- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
Günaydın elacim evet cok sukur vermisim ama goruntude vermemisim gibi geliyor yaz geliyor hicbirsey uzerime olmuyor ben de inatla yeni seyler almak istemiyorum. uste ne giysem oluyor ama asil onemli olan bacaklar.bir de dikkat ettim evde yürüyüş yapinca vermiyorum acik havada daha cok yakiyor vücut galiba.
sen de cok almamissin o kadar yemene ragmen kilonu korumussun.durmak yok yola devam.
insallah banada nasip olur o 50lerbu sabah 59.7 kiloyu gördüm kızlar50leri görmek ne güzel
tebrikederimmmm seniiiGünaydıınn gecen hafta 51.1 dim şimdi tartıldım 50.0 ı gördüm hadi devam kızlarr :))
Günaydıınn gecen hafta 51.1 dim şimdi tartıldım 50.0 ı gördüm hadi devam kızlarr :))
yavas yavas gorunusinede yansicak meral etme...bende alisveris yapmiyorum inatla goruncemden aldim idarelik 2 kotevet cok almadim ama 64 gormustum ...neyse yarin gorurum insallah... ))
insallah banada nasip olur o 50ler
tebrikederimmmm seniiitam istedigim kilodasinn :))
yavas yavas gorunusinede yansicak meral etme...bende alisveris yapmiyorum inatla goruncemden aldim idarelik 2 kotevet cok almadim ama 64 gormustum ...neyse yarin gorurum insallah... ))
masallah devami gelir insallah 1 kg in uzerinde vermissin.hedef kacti?
Kızlar tartıldım kilom 51,7 :) Aslında sadece 500 gram gitmiş ama yine de mutluyum çünkü metabolizmamın çok yavaş olduğunu zaten biliyorum, bir de artık hedefe yaklaştığım için iyice yavaşladı... Ama yine de birazcık düşme bile mutlu ediyor, hala tam gaz devam
elacim sen o kadar kilo vermis bi insan olarak eminim yaza girmeden istediğin kiloya ulaşacaksin
.evettt durmak yokkkkk superisi uzulmuyorummm... belki 63 leri gorurum diye umdum..cunku sali gunu 64.4 du... ama bu hafta cok sıkı basliyorum egzersizlerimi aksatmicam bide misafirlerimde gitti... bakalim bu hafta nasil olacakGünaydın kızlar,
sabah kalktım tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim. tam tamına 60 kg.'yım, ne 1 gr. eksik ne 1 gr. fazla. vücudumu iyi tanıyorum galiba, herhalde 60 oldum diyordum kendi kendime. ama üzülmüyorum, elaprenses bozdum diyorsan üzülme, ooohhh yedim keyfine vardım canım saolsun de, ama bugünden itibaren tekrar sıkıya al işi, bu kadar zaman uğraştın bu işin formülünü biliyorsun. amacımıza ulaşana kadar durmak yok.
kilo veren arkadaşları tebrik ederiminşallah ben de vereceğim ve burada gururla duyuracağım.
hemen kısaca raporumu da vereyim, sabah yine erkenden 1,5 saat açık havada yürüyüşü yaptım, iyice ter attım. yarın da inşallah akşam iş çıkışı spor salonuna gideceğim.
bu arada açık havada spor yapmak alınan oksijen miktarının daha fazla olması sebebiyle daha çok yağ yakımına sebep olur kızlar. çünkü vücutta yağların yakılabilmesi için oksijene ihtiyaç vardır. o yüzden spor yaparken nefesini tutmayın sürekli nefes alıp verin derler. bol oksijen vücudunun yağları daha fazla yakmasına sebep olur. ben spor salonuna gitsem de imkanım olduğu sürece açık havada çok erken saatlerde hep yürüyüş yada koşu yaparım.
eveeeeeet, başlangıç kilomun 60 olarak kayıtlara alınmasını rica ederim :):)
arkadaşlarımla buluşacağım bugün şimdi evden çıkmam lazım, hepiniz öpüldünüz.
