- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
merhaba kızlar
ne zmandır kumbaraya bişiler atamıyorum
geçen hafta kızımı aldım kucağıma çok şükür
ah babalarKızlar çok uzun süredir size yazamadığım için özür dilerim ama staj okul unuttum burayıiyi haberlerim var. 400 liram oldu Bu arada :) her ay 100 tl attım. Dişlerimi bu 15 tatilde yaptırıyorum :) inşallah tabi kısmet :) doktoru araştırıcaz biraz. Paramın üstüne babam ekleyeceğini söyledi sen biriktirme artık yeter dedi ee ben de kabul ettim Dişlerimi yatırınca size fotoğrafını koyucam :) Hepinize iyi birikimler
Bu arada kumbaralar ayin 30 da acilcak.opuldunuz.
Selam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...
bn yine erken davrandım bunu okumadan yazdım
ev kaç metrekare arasercim, ayrıca müstakil bina mı?
özellikle doğal gaz sanki fazla mı olmuş?
gerçi havalar da çok soğuk ama
dubleks evlerin ısınması daha mı zor oluyor ki?
bence de yalıtımda sıkıntı var180 m2 canım Dubleks olması yüzünden biraz fazlaca yakıyoruz heryer yanıyor alt katı yaksak üste gidiyo sıcaklık ısınamıyoruz bizde her yeri aynı ayarda yakıyoz öyle aman amanda ısınamıyoruz...dış cephe yalıtımı eski yeniden yapılması lazım cuma gunu toplantı var konuşulacak belki o zaman fark görürüz....
maşallah kuzucuğaSelam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
Selam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
sağlıklı sıhhatle büyüsün inşallahSelam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
fazla birikimleri görünce insan hevesleniyor.geç kalmışım birikim yapmak için. keşke daha önce keşfetseydim burayı. ama zararın neresinden dönersen kardır. bu arada eşim on beş gündür sen de bir haller var. cimrileştin mi diyprcanım ben de ücretsiz izindeyim
bakalım 2.dönem görevime döneceğim
bu birikimler mutfaktan, artırdıklarım
maaşımı almaya başlayınca kısmen askıya aldığım asıl birikimime başlarım
allah azın bereketini versin
eşim hep öyle diyorfazla birikimleri görünce insan hevesleniyor.geç kalmışım birikim yapmak için. keşke daha önce keşfetseydim burayı. ama zararın neresinden dönersen kardır. bu arada eşim on beş gündür sen de bir haller var. cimrileştin mi diyprumarım abartmam birikim yapıcam diye
Selam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
kızlaaaaar günaydınnn. 2 gündür yokum ortalıkta. ama işler yoğun akşamları da yemek yap bulaşık derken geç oluyor. giremedim bir türlü internete
allahım analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın. çok sevindim. nedir o bebişin adı
ah babalarkıyamamış sana ne güzel. ne yaptıracaksın canım dişlerine. tel mi takılacak ??
gve yoktun ortalarda ne zamandır. iyisindir umarım. ben de bunu sormak için yazacaktım bugün. aydınlattığın için teşekkürler. :*
inşallah gelir devamı canım. birikimin bereketli olsunben altın almak için harcamaya bile kıyamıyorum öylece duruyo kenarda
eheheh olsun canım. ay sonu üstüne ekler öyle yazarsın sonucunu sen de
Tel düşünüyorum ilkten porselen düşünüyodum ama sağlam dişlerimden olmak istemedim bakalım doktor ne dicek :)
oo süper haber cnmKızlar çok uzun süredir size yazamadığım için özür dilerim ama staj okul unuttum burayıiyi haberlerim var. 400 liram oldu Bu arada :) her ay 100 tl attım. Dişlerimi bu 15 tatilde yaptırıyorum :) inşallah tabi kısmet :) doktoru araştırıcaz biraz. Paramın üstüne babam ekleyeceğini söyledi sen biriktirme artık yeter dedi ee ben de kabul ettim Dişlerimi yatırınca size fotoğrafını koyucam :) Hepinize iyi birikimler
bu iyi oldu henüz birikim yapamamıştım :)Bu arada kumbaralar ayin 30 da acilcak.opuldunuz.
çok sağol canım aminAllah anasına babasına hayırlı evlat etsin....analı babalı büyütsün tebrik ederim canım...
ne güzel devamını diliyorum cnmSelam kızlar bugun kumbarama 4,75 kr attım....kumabaramdaki yılbaşında biriktirdiğim para ile altın alacaktım ama eksik çıkmıştı bugun baktım tamamlanmış gidip hemen bir ceyrek aldım... Ilk defa hayatımda kendi basıma bu kadar birikim yapıyorum inşallah devamı da gelecek şimdiye kadar 3 ceyrek 2 gram altın yaptım...
amin cnm sağolasın beril koyduk adınıkızlaaaaar günaydınnn. 2 gündür yokum ortalıkta. ama işler yoğun akşamları da yemek yap bulaşık derken geç oluyor. giremedim bir türlü internete
allahım analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın. çok sevindim. nedir o bebişin adı
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin cnm bizimki sizden 6 gün küçük :) iyi sen birikim yapmışsın ben harcamaktan yapamadım hiçSelam kızlar ... Giremedim ne zamandır.. 1 ocakta aldım oglumu kucagıma.. O arada kumbişe ufak tefek attım bişiler... Şimdide 2 tl attım aklıma geldi aaaaaaaaaaa dedim hemn girdim canlarım müsait olunca yazcam hep.. Dün 5 tl atmıstım.. Kumbaramda 3 5 war ayın 30 unda acılcakmıs hadi baklaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?