-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.021
vericez vericez herkez kıskancakinsallahh ya benim daha cok var haziran hedeflemistim ama zor olsun ... bunada sukurr
canım bende yatakta hiç yatırmadım koltukta kucağıma alıyorum yanlarıma düşmesin diye yastık dolduruyorum kalıp gibi oturuyorum ama çok zor oluyor benim için yatakta yatmak gibi değil ve yarı uyur yarı uyanık çok fena ama zaman nasıl geçiyo anlamıyo insan artık ayakta kucağımda dolaştırıp uyucam bu gece normalde böyle değildi nazar değdi bebeğime ya emerken uyurdu yerine yatırırdım öyle uyanmaz uyurdu
aynen canım öyle devam etmeye çalışıyorum bazen de emziriyorum diye kaçamak yapıyorummaşallah süper kilo vermişsin keşke bende görebilsem o rakamları
Merhaba Ebru seninle tanışma fırsatımız olmadı sanırım .
Bugün doğum gününmüş Allah Nice Mutlu Sağlıklı Huzurlu Ve light bir ömür versin sana :) DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
canim ben hamileligim boyunca bepanthol un kremini karnima surdum doktorum tavsiye etmisti ve ne bir catlak ne de sarkma oldu.12 saat dogum sancisi cektim illaki normal olsun dedim ama ben de sezeryan oldum.su an karnim biraz var ama sporla duzeliyor gibi.ayrica badem yagi da surmustum.ama tabi ki bepanthol gercekten ise yarıyor cok etkili hem cok pahali da degil.
regl oldugun icin cakilcim... birazda kilon fazla degil ara ara duraklicaktirr... simdi tam 54 mu yazayimm??Merhaba kızlar
Sizin kadar düzenli girip takip edemiyorum işler biraz fazla yoğun bu ara hep benim pc de çalışmamız gerekiyor o yüzden giremiyorum fakat evde cepten takibi bırakmıyorum :) Kilo bildirimi hafta içi olduğu iyi olmuş haftasonu biraz karambole geliyordu.
Sabah tartıldım fakat regl olduğum için mi bilmiyorum bende sanki 2 haftadır çok oynamıyor bu kilolar
54 kilo olmuşum nerdeyse 1 ay oldu daha 2.5 kilo vermişim
Elacım bilmiyorum emziriyormusun ama ben x-tra gel kullanıyorum bacaklarımda gözle görülür bi sıkılaşma ve selülit görünümümde azalma var.
Bildiğim kadarıyla göbek ve kol bölgelerinde de etkili ben sadece sabahları kullanıyorum onda bile etkili. 2 yıl önce sabah akşam kullandım daha kısa sürede farketti o yüzden yine aldım ama orjinal kendi sitesinden alınmasını öneririm.
bence sende doğum sonrası çok iyisin doğumda çok kilo almamışsın hamilelikte 30-40 kilo alanlar var. Sen iyi atlatmışsın
bende lierac kullandim..aksamlarida kakao yagi... memnun muydum aslinda evet ...ben cok kilo aldim.. salak gibi sadece karnima uyguladim karnimda catlak yok.. ama basenlerimde var.... onlar icin dermaroller yapiyorum bakalim ise yarami 3 ay sonra sonuc veriyomus..ben catla kremi degilde sıkılastirici bisey istiyorum... cilde elastikiyetini kazandircak birseyy.. spor cok iyi geldi ama destekleyici bisey ariyorum...
regl oldugun icin cakilcim... birazda kilon fazla degil ara ara duraklicaktirr... simdi tam 54 mu yazayimm??
simdi bakiyorummm netten saol cakill
şükür 13.5 ile bitti hamileliğim canım ona rağmen 10 kilo anca verdim işte
Ebru canım iyi ki doğdun, nice nice mutlu, güzel ve zayıf yıllaaaar :)
Kızlar bugün spora erken gittim ve spor öncesi tartıldım. Tam olarak 51,3 kilo çıktıııım çok mutluyum geçen hafta 51,7'ydim bugün regl olmama rağmen yine de vermişim :))
Diyete başlarken 54,2'ydim. Tam olarak bir ayım doldu ve ben bir ayda toplam 2,9 kilo vermişim, neredeyse 3 kilo. Yaşasıııııııın
(Yalnız sizde de oluyor mu, ben zayıfladığımı hiç hissetmiyorum, nereye gitti bu 3 kilo anlamadım :44:)
ilerisi için bilgi olsun bana hamileliğinde kilo almamak için özel bişi yaptın mı bebeğin kaç kilo doğdu??
