- 23 Ağustos 2011
- 182
- 1
-
- Konu Sahibi elaprensess
merhaba arkadaşlar,
biraz geç kaldım sanırım ama eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. çok zayıf incecik bir hatundum, sonradan nedense kilo aldım, son 3 aydır hiç görmemiş gibi yiyorum. önceleri kendimi çok rahat tutabilirdim, ama sanırım şu son dönemde bir motivasyon problemim var. sizlerden güç alarak en azından boğazımı tutarak aldığım kiloları vermek istiyorum. tabiki düzenli ve sağlıklı beslenme ve spor yardımıyla.
bana güç verin, aranıza alın ne oluuuuurçok ciddi desteğe ihtiyacım var.
sanırım tartı günleri pazar. ben şuanki kilomu bilmiyorum, yarın hem düzgün beslenmeye hem de spora başlayıp, pazar günü de kilomu yazabilirim. amacım en geç 1 temmuz'a kadar 50 kilo olabilmek, eski kıyafetlerime tekrar girebilmek incecik olmak istiyorum.
hep tamam yaza kadar dayanacağım tutacağım kendimi diyorum, 2 gün sonra kendimi abuk sabuk şeyler yerken buluyorumbugün forumda gezinirken bu başlığı gördüm başlangıç sayfalarından okudum biraz, en azından sizlerin desteğiyle gidersem, hem başkalarına destek olmanın mutluluğunu yaşarım, hem de sizlerden destek görürsem buraya yazmaya utanır da bozmam düzenimi diye düşünüyorum. bir nevi sizlerle günlük paylaşmak istiyorum yani. nedense son dönemde tatlıdan uzak durmakta zorlanıyorum. inşallah burası sayesinde onu da beceririm.
bu arada tüm gün çalışıyorum, neler yediğimi sürekli yazamayabilirim, ama hergün muhakkak girip başlığı canlı tutmak için elimden gelen çabayı gösteririm. ayrıca yukarda da bahsettiğim gibi tartı günlerinde de son durum hakkında sizlerin de desteğini fikirlerini alabilirim.
Kızlaaaaaaar size çikolata krizleriniz için porsiyonu 150 kalori olan şekersiz ve harika bir tatlı önereceğim, bugün yaptım denedim gayet güzel oldu
Eki Görüntüle 1030467
Muzlu çikolatalı dondurma:
2 muz
2 yemek kaşığı kakao
Bir subardağının 3'de biri kadar süt
1 çay kaşığı vanilya
Muzları ince ince doğrayıp 30 dk buzlukta bekletin. Ondan sonra rondoya alın, üzerine kakao, vanilya ve sütü de ekleyip rondoda iyice çekin. Tamamen karıştıktan sonra 2 kaseye bölün, üzerine çok az hindistan cevizi serpin (aldığım sitede bu yoktu ama ben görüntüsü güzel olsun diye azıcık serptim) ve ayırdığınız birer ince dilimi süs olarak üzerine koyun. Daha sonra da buzluğa atın.
Elbette muz biraz kalorili bir meyve ama eğer tatlı krizimiz gelirse bence ev yapımı meyveli yoğurttan sonraki en iyi çözüm, her bir kasesi 150 kalori :)
süpeeeer :)
çoook teşekkür ederim, yarın sabahtan itibaren boğazımı tutup ve sporla şu aldığım üzerime yüklendiğim gereksiz kilolardan kurtulmaya başlıyorum inşallah. tabiki sizin desteklerinizle. umarım başarılı olabilirim.
aslında çalıştığım yerden de internete girebiliyorum ama bazen gerçekten skıntılı olabiliyor, elimden geldiğince sürekli girmeye ve başlığı güncel tutmaya çalışacağım.
önceden de yazmıştım, en azından sizlerden utanıp da saçmasapan kaçamaklar yapmam. aaahhhh yaza kadar eski halime dönebilsem başka şey istemem.
motivasyon ve başlangıç desteği için çoook teşekkür ederim. sürekli başlayıp bozmaktan yapboza dönmüştü benim rejim hikayem, en azından şimdi sağlam bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. gruba ve amaca layık olmaya çalışacağım :):)
hay Allah razı olsun bacım
emin ol, sırf sizlere layık olmak için bile bozmaya cesaret edemem. benim öyle pis bir huyum vardır, taktım mı takarım yani, amaaaan şimdi kızlara rezil olurum korkusu girer içime :):) bu da bozmamı engeller eminim. inat yapıcam bir nevi yani.
ayrıca her hafta kilo durumunu kayıt altına alacağımız için bir nevi burdakilerden geri kalmamak için azmederim.
aynen canım dediğin gibi yaza çok pişman olmak var işin ucunda. boşuna dememişler güzel yiyecekler için "ağızda 10 dakika, kalçalarda bir ömür" diye. yazın yine o çıtı pıtı elbiselerimi, şortlarımı, incecik pantolonlarımı giyeceğim hayırlısıyla. tatil için erken rezervasyon yaptırmıştım, gideceğim oteli, orada giyeceğim bikinileri düşünüp düşünüp boğazıma hakim olurum.
yarın 1. günüm inşallah. heeeyyyytttt :):) başaracağım, yeter artık.
valla şekerim hiç bilmiyorum, emin değilim yani. bir süredir moralim bozulmasın diye tartılmıyordum, ama bildiğin birçok kıyafetime giremiyorum. herhalde 60 kg. falan oldum gibime geliyor.
pazar günü tartılınca son durumu açık ve net bir şekilde göreceğim.
salak kafam, aslında bugüne kadar tartılsam, işte moralim bozulur daha büyük bir azimle asılırdım şu diyet olayına.
daha da fazla olurdum da arada spora sıkı bir şekilde devam ettiğim zamanlar oldu, o da olmasaydı şimdi bir dünya olmuştum herhalde.
aslında benimkine gamsızlık değil de korkaklık diyelim :) bildiğin tartıda göreceğim rakamdan korktum, ne desen haklısın aslında. salak kafam, tartıdan korkmayı biliyorsun, ama yemekten korkmuyorsun.
çoook teşekkür ederim şekerim, evet başladım ben de sizler gibi. azmedip yetişeceğim sizlere.
aslında en iyisi senin yaptığın, öyle sürekli diil belki ama en azından haftada 1 tartılıp kontrol altında tutmak lazım, işin ucunun kaçmasını engeller insan hiç olmazsa. benim gibi löp löp yiyip sonrada buralarda yardııım ediiin diye ağlamaz :)
neyse üzülmek yok, sizlerin desteğini de aldım arkama, inadım inat. oohhh günlüğüm de var, diyet arkadaşlarım da daha ne isterim dimi :):)
hadi ben kaçtım kızlar, artık yatayım, sabah erken kalkacağım. yarın benim için yepyeni bir gün. bütün gelişmeleri biiir biiir yazacağım sizlere.
tabiki sizin paylaşımlarınızı da zevkle takip edeceğim.
karın egzersizleri yap canımmm çok işe yarıyor... bende tadına hiç bakmam gerisi geliyor çünkü bende bir anlık zevk diye düşünürüm hemen unuttururum ve yememama bazen iradesiz olduğum zamanlarda olur hani
esra aynı şekilde canımmm bende tavuklusunu yerimm sezar sos ile....dışardaysam hemen... burger king varmı diye bakarım yada salata bar olan herhengi bir yer haa.. o yoksa köfteci... birkaç köfte yerim salata ile....ekmeksiz tabii
Canım kendi çapımda bişiler yapıyorum işte :) 50 kilo olduğum gün bi sadaka vercem o derece istiyorum
Kaç gündür sayfaya giremiyodum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
btacimmm nerdesinnn???
valla şekerim hiç bilmiyorum, emin değilim yani. bir süredir moralim bozulmasın diye tartılmıyordum, ama bildiğin birçok kıyafetime giremiyorum. herhalde 60 kg. falan oldum gibime geliyor.
pazar günü tartılınca son durumu açık ve net bir şekilde göreceğim.
salak kafam, aslında bugüne kadar tartılsam, işte moralim bozulur daha büyük bir azimle asılırdım şu diyet olayına.
daha da fazla olurdum da arada spora sıkı bir şekilde devam ettiğim zamanlar oldu, o da olmasaydı şimdi bir dünya olmuştum herhalde.