- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
Kızlarr bende 50 kilo olmak isyorum 69 kiloyum suanda boyum 1.78 20 yasındayım cok dikkat ediyorum ama metobolizmM cok az calısıyor afedersiniz ama 5 günde bir anca tuvalete cıkabiliyorum. Sabah akşam gevrek yiyorum . Öğlen normal öğün full spor yapıyırum ve günüm gerçekten cok hareketli selülit catlağım hic yok ama tartıda kendimi hafif görmek istiyorum . Beni görenler 69 kilo olduğuma inanmıyor ama ben tatmin olamıyorumbana yardımcı olun. Lütfeen
Yaa ekmegin uzerine cikolatayi surmus gecmis karsima yiyoo.. nasil dayanayim ki ben.
Çok tesekkür ederim :) evet cok kemikliyim . Kaburgalarım sırt kemiklerim hep belli oluyor sortımda özellikle az denicek kadar yağ çvar ama kilom agır geliyor . Evet doktora gittiö hic bir sorunum yok . Ama yavas yani bilmiyorum ilaçlada hızlandırıp direncsizlestirmk istemiyormayyy fistik gibiymisin ya senboy a bak masallah )) anladigim kadariyla gorunusunden daha zayif diyolar olemi.... ama sen hem tartida hemde gorunuste daha incelmek istiyosun... ?? kemik yapin agirdir herkez ayni kiloda ayni durmazz... ..neyse metobolizman nedn yavas... troit hasimato felan varmi... insulin direnci felan... kilo veremiyorsan belki bir sebebi vardir.. baktirdinmi doktora??? bu arada kabizliktanda kilo veremiyorsundur???
ever 53 ,55 guzel olurrr.. bir 55 geliyim bakarizidral kilo hesaplamada 53 cikiyor
Çok tesekkür ederim :) evet cok kemikliyim . Kaburgalarım sırt kemiklerim hep belli oluyor sortımda özellikle az denicek kadar yağ çvar ama kilom agır geliyor . Evet doktora gittiö hic bir sorunum yok . Ama yavas yani bilmiyorum ilaçlada hızlandırıp direncsizlestirmk istemiyorm
tartıldığımda vücut analizinde 56 çıktı,yalnız patates ve pişmiş havuçtan uzak dur
Kızlarr bende 50 kilo olmak isyorum 69 kiloyum suanda boyum 1.78 20 yasındayım cok dikkat ediyorum ama metobolizmM cok az calısıyor afedersiniz ama 5 günde bir anca tuvalete cıkabiliyorum. Sabah akşam gevrek yiyorum . Öğlen normal öğün full spor yapıyırum ve günüm gerçekten cok hareketli selülit catlağım hic yok ama tartıda kendimi hafif görmek istiyorum . Beni görenler 69 kilo olduğuma inanmıyor ama ben tatmin olamıyorumbana yardımcı olun. Lütfeen
tememmbelki benimde vucudum 55 felan diyecektir cunku boya tam bakmaz bu isler dimi.. en iyisi kendimi iyi hissetigim nokta olsun bakalim su 50 leri bir goriyimm
aynı boyda sayılırız sanada 56 der kesin
gel 55 ta anlaşalım
yok olmaz bogazimi bu kadar tutmuskennn 53 ten asagi ayyy yukari olmaz
tamam anlaştık o zaman 53 olsun
ondan aşağısıda kurtarmaz ama bacım
Cok tesekkür ederim cok motive ettin beni :))))yag oranin dusuk diye veremiyorsundur... simdi vucut ne yakacak ki.... yagg azzzz. dimi .....:))) ama istıkrarlı olup biraz daha kilo vere bilirsin.. madem mutlu olacaksın ve bu seni cok rahatsız ediyo...ben bir ayda 5 veriyorsam sen 1 verirsinnm...
Cok tesekkür ederim cok motive ettin beni :))))
Aksam firinda tavuk ve salata
Yaninda light yogurt sekerler
Ins nefsime yenilip pasta yemem
sende gel buraya yaptin sporlari felan yazzz daha iyi hisedeceksin emin ol bide pazarlari kilo bildirimi yapiyoruzz