Aslında ben ilk aylar hamileyim diye abartmıştım çok gereksiz abur cuburlar yiyordum yemekten sonra akşamları sonra bi anda kilo almaya başlayınca daha çok bebeğime yarayacak besinler yemeye çalıştım. Cips, patates kızartması, çikolata (ilk üç ay tatlı hiç yiyemedim iğrendim ama üç ay sonra yedim) gibi şeyleri çok fazla yememeye çalıştım. Bence hamilelikte sağlıklı beslenmek önemli ama kilonun en güzel bahane olabileceği bi dönem yani hamilelikte istediğin şeyleri yemek de çok zevkli oluyor.Yine de abur cubur yerken aşırıya kaçmamak bebek için önemli. İlk aylar kilo alınca sonra akşam çayın yanında çekirdek cips çikolata bisküvi gofret tarzı şeyler yemedim(kaçamaklarım olmadı diyemem). Diğer öğünlerimi aksatmadım. Yumurta, süt, balık, ceviz, badem, hurma gibi şeyler yemeye çalıştım bebek için. Açıkcası son zamanlar dikkat etmeye çalışsam da kendimi çok fazla kasmadım ama ne kadar kilo alırsam sonra vermek daha zor olacak diye düşündüm.
Bebeğim 3200 gr doğdu ve şuan bir ayda sadece anne sütüyle besliyorum iki haftadır diyetteyim( normal diyet gibi değil emzirdiğim için çok fazla kasmıyorum kendimi) buna rağmen bebişim 4500 olmuş bir ayda 1300 gr almış normalde ilk bir ayda 500gr alması yeterli olur dedi doktorumuz, yani fazla bile almış
Ebru canım iyi ki doğdun, nice nice mutlu, güzel ve zayıf yıllaaaar :)
Kızlar bugün spora erken gittim ve spor öncesi tartıldım. Tam olarak 51,3 kilo çıktıııım çok mutluyum geçen hafta 51,7'ydim bugün regl olmama rağmen yine de vermişim :))
Diyete başlarken 54,2'ydim. Tam olarak bir ayım doldu ve ben bir ayda toplam 2,9 kilo vermişim, neredeyse 3 kilo. Yaşasıııııııın
(Yalnız sizde de oluyor mu, ben zayıfladığımı hiç hissetmiyorum, nereye gitti bu 3 kilo anlamadım :44:)
evet elacım bu sabah itibari ile 54 üm . ve evet ivana sert olan gercek site ben ordan veriyorum siparişi
Hanımlar yazılarınızı okudum.hepinizi tebrik ederim.darısı benim başıma.53 kiloyum ve bende 50 olmak istiyorum.
Elacim günaydin bende senin gibi gece uyuyamadm ve bir bardak 2 de tarcinli süt ictim. Extragel icinde düzenli kullanimda bende farketti canim gecen yillarda da sikilastim simdide etkisini görüorum ama tabi senin aklina hangisi daha yatiosa onu dene tatlimtamam 54 yaziyorum gecen haftaki 200 de eklicem unutmadim.. bir kac gundur netim yok.. tel giriyorum.. pc acinca duzeycem..
cakil bu urun kafami karistirdi bir blogtata sıkılastirmadigini yaziyo... ordada cok yorum var urunde fena degil fiyat olarak... alsam mi almasa mi bilemedim( ise yarasa sorun degil
niveaq10 yarin bakicam ilk onla baslamaya karar verdim... ama gene aklim karisik... biraz daha arastircam sen inceldimi... ?? etkisi nasil??