hedef 50 kilo olmak.. :)))

merhaba arkadaşlar,

biraz geç kaldım sanırım ama eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. çok zayıf incecik bir hatundum, sonradan nedense kilo aldım, son 3 aydır hiç görmemiş gibi yiyorum. önceleri kendimi çok rahat tutabilirdim, ama sanırım şu son dönemde bir motivasyon problemim var. sizlerden güç alarak en azından boğazımı tutarak aldığım kiloları vermek istiyorum. tabiki düzenli ve sağlıklı beslenme ve spor yardımıyla.

bana güç verin, aranıza alın ne oluuuuur çok ciddi desteğe ihtiyacım var.

sanırım tartı günleri pazar. ben şuanki kilomu bilmiyorum, yarın hem düzgün beslenmeye hem de spora başlayıp, pazar günü de kilomu yazabilirim. amacım en geç 1 temmuz'a kadar 50 kilo olabilmek, eski kıyafetlerime tekrar girebilmek incecik olmak istiyorum.

hep tamam yaza kadar dayanacağım tutacağım kendimi diyorum, 2 gün sonra kendimi abuk sabuk şeyler yerken buluyorum bugün forumda gezinirken bu başlığı gördüm başlangıç sayfalarından okudum biraz, en azından sizlerin desteğiyle gidersem, hem başkalarına destek olmanın mutluluğunu yaşarım, hem de sizlerden destek görürsem buraya yazmaya utanır da bozmam düzenimi diye düşünüyorum. bir nevi sizlerle günlük paylaşmak istiyorum yani. nedense son dönemde tatlıdan uzak durmakta zorlanıyorum. inşallah burası sayesinde onu da beceririm.

bu arada tüm gün çalışıyorum, neler yediğimi sürekli yazamayabilirim, ama hergün muhakkak girip başlığı canlı tutmak için elimden gelen çabayı gösteririm. ayrıca yukarda da bahsettiğim gibi tartı günlerinde de son durum hakkında sizlerin de desteğini fikirlerini alabilirim.

Kızlaaaaaaar size çikolata krizleriniz için porsiyonu 150 kalori olan şekersiz ve harika bir tatlı önereceğim, bugün yaptım denedim gayet güzel oldu

Muzlu çikolatalı dondurma:

2 muz
2 yemek kaşığı kakao
Bir subardağının 3'de biri kadar süt
1 çay kaşığı vanilya

Muzları ince ince doğrayıp 30 dk buzlukta bekletin. Ondan sonra rondoya alın, üzerine kakao, vanilya ve sütü de ekleyip rondoda iyice çekin. Tamamen karıştıktan sonra 2 kaseye bölün, üzerine çok az hindistan cevizi serpin (aldığım sitede bu yoktu ama ben görüntüsü güzel olsun diye azıcık serptim) ve ayırdığınız birer ince dilimi süs olarak üzerine koyun. Daha sonra da buzluğa atın.

Elbette muz biraz kalorili bir meyve ama eğer tatlı krizimiz gelirse bence ev yapımı meyveli yoğurttan sonraki en iyi çözüm, her bir kasesi 150 kalori :)

Son düzenleme:
benim için böyle kaçamaklar yapmak için çok erken maalesef

tatlı krizleri için bir alternatif olabilir, az malzemeyle nefsi köreltmek için birebir.

hosgeldin su perisi
hic gec kalmadin kapimiz herkeze acik:))) seni aramizd gormekten mutluluk duyarizzzz:78: aksamlari toptan yaza bilirsin yediklerini sporunu yada pismanligini ( kacamak) bu seni motive edecektir inan...yarin tartil bakalim kac kilosunn... yazmasin ama sen bil en azindan...pazarda yazarsin....

esracim ben bunu bir programda gormustumm... diyetisyen tatli krizleri icin yapmisti.. ama benim gordugum..
ince dilimlenmis buzlukta beklemis muz'u rondoya koyup kakao ve vanilya koyup cekti sadece.. sutte yoktu...dondurma felan da koymadi...