kilon az bu bile buyuk basariiii tebrik ediyorum seni esra supersinnKızlar tartıldım kilom 51,7 :) Aslında sadece 500 gram gitmiş ama yine de mutluyum çünkü metabolizmamın çok yavaş olduğunu zaten biliyorum, bir de artık hedefe yaklaştığım için iyice yavaşladı... Ama yine de birazcık düşme bile mutlu ediyor, hala tam gaz devam
ayyy sevinmezmi insan ben acayip motive oluyorummm bir diger rakama gecinceinşallah canım 59.7 bile olsa uzun süre sonra görünce insan seviniyor işte
kesinlikle yuruyusle destekle:)))hedef 45 ilk diyet haftamdı zaten bu yürüyüşle de desteklersem daha hızlı veririm umarım :)
insallahhh canimmmm.. sabretmeliyizz ben zorun buyuk bir kismini basardimm.. bundan sonrada birakmaya hic niyetim yokk :)))umarım istediğin kiloya sende ulaşırsın istikrar çok önemli sabretmeliyiz hepimiz :))
Slm kızlarr geç yazıyorum kusura bakmayın bugün rahatsızdım yeni yeni toparlıyorum kilo bildirimi yapıyım malesef 55.0 kg nolduğunu anlamadım inşallah regldendir benim planım 53lü rakamlardı
doğum da:101kg
doğum sonrası:90kg
6 ay sonra:85kg
diyete başladığımda:85kg
şimdi:66 kg
hedef:50 kg
hedef tarih:1 haziran
6 aydır diyetteyim 19 kg verdim. emzirme döneminde de 5 kiloyu sayarsak toplam 24 kilo... tam bir senede . şimdi 50 olmak istiyorum... boyum 1.61.... hadi bakalımmmm..... başlamıştım zaten yeni günlüğümle daha da hırslanarak aynen devam....
.............................1. hafta ......... 2.hafta.......3.hafta
Emiily:................. 51.5.............. ?.......................?
34 bta26:............. 54.8............ 55.7.................54.3
Renitsa: ................ 61.4.............. 60.5.................60.7
vienna:................. 58.2............. ?..................... ?
elaprensess:........... 65.2........... 65.2..................65.0
snfogretmeni27.........89........... 87.5................... ?
cakil86.................... 56.5........... 54.9...................54.7
EBRUARIN...............59.3.......... 58.5....................58.3
blume90................. 60............... 59.1................ ?
esra927....................54.2........... 53..................... 52.2
benmtlumuyumki.......52.7 ........ 52.1..............52.0
SheZofren................. ? ..................... ? .............60.2
.............................4.hafta
Emiily:................. ?
34 bta26:............. 55.0
elaprensess:........... 65.1.
snfogretmeni27......... ?
cakil86.................... ?
EBRUARIN...............57.5
blume90................. ?
esra927.................. 51.7
benmtlumuyumki..... ?
SheZofren................ 59.7
su_perisi79.............. 60.0
alkara...................... 50.0
kizlar bugun tum gun disardaydim.. oglen yemek yemedik esimle kahve ictik. disarda .. esimde diyete basladio ne kadar sabreder bilemiyorum aksamda yemegim yoktu hafif bir kahvalti yaptimm.. 2 kepekli grisini ile... bu arada eve gelince.. 65.1 olan kilom.. biraz dusmuss :118: ama solemicemm.... wc sorunumda halloldu... valla super baslicammm... biraz gaza getirdim kendimi kikikiki
gecmis olsunnn.. nen vardiii betacimmm(( umarim muhim bisey degilll... regli olucam demistin zaten ondandir moral bozmak yokkkkkkk
bendede istanbul a gidince aynı sorun olmuştu wc bi yandan uzun yol diğer yandan tartıda yüksek çıkmıştım ama 1-2 güne toparlamıştım sendede öle olur bende gaza geldim çarşambaya kadar spor yapamazsamda beslenmeme çok dikkat edicem
bu arada senin yapmış olduğun bacak hareketlerini biraz anlatırmısın iç bacak çalıştırıyorsun ya nasıl yapıyorsun yere yan yatıp bacağını havaya kaldırıp mı indiriyorsun yoksa başka bişeymi yapıyorsun anlatırsan çok sevinirim
gunaydin betacimmm.. umarim bugun daha iyisindir.. bende regl 2 gunu kilo dususu oluyo yani o siskinlik gitmeye basliyo.. o fazla cikan rakamlarGünaydın kızlarr ....
Elacım benim regl başlangıçları biraz sorunlu oluyor ilk gün üzerimden resmen kamyon geçiyor : ( artıkın yapcak bişey yok kararlıyım bu hafta 53 lü rakamlara geçiş yapıcam
Eki Görüntüle 1034937 Eki Görüntüle 1034938 Eki Görüntüle 1034939
betacımmm ;
ilk fotoğraf ki gibi beline koyuyorsun yalnız ayak parmakları dışa bakıcak şekilde olacak ve bacaklarını birazdaha aç.. öle bir resim bulamadımmm
ikinci foto ben çember kullanıyorum ama sen küçük herhangi bir topta olabilir hatta buyuk topunuda kullana bilirsın sıkıştırıp bırak.. sırtın yerdede olabilir illa böle oturmaya bilirsin
son foto hareket evet bacak az açılıyor ama merak etme çok etkili