amin canım çok sağolKizlar selam. Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun aklım sizdeydi.Allah anali babali buyutsun . Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz.Ben çok yogun calismaya basladim.o yüzden aksamlari giricem. bu arada tazminatimla kredi borcunu kapatip birazdaha fazlasini cekip araba almayi düşünüyorum. Sizce oto kredisi mi yoksa ihtiyaç kredisimi cekmeliyim.
amin canım çok sağol daha karar vermemiştik aklımızda beril vardı bizimki erken gelince kısmetinde bu varmış dedik ve koyduk :)
Canım işte harcadıkca kalan bozukları attım:)))oo süper haber cnm
bu iyi oldu henüz birikim yapamamıştım :)
çok sağol canım amin
ne güzel devamını diliyorum cnm
amin cnm sağolasın beril koyduk adını
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin cnm bizimki sizden 6 gün küçük :) iyi sen birikim yapmışsın ben harcamaktan yapamadım hiç
şuan ev aldığımız için çocuğuma para kalmıyor hatta masraflarınıda ailem karşılıyor nerede ise o yüzden ama yorum yapabilirim cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ve-cocuklarimiz-icin-birikim-yapmak.788629/
şöyle bir konu açtım, hiç kimse cevap yazmıyor
kimse çocukları için birikim yapmıyor mu?
akıl akıldan üstündür canımşuan ev aldığımız için çocuğuma para kalmıyor hatta masraflarınıda ailem karşılıyor nerede ise o yüzden ama yorum yapabilirim cnm
amin canım çok sağolCanım işte harcadıkca kalan bozukları attım:)))
Senin yawrunda hosgelmiş dünyamıza.. Kokla cokkk yerime...
Rabbim analı babalı büyütsün.. Allahım hayırlı uzun ömür saglıklı ir hayat versin inşallah.. Sende kurtulmussun ohhh...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-ve-cocuklarimiz-icin-birikim-yapmak.788629/
şöyle bir konu açtım, hiç kimse cevap yazmıyor
kimse çocukları için birikim yapmıyor mu?
biriktir canımben doğmamış bebişlerimi bile düşünüyorum eheheh yani geleceğim içinbirikim yapıyorumevlenicem de bebişlerim olcak. daha uzunyolum vary ani. o yüzden tecrübeli olanlar yazsın diye düşünüyorum topiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?