiyordu da babam sağolsun her gittiğimde harçlıksız göndermezdi beni.
evime gelir buzdolabımı doldurur..
ben , borç almayı bilmem hiç. ablamdan dahi isteyemem..
mesela biz şehirdışına gidecektik 1000 tl vardı kenarda maaşlar yatmamış..
eşimin ablası eşime borcum var 300 tl demiş eşimde kartı vermişti. ablada borcunu ödeyip kendisine 350 tl ye güneş gözlüğü almıştı.. kartı bize 200 tl ile geri vermişti. ardından kp eşime parasının olmadığını söylemiş geri kalan parayı da o na vermişti.. biz şehir dışına çıktığımızda cebimizde doğru düzgün para yoktu ve harçlığınız var mı diye sormamışlardı bile.
yine benim babam cebime para koydu da göndermişti bizi..

kayınpederime verdi eşim 1000 tl başkasından borç alarak , diğer parayıda kredi kartının asgarisini ödeyebilmek için aldı.
ek hesaptan da eksideyiz. birikimimiz vardı çeyrekleri bozdurup düşük kredimizi kapatıp gerisini bankaya atmıştık. kv vefatında 6 binlara kayınpederime vermiştik masraflar için ki kv için helal hoş olsun..
sonrasında biz ev borcuna girdik o vakit kp bunlar hiç para biriktirmemişler mi demişti çok zoruma gitmişti. eşim 25 bin kredi çekip düğün masraflarını ev eşyalarını almıştı mobilyalar, beyaz eşyalarınıda düşük krediyle ödüyorduk. ve kiradaydık
o vakit kimseden yardım almıyordum edilmiyordu da babam sağolsun her gittiğimde harçlıksız göndermezdi beni.
evime gelir buzdolabımı doldurur..
ben , borç almayı bilmem hiç. ablamdan dahi isteyemem..
mesela biz şehirdışına gidecektik 1000 tl vardı kenarda maaşlar yatmamış..
eşimin ablası eşime borcum var 300 tl demiş eşimde kartı vermişti. ablada borcunu ödeyip kendisine 350 tl ye güneş gözlüğü almıştı.. kartı bize 200 tl ile geri vermişti. ardından kp eşime parasının olmadığını söylemiş geri kalan parayı da o na vermişti.. biz şehir dışına çıktığımızda cebimizde doğru düzgün para yoktu ve harçlığınız var mı diye sormamışlardı bile.
yine benim babam cebime para koydu da göndermişti bizi..
allah yardımcınız olsun düşüncesiz insanlarla uğraşmak hele hele de beraber olmak zorunda kalmak çok zor

askiminaskiyim askiminaskiyim allah yardımcınız olsun canım. insanlarla uğraşmak çok zor. para işlerinde özellikle. rabbim size ödeme rhatlığı verir inşallah.

dün duştan sonra hızımı alamayıp çıkmadan duşun içini yıkadım. tuvalete çamaşır suyu döktüm. bulaşık vardı bi de oraya çamaşır suyu döktüm. yine hızımı alamadım evi süpürdüm sildim. akşamın 8 sinde evde iş yapıyordum. kendime ben bile şok oldum. bugün tertemiz evime gidicem. tüm akşam kitap okumayı düşünüyorum. diyetteyim akşam yemeği menüm meyve salatası. hem hastayım da meyveler bol bol vitamin verir :D

Iyi akşamlar kızlar. Çok ozledim sizi. cok yogunum yazamadım. Bizde bu ay bizde çok zor duruma girdik. 4.000 tl ödedim zor kapandı bu ay ki borc. 23.000 borç kaldi dugunden arti kira ve alacagim evin parasini oduyorum. Kimse ne halde oldugumuzu sormadi. Bu hayatta tekiz. askiminaskiyim askiminaskiyim . Gunlerdir kahroluyorum kötü gunde kimseyi bulamazsin...

Back