• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55 😍

Pazartesi, Salı ve bugün leslie 3 mil yaptım. Hem yedim hem yaptım Allah beni ne etsin:kızgın:
Yarın sabah tartılıp bayram öncesi kilomu yazacağım buraya. Bayram anksiyetemi tetikliyor. O yüzden bayram sonu motivasyonlu bir şekilde başlayacağımı ümit ediyorum.
İnşallah güzel bi başlangıç olacak hepimiz için 😍
Ben koşu bandı aldım araya ramazan girdi istediğim gibi yapamadım spor İnşallah düzenli bir şekilde gidecek kilolar

Bu akşam yediklerim

Yaklaşık Kalori ve Besin Değerleri (Ortalama Porsiyon Büyüklükleri Varsayılarak):

• 1 Tabak Sütlü Yulaflı Çiya Tohumlu (yaklaşık 350 gr): Yaklaşık 350-450 kalori (süt türü, yulaf ezmesi miktarı ve çiya tohumu miktarına bağlı olarak değişir. Tam yağlı süt kullanılması kalori değerini artırır.), karbonhidratlar, lif, protein, sağlıklı yağlar.
  • 3 Portakal (yaklaşık 450 gr): Yaklaşık 180 kalori, C vitamini, potasyum, lif.
  • 1 Elma (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 50 kalori, lif, vitamin C.
  • 1 İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori, lif, potasyum, kalsiyum.
  • 3 Hurma (yaklaşık 60 gr): Yaklaşık 60 kalori, potasyum, lif, şeker.
  • 1 Salatalık (yaklaşık 150 gr): Yaklaşık 15 kalori, lif, vitaminler, mineraller.
  • 2 Biber (yaklaşık 100 gr): Yaklaşık 20 kalori, C vitamini, lif.
  • 1 Avuç Sert Beyaz Leblebi (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 200 kalori, protein, lif, demir.
  • 1 Avuç Ceviz (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori, sağlıklı yağlar, protein, lif.
  • 1 Kare Çikolata (yaklaşık 10 gr): Yaklaşık 50 kalori (çikolatanın kakao oranına bağlı olarak değişir), antioksidanlar.
  • 3 Adet Şeker (yaklaşık 15 gr): Yaklaşık 60 kalori, şeker.

Toplam Tahmini Kalori: 1265 - 1465 kalori (bu oldukça geniş bir aralık ve gerçek değerlerden önemli ölçüde farklı olabilir)
Kalori hesabı yorucu değil mi

Selam kızlar bu arada dün adet oldum çok şükür, sabahta pilates yaptım belki gaza geliriz yazayım , bel inceltme , kalça büyütme, meme dikleştirme hedefleri olan yaklasik 40 dk pilates azıcık ağırlık çalışması yaptım ebru Şallı dan öğrendigim hareketlerle genelde ❤️ simdi pirinç unu maskesi neyim yapayimda mutlu olayım , eşim uyansın ona saçımı boyaticam kırmızı Hint kinasiyla o zaman duş alicam hadi öptüm sizi kızlar 👯

Sağ bacak 59.5 cm sol 57 cm
Sağ kol 29 cm sol 30 cm
Basen 96.5 cm kalça 101 cm
Göbek 92 cm bel 78 cm
Göğüs 95 cm
Güncel kilom 61.5
Mayısta düğün var. Kilodan ziyade sıkışlaşmam gerek. evdeki elbiselerimi tekrar giyebilmek istiyorum 😟
Benim düğün yok ama kilomuz aynı sayılır hatta vücut ölçülerimizde bacakları bilmem ama göbek bel yakın . Sıkılaşmak için ebru şallı pilates birebir bir çok kere deneyimledim şu an 11 . Günüm deyim yaklaşık, sadece 1 gün ara verdim sıkılaştı vücudum fark oluyor yani bu kadar kısa sürede bile

Benim düğün yok ama kilomuz aynı sayılır hatta vücut ölçülerimizde bacakları bilmem ama göbek bel yakın . Sıkılaşmak için ebru şallı pilates birebir bir çok kere deneyimledim şu an 11 . Günüm deyim yaklaşık, sadece 1 gün ara verdim sıkılaştı vücudum fark oluyor yani bu kadar kısa sürede bile
Bayramdan sonra başlayacağım hemen 🤩

Back
X