Son düzenleme:
süpeeeer :)

çoook teşekkür ederim, yarın sabahtan itibaren boğazımı tutup ve sporla şu aldığım üzerime yüklendiğim gereksiz kilolardan kurtulmaya başlıyorum inşallah. tabiki sizin desteklerinizle. umarım başarılı olabilirim.

aslında çalıştığım yerden de internete girebiliyorum ama bazen gerçekten skıntılı olabiliyor, elimden geldiğince sürekli girmeye ve başlığı güncel tutmaya çalışacağım.

önceden de yazmıştım, en azından sizlerden utanıp da saçmasapan kaçamaklar yapmam. aaahhhh yaza kadar eski halime dönebilsem başka şey istemem.

motivasyon ve başlangıç desteği için çoook teşekkür ederim. sürekli başlayıp bozmaktan yapboza dönmüştü benim rejim hikayem, en azından şimdi sağlam bir başlangıç yaptığıma inanıyorum. gruba ve amaca layık olmaya çalışacağım :):)

su perisicimm bak simdi baslamasan yazin cok pisman olacaksin yaza az kaldi.. kiloda kolay verimiyoo...yapboz yapmamaya calis... temem mii :))) "anlik zevk yemek yemek "diye dusun... kacamak yaptikca surec uzuyo... neyse bozma sen... kararli ol... seni motive ederiz merak etme :)

hay Allah razı olsun bacım

emin ol, sırf sizlere layık olmak için bile bozmaya cesaret edemem. benim öyle pis bir huyum vardır, taktım mı takarım yani, amaaaan şimdi kızlara rezil olurum korkusu girer içime :):) bu da bozmamı engeller eminim. inat yapıcam bir nevi yani.

ayrıca her hafta kilo durumunu kayıt altına alacağımız için bir nevi burdakilerden geri kalmamak için azmederim.

aynen canım dediğin gibi yaza çok pişman olmak var işin ucunda. boşuna dememişler güzel yiyecekler için "ağızda 10 dakika, kalçalarda bir ömür" diye. yazın yine o çıtı pıtı elbiselerimi, şortlarımı, incecik pantolonlarımı giyeceğim hayırlısıyla. tatil için erken rezervasyon yaptırmıştım, gideceğim oteli, orada giyeceğim bikinileri düşünüp düşünüp boğazıma hakim olurum.

yarın 1. günüm inşallah. heeeyyyytttt :):) başaracağım, yeter artık.

valla bu konuda cok guzel bir huymus bu huy supersinn ozamannn..
amacta belli zatennn rezarvasyon da yaptirmissin seni kim tutarrrr ohhhh... vallaa:118:

valla şekerim hiç bilmiyorum, emin değilim yani. bir süredir moralim bozulmasın diye tartılmıyordum, ama bildiğin birçok kıyafetime giremiyorum. herhalde 60 kg. falan oldum gibime geliyor.

pazar günü tartılınca son durumu açık ve net bir şekilde göreceğim.

salak kafam, aslında bugüne kadar tartılsam, işte moralim bozulur daha büyük bir azimle asılırdım şu diyet olayına.

daha da fazla olurdum da arada spora sıkı bir şekilde devam ettiğim zamanlar oldu, o da olmasaydı şimdi bir dünya olmuştum herhalde.

ne gamsizmissin kız kikikiki :)))saka saka valla ben ilk isim sabahlari tartilmakkk... yillarca bole bu...kiloda alsam versende bilmek isterimm... ya evtttt bilsen daha iyi olurdu olsunnn canim 60 ta cok degillll... belkide daha az cikabilirsin... ins... ama moralini bozma artik basladinm...
bak bozmak yokk.. yaza az kaldi... benseni motive edrim merak etmee..:118:

aslında benimkine gamsızlık değil de korkaklık diyelim :) bildiğin tartıda göreceğim rakamdan korktum, ne desen haklısın aslında. salak kafam, tartıdan korkmayı biliyorsun, ama yemekten korkmuyorsun.

çoook teşekkür ederim şekerim, evet başladım ben de sizler gibi. azmedip yetişeceğim sizlere.

aslında en iyisi senin yaptığın, öyle sürekli diil belki ama en azından haftada 1 tartılıp kontrol altında tutmak lazım, işin ucunun kaçmasını engeller insan hiç olmazsa. benim gibi löp löp yiyip sonrada buralarda yardııım ediiin diye ağlamaz :)

neyse üzülmek yok, sizlerin desteğini de aldım arkama, inadım inat. oohhh günlüğüm de var, diyet arkadaşlarım da daha ne isterim dimi :):)

hadi ben kaçtım kızlar, artık yatayım, sabah erken kalkacağım. yarın benim için yepyeni bir gün. bütün gelişmeleri biiir biiir yazacağım sizlere.

tabiki sizin paylaşımlarınızı da zevkle takip edeceğim.

arada gaza getirmek icin takilirimsana:))) bana diyon kendine bak desene sende ne isim var benim burda dimi )) bende löp löp yedimm sonuc bu iste ama bende hırsliyimdir kafama koydummu yaparim kilo konusunda:)) nasilsa veririm diye aldim zaten asil gamsizlik benim kisiydi amannn neyse tutmayim seni ben... guzel uykular yarinnm gorusuruzzzzz optummmmmm

Canım kendi çapımda bişiler yapıyorum işte :) 50 kilo olduğum gün bi sadaka vercem o derece istiyorum
Kaç gündür sayfaya giremiyodum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kendi çapımda bişiler yapıyorum işte :) 50 kilo olduğum gün bi sadaka vercem o derece istiyorum
Kaç gündür sayfaya giremiyodum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

verirsin verirsin metak etme o kadar istiyorsan kesin verirsin.... evt sayfaya girilmiyodu bakim vardii

gunaydinn kizlar
kahvaltim:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
biraz kasar ve beyaz peynir
3 dilim domates
yesil cayyy

btacimmm nerdesinnn???

burdayım ela sayfaya girilemiyordu benimde işlerim yoğundu pek cevap yazamadım ama takipteyim bebek haberleri, yeni katılanlar, tarifler :)))

su perisi hoş geldin tartılardan korkmagerçeklerle yüzleş. ben her sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum ne durumdayım diye hatanın farkına var ki erkenden geri dönüşü olsun. benimde içine girmek istediğim bir kaç kıyafet var içine giriyorum ama eskisi kadar hoş durmuyor(
boyun kaç ? yaşın kaç? evli misin ?

tüm kaçamaklaraını yazmaya mecbur hisset kendini bunuda yazmıyım deme mecbur ol ki dozunda bırak yada hiç kaçamak yapma spor yap ne kadak sıkı diyet yaparsan yap sporsuz kaplumbağa hızında zayıflıyor insan ve tabi spor yapılmazsa sarkmalarda olur dip diri bir vücut için spor , sıvı , yeşil çay, sebze yemekleri ve salatalar

ben bu hafta 3 kaçamak yaptım dün akşamda bir halley yedim toplamda 2 halley 1 snickers çikolata oldu tabiki bu kaçamakların bir bedelide vardı sabahta +300 gr tartıldm ( regl şişkinliği falan dicem ama acı gerçekler yediğim her kaçamak 100 gr olmuş tamponumda :))

neyse regl den sonra biraz asılıcam mecbur buda bana 2 hafta kaybettiricek (

napiyonuz gacılar:))) kayinvaldemleri evine birakicaz ameliyat olmustu malum 2 aydir bizdelerdi... suan yoldayiz ...yola cikmadan once yarim yufkaya yagsiz tavada yagsiz beyaz peynirli gozleme bir fincanda sekersiz cay..
umarim akşama dogru aksamaz diyetim.. bir iki gun evde olmicam cunku neyse yazarim